Skip to main content

Βυζαντινή Οχρίδα 4 ή 5 μέρες

4 ή 5 μέρες Όσιος Ναούμ, Γιοβάν Μπιγκόρσκι, Μαύροβο & κρουαζιέρα Λίμνης με πλήρη διατροφή και δύο τουλάχιστον βραδιές διασκέδασης με ορχήστρα

Μέρα:
Αθήνα - Οχρίδα
Αναχώρηση από Αθήνα, 06:00 για τα σύνορα. Διατυπώσεις, οικονομικές αγορές DUTY FREE με μεγάλη ποικιλία, διέλευση και άφιξη αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση σε ανακαινισμένα δωμάτια στο ξενοδοχείο DRIM (Α' κατ.). Δείπνο.
Μέρα:
Οχρίδα - ΡΕΒΕΓΙΟΝ
Πρόγευμα και μετάβαση στην παλιά πόλη της Οχρίδας. Περιήγηση στα καλντερίμια με τα ελληνικά αρχοντικά και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, κάτω από το κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ. 15:00 επιστροφή και γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο για περίπατο στην πόλη της Στρούγκα. To βράδυ, δείπνο-ρεβεγιόν, χορός, διασκέδαση με ορχήστρα!
Μέρα:
Οχρίδα - Γιοβάν Μπιγκόρσκι - Μαύροβο
Χρόνια Πολλά! Πρόγευμα και διαδρομή καταπληκτικής ομορφιάς, αντίστοιχης με την ημέρα, μέσα στη φύση κατά μήκος του ποταμού, από το φαράγγι της Ράντιτσα (38 χλμ. το μεγαλύτερο βατό της Ευρώπης). Εικόνες απαράμιλλης γοητείας που καθρεπτίζονται στα νερά του ποταμού. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Ιωάννη του Βαπτιστή (Γιοβάν Μπιγκόρσκι). Συνεχίζουμε μέχρι τη λίμνη του Μαύροβο. Επιστροφή και γεύμα. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο και διασκέδαση με ορχήστρα.
Μέρα:
Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας - Κρουαζιέρα
Πρόγευμα και 09:00 εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, πάνω στη λίμνη. Από εδώ ξεκίνησαν ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος, οι Έλληνες μοναχοί, να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και την Βίβλο. Στη συνέχεια από την πόλη της Οχρίδας, θα σας προσφέρουμε την υπέροχη κρουαζιέρα στη λίμνη με επιπλέον προσφορά μας καφέ ή αναψυκτικό εν πλω. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη μέχρι τις 15:00, επιστροφή και γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο και το βράδυ δείπνο.
Μέρα:
Μοναστήρι - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση. Επίσκεψη της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Μπίτολα (το Ρωμαϊκό Βουτύλιο, Ελληνικό Μοναστήρι), διέλευση συνόρων και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα. Άφιξη το βράδυ.
Συνοπτικό 4ήμερο πρόγραμμα:
1η μέρα: Αθήνα - Οχρίδα 
2η μέρα: Οσιος Ναούμ-Οχρίδα & κρουαζιέρα λίμνης. 
3η μέρα: Γιοβάν Μπιγκόρσκι-Μαύροβο 
4η μέρα: Μοναστήρι-Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 3, 25 Ιανουαρίου, 15 Φεβρουαρίου, 1 Μαρτίου - 4 μέρες οδικώς
  
 3-6 Ιαν. & 25-29 Ιαν.
 15-18 Φεβ. & 1-4 Μαρ.
 4 μέρες
Δίκλινο195
3ο άτομο έως 12 ετών180
Μονόκλινο240
Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή σε ανακαινισμένα δωμάτια στο ημιδιατροφής) με πολλές εκπλήξεις • ξενοδοχείο DRIM στη Στρούγκα
Πλήρης διατροφή, ξεκινώντας με δείπνο την 1η μέρα και τελειώνοντας με μπουφέ πρόγευμα, την τελευταία μέρα
Δύο (2) βραδιές (τουλάχιστον) διασκέδαση με ορχήστρα
Κρουαζιέρα στη λίμνη (*)
Έμπειρος αρχηγός/ συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
* Επιβάρυνση Πρωτοχρονιάς € 25 για το 5ημερο & € 41 για το 4ημερο πρόγραμμα.
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ,αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα ή είναι προαιρετικό.
Σημειώσεις:
Απαραίτητα έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα. Με την εγγραφή σας απαιτούνται τα στοιχεία του ταξιδιωτικού εγγράφου που θα χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι