Skip to main content

Μεγάλη Δανία και Νησιά Φερόε - Ταξίδι στα ψαροχώρια των Βίκινγκς | 03.07.2024 Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ από 2699

Αναχώρηση: 03/07

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΦΙΞΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (κρουαζιέρα στα κανάλια) – ΧΕΛΣΙΝΓΚΟΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την παραμυθένια πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη. Με την άφιξή μας θα κάνουμε μία μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια ξεκινώντας από το Νίχαβν, για να απολαύσουμε την πόλη από μία διαφορετική οπτική γωνία. Θα θαυμάσουμε τις εκκλησίες, τα κάστρα, παλιά και μοντέρνα κτίρια που εναρμονίζονται υπέροχα μεταξύ τους και όλα τα σημαντικά σημεία που βρίσκονται περιμετρικά των καναλιών.
Έπειτα, αναχωρούμε για την μικρή πόλη Χέλσινγκορ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 ώρας. Το Χέλσινγκορ βρίσκεται στο επίκεντρο της βόρειας Ριβιέρας της Δανίας και περιβάλλεται από χρυσαφένιες παραλίες και πυκνό δάσος. Πρόκειται για μια γοητευτική πόλη με ημιξύλινα σπιτάκια και πλακόστρωτους δρόμους. Το μεγαλύτερο αξιοθέατο είναι το κάστρο Κρόνμποργκ, το οποίο και θα επισκεφτούμε (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Χτίστηκε στα τέλη του 1500 από τον Δανό βασιλιά Φρειδερίκο Β’ και μέσα στα χρόνια αποτέλεσε τόπο υπέροχων πάρτι, δραματικών γεγονότων, τραγωδιών, πολέμων αλλά και ιστοριών αγάπης. Οι φήμες για την πολυτάραχη ζωή της βασιλικής αυλής πολύ γρήγορα πέρασαν τα σύνορα τη χώρας και έφτασαν μέχρι τα αυτιά του διάσημου Άγγλου θεατρικού συγγραφέα Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Παρότι ουσιαστικά δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στο κάστρο, η ιστορία ενός εκ των μυθικών βασιλιάδων που έζησαν στο εν λόγω κάστρο αποτέλεσε έμπνευση για τον Σαίξπηρ, αφιερώνοντας ένα ολόκληρο έργο του στον πρίγκηπα Άμλετ. Γι’ αυτό το λόγο το κάστρο είναι πλέον ευρέως γνωστό και ως το «Κάστρο του Άμλετ». Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους διαδρόμους του κάστρου, να επισκεφτούμε μερικά από τα αμέτρητα δωμάτια, όπως η αίθουσα χορού, αλλά και το παρεκκλήσι.
Διανυκτέρευση στο Χέλσινγκορ.

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΕΛΣΙΝΓΚΟΡ – ΒΑΓΚΑΡ (ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ) – ΤΟΡΣΧΑΒΝ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο όπου με πτήση μεταφερόμαστε στα Νησιά Φερόε. Πρώτος μας προορισμός το πολύχρωμο χωριό Gasadalur, το τελευταίο χωριό χωρίς οδική σύνδεση στο νησί μέχρι το 2004, που βρίσκεται στο νησί Βάγκαρ σε απόσταση 57χλμ από την πρωτεύουσα.

Το τοπίο είναι εντυπωσιακό, ενώ σημείο κατατεθέν αποτελεί ο καταρράκτης Μούλαφοσουρ (Múlafossur Waterfall) που αδειάζει τα νερά του στον ωκεανό και παρουσιάζει ιδιαίτερο φωτογραφικό ενδιαφέρον. Εδώ, είναι πολύ πιθανό να δούμε και τα Πάφιν (Puffin). Ένα είδος θαλάσσιου πτηνού με έντονα χρώματα που τρέφεται κάνοντας καταδύσεις.
Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την πρωτεύουσα Τόρσχαβν, που θα είναι και ο τελικός προορισμός μας για σήμερα. Στο μεταξύ θα κάνουμε μια στάση στο ειδυλλιακό χωριό Μπούρ το οποίο έχει μια εξαιρετική θέα σε δυο βραχώδεις σχηματισμούς που μοιάζουν σαν να έχουν πεταχτεί από κάποιον Σκανδιναβό Θεό μέσα στον ωκεανό και ονομάζονται Drangarnir καθώς και ένα μικροσκοπικό νησάκι, το Tindhólmur.
Μέσα από ένα υπέροχο σκηνικό στο νότο του νησιού καταλήγουμε στο Τόρσχαβν, όπου θα δειπνίσουμε και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΣΧΑΒΝ – ΒΕΣΤΜΑΝΝΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – KIRKJUBØUR – ΣΑΝΤΟΪ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα μας ξεκινάει με μια ωραία ορεινή εκδρομή προς τα βόρεια, που θα μας φέρει στο γραφικό ψαροχώρι Βεστμάννα, γνωστό για τους περίφημους βράχους των πουλιών. Ουσιαστικά πρόκειται για δυο βράχους που μοιάζουν με κολόνες και αποτελούν καταφύγιο των πουλιών της περιοχής. Θα πλησιάσουμε τις φωλιές με μικρό πλοίο, καθώς και τις σπηλιές που βρίσκονται βόρεια του οικισμού.
Έπειτα, θα μεταφερθούμε στο νότιο άκρο του νησιού και συγκεκριμένα στο πολιτιστικό κέντρο Kirkjubour, όπου θα επισκεφθούμε ένα χαρακτηριστικό σπίτι -αγροικία της περιοχής. Το γραφικό παλιό αγρόκτημα φιλοξενεί μια οικογένεια που για 17 ολόκληρες γενιές έχει τη διεύθυνση του αγροκτήματος και του εκκλησιαστικού χώρου. Θα μυηθούμε στην ντόπια κουλτούρα και θα έρθουμε σε επαφή με τις καθημερινές συνήθειες των σύγχρονων κατοίκων, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ημιτελή καθεδρικό ναό του St. Magnus και τη μικρή μεσαιωνική εκκλησία του St. Olav.
Η ημέρα μας θα κλείσει με μια εκδρομή με πλοίο στο πιο αυθεντικό νησί των Φερόε, το Σάντοϊ. Ο κυριότερος οικισμός του, Σάντουρ κατοικείται πάνω από 1000 χρόνια και περιστοιχίζετε από τους γραφικούς οικισμούς Ντάλουρ και Χούσαβικ. Το νησί Sandoy - που ονομάζεται επίσης και νησί Saga – θα «ξεκουράσει» και θα γαληνέψει την καρδιά και το νου μας με τον υπέροχο φυσικό του πλούτο, αλλά κυρίως θα μας μεταφέρει σε ιστορίες μαγισσών, γεμάτες μύθους και τοπικούς θρύλους! Εκεί θα επισκεφτούμε επίσης το μουσείου του χωριού Sandur, το οποίο ιδρύθηκε το 1988 και αναπαριστά το πως ήταν ένα παραδοσιακό σπίτι της περιοχής αλλά και πως ζούσαν οι ντόπιοι τον 19ο αιώνα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΣΧΑΒΝ – ΣΑΚΣΟΥΝ – ΜΟΥΣΕΙΟ DÚVUNGARÐAR – TJØRNUVIK – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ FOSSÁ – NES

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε για το εξωπραγματικό χωριό Σακσούν (Saksun), ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά χωριά των Νήσων Φερόε, το οποίο δημιουργήθηκε κατά τον 17ο αιώνα και βρίσκεται στο νησί Έστουροϊ, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Φερόε που, εκτός των άλλων, διαθέτει ιαματικές πηγές και σημεία ιδιαίτερου κάλλους. Η θέα κυριολεκτικά «κόβει την ανάσα», ενώ οι παραδοσιακές κατοικίες διατηρούν όλα εκείνα τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής του παρελθόντος, θυμίζοντας σκηνικό αλά «Hobbit» σε κάποια από τις πολλές φανταστικές ιστορίες του Tolkien. Μια εκκλησία του 1858 και το Εθνικό Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς αποτελούν τα μοναδικά αξιοθέατα, αν και όλο το χωριό διαθέτει αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος. «Το Σακσούν είναι το πνεύμα των Φερόε», λένε οι ντόπιοι (μόνο 30 έχουν απομείνει σήμερα), ενώ επαγγελματίες φωτογράφοι κάνουν συχνά στάση εδώ για να απαθανατίσουν το «παραμυθένιο χωριό», όπως το ονομάζουν χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια θα διασχίσουμε υπέροχα καταπράσινα τοπία μέχρι να φθάσουμε στο βόρειο τμήμα της νήσου Στρέιμοϊ, όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο ιστορίας Dúvugarðar. Το μουσείο περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή αντικειμένων, κάθε ένα από τα οποία κουβαλά τη δική του ιστορία για τους ανθρώπους και τη ζωή στην περιοχή μέσα στα τελευταία 300 χρόνια.
Έπειτα θα κατευθυνθούμε προς το χωριό Tjørnuvik, το οποίο περιβάλλεται από ψηλά, βραχώδη βουνά. Ταυτόχρονα όμως διαθέτει και μια από τις μεγαλύτερες παραλίες στα Φερόε, από την οποία θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε δυο βραχώδης σχηματισμούς μέσα στη θάλασσα, τους οποίους οι ντόπιοι αποκαλούν «Γίγαντας» και «Μάγισσα».

Σειρά έχει ο εντυπωσιακός καταρράκτης Fossá, που σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι ο μεγαλύτερος στα Φερόε. Από εκεί θα κατευθυνθούμε προς την γέφυρα που ενώνει τα δυο νησιά Στρέιμοϊ και Έστουροϊ, με τελικό προορισμό το Nes μια πόλη γνωστή για την κτηνοτροφία της. Εκεί θα επισκεφτούμε τοπική φάρμα και θα μάθουμε τα πάντα για την εκτροφή προβάτων, τα οποία θα δούμε παντού καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας στα νησιά. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα κάνουμε μια τελευταιία στάση σε ένα κατάστημα που πουλάει υψηλής ποιότητας μαλλί προβάτου, θα μάθουμε για την παραγωγή, αλλά θα μπορέσουμε και να αγοράσουμε ζεστά πουλόβερ που έχουν φτιάξει μόνοι τους οι ντόπιοι.
Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΣΧΑΒΝ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το αεροδρόμιο όπου μας περιμένει η πτήση που θα μας φέρει πίσω στη Δανία, και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη. Κατά την άφιξή μας θα επισκεφτούμε το Κάστρο του Φρέντερικσμποργκ (είσοδος δεν περιλαμβάνεται), ένα εντυπωσιακό ανακτορικό συγκρότημα στο Χίλεροντ που χτίστηκε στις αρχές του 17ου αιώνα και αποτέλεσε την βασιλική κατοικία του δανού βασιλιά Κρίστιαν Δ’, ενώ θεωρείται ως η μεγαλύτερη Αναγεννησιακή κατοικία σε ολόκληρη την Σκανδιναβία.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΟΝΤΕΝΣΕ – ΦΟΥΝΕΝ – ΚΟΛΝΤΙΝΓΚ

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε για την Οντένσε όπου θα κάνουμε την πανοραμική μας ξενάγηση και φυσικά θα επισκεφθούμε το μουσείο του πασίγνωστου ‘παραμυθά’ Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Μουσεία αφιερωμένα σ’ αυτόν, όπως το σπίτι που έζησε, ειδικά κέντρα με δραστηριότητες για παιδιά και αγάλματα από τις πιο γνωστές ιστορίες του, δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια διάσταση. Η μαγεία της πόλης όμως συνεχίζεται και πέρα από τα σχετικά με τον μεγάλο παραμυθά, με την παραδοσιακή αλλά και υπερσύγχρονη σκανδιναβική αρχιτεκτονική που δημιουργεί ένα άκρως ενδιαφέρον αστικό τοπίο, με το σιδηροδρομικό μουσείο, τον καλύτερο ζωολογικό κήπο της χώρας και αναγεννησιακά κάστρα, όπως το Egeskov (είσοδος δεν περιλαμβάνεται), το οποίο και θα επισκεφθούμε μιας και είναι το καλύτερο διατηρημένο κάστρο τάφρου στην Ευρώπη.

Γεμάτοι υπέροχες εικόνες αναχωρούμε διασχίζοντας τη γέφυρα Great Belt Bridge(Σταθερός Σύνδεσμος Μεγάλης Ζώνης) που συνδέει το νησί Σελάιν ή Ζηλανδία όπου βρίσκεται η Κοπεγχάγη με το νησί Φούνεν και από εκεί θα φτάσουμε στο Κόλντιγκ.
Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΛΝΤΙΝΓΚ – ΜΠΙΛΟΥΝΤ: LEGOLAND – ΑΑΡΧΟΥΣ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε το πάρκο της Lego, τη Legoland στην περιοχή Μπιλούντ (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Η Legoland έχει τον μαγικό αέρα των λούνα παρκ. Τα φανταστικά σύμπαντα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι είναι όλα εκεί: η Άγρια Δύση, η Χώρα των Ninjago, το Χωριό των Βίκινγκς, το Κάστρο των Ιπποτών και άλλα πολλά. Οικοδομημένα από έναν συνδυασμό κτιρίων και γλυπτών από Lego, για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 65 εκατ. τουβλάκια. Η ημέρα θα συνεχίσει με την επίσκεψη στο γραφικό χωριό Ry και το Sky Mountain (Ουράνιο βουνό). Η Δανία είναι μία χώρα επίπεδη και το ψηλότερο φυσικό μέρος είναι ο λόφος Himmelbjerget ή αλλιώς Sky Mountain, ύψους 147μ.
Άφιξη στο Άαρχους, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και φεύγουμε να γνωρίσουμε καλύτερα το ατμοσφαιρικό Άαρχους, την "pocketcity", όπως αποκαλούν οι Δανοί την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και σημαντικό εμπορικό λιμάνι της χώρας, καθώς τα πάντα εκεί είναι κοντά. Το Άαρχους βρίσκεται στην χερσόνησο της Γιουτλάνδης και προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης και μοναδικούς χώρους τέχνης.
Πρώτη μας στάση θα είναι στο Aros, το παλαιότερο δημόσιο μουσείο τέχνης στη Δανία (είσοδος δεν περιλαμβάνεται), το οποίο ιδρύθηκε το 1859. Έπειτα θα επισκεφτούμε το υπαίθριο μουσείο Den Gamble (Ντεν Γκαμπλ) (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Βρίσκεται στους Βοτανικούς κήπους του Άαρχους και άνοιξε το 1914 ως το πρώτο υπαίθριο μουσείο στο είδος του στον κόσμο και επικεντρώνεται στον πολιτισμό της πόλης. Μέχρι και σήμερα παραμένει ένα από τα λίγα κορυφαία μουσεία της Δανίας εκτός Κοπεγχάγης. Το μουσείο αποτελείται από 75 ιστορικά κτίρια που συλλέχθηκαν από 20 δήμους από όλα τα μέρη της χώρας. Η ίδια η πόλη είναι το κύριο αξιοθέατο, αλλά τα περισσότερα κτίρια είναι ανοιχτά για τους επισκέπτες. Τα δωμάτια είναι είτε διακοσμημένα με το αρχικό ιστορικό στιλ είτε οργανωμένα με μεγαλύτερα εκθέματα.

Τέλος φεύγουμε για το Άαλμποργκ, που θα είναι και ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού μας. Αν το Άαλμποργκ ήταν οικόπεδο προς πώληση, ο μεσίτης θα το περιέγραφε ως «χώρο με απίστευτες δυνατότητες». Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας ιδρύθηκε πριν 1.000 χρόνια και διαθέτει αξιοθέατα από τον καιρό των Βίκινγκ, περισσότερα από 300 εστιατόρια, ένα καζίνο, έντονη νυχτερινή ζωή και καταπληκτικά καταστήματα. Κατά την άφιξή μας, θα κάνουμε μια πανοραμική ξενάγηση στην πόλη για να δούμε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατά της και να πάρουμε μια πρώτη γεύση.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: ΕΚΔΡΟΜΗ SKAGEN – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετά το πρωινό μας θα κάνουμε την τελευταία εκδρομή μας στη Δανία. Οδικώς θα φύγουμε για το Skagen (προφέρεται Σκάιν), στο βορειότερο άκρο της χερσονήσου της Γιουτλάνδης, εκεί που η Βαλτική συναντά τη Βόρεια Θάλασσα. Πρόκειται για μια περιοχή με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ολόφρεσκα θαλασσινά και υπέροχες γειτονιές που θα κάνουν τις φωτογραφικές σας μηχανές να πάρουν φωτιά! Εδώ τα μουσεία και οι γκαλερί τέχνης συνυπάρχουν μοναδικά με μαγαζιά που πωλούν παγωτό, καταστήματα όπου μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα και εστιατόρια δίπλα στο λιμάνι για να απολαύσετε στο έπακρο το τέλειο Σκανδιναβικό καλοκαίρι.
Με αποσκευές τις πιο όμορφες αναμνήσεις αυτής της παραμυθένιας χώρας του βορρά, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση. 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2699 € 690 €
  Twin Room 2699 € 690 €
  Triple Room 2699 € 690 €
  Single Room 3689 € 690 €

Extras

+ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ LEGOLAND :  72 €

+ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ & ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ :  161 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Κοπεγχάγη και επιστροφή από το Άαλμποργκ για να μην χάνουμε χρόνο.
  • Εσωτερικές πτήσεις από και προς το Τόρσχαβν, πρωτεύουσα των Νήσων Φερόες.
  • Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 4*, με πρωινό στη Δανία και ημιδιατροφή στα Νησιά Φερόε.
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, κρουαζιέρες όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 690€
  • Είσοδος στη Legoland (+ 72€ κατά άτομο).
  • Πακέτο εισόδων σε μουσεία και αξιοθέατα (+ 161 € κατά άτομο). Το πακέτο περιλαμβάνει τις εισόδους στα ακόλουθα μουσεία και αξιοθέατα: είσοδος στο κάστρο Κρόνμποργκ, είσοδος στο Κάστρο του Φρέντερικσμποργκ, είσοδος στο Egeskov, είσοδος στο μουσείο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, είσοδος στο μουσείο τέχνης Aros, είσοδος στο Den Gamble.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1952

03/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1269

03/07/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΚΟΠΕNΧΑΓΗ

09:40

11:05

KL 1288

11/07/2024

ΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

18:10

19:35

KL 1957

11/07/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10