Skip to main content

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ Αγίου Πνεύματος 2019 από 245.00

ΟΧΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΦΑΡΑΓΓΙ   ΡΑΝΤΙΚΑ - ΜΠΙΤΟΛΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
5 ΗΜΕΡΕΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ
Αναχώρηση 06:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω   ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ,   στάση,   για το συνοριακό σταθμό της ΝΙΚΗΣ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ - ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
Πρωινή επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα   χρόνος ελεύθερος   για περιπάτους στην πόλη   της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο και διασκέδαση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ
Η ημέρα μας ξεκινά με μια πολύ όμορφη παραλίμνια διαδρομή, που μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες κτισμένο στον 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής . Επιστροφή στην πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης η εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόταση μας για μια ΜΙΝΙ προαιρετική κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο κατά μήκος των όμορφων ακτών της λίμνης. Δείπνο   στο εστιατόριο του   ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ
Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή ξεκινά,  καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ( BITOLA ) – ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση το πρωί για BITOLA, σχετική παραμονή για να γνωρίσουμε την ‘’Αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ’’, Ακολούθως μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ,   ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ στάση,   περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ                                 245 €
                                ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                        95 €
                                ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ  220 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
  • Διαμονή ( 4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο   4* .
  • Ημιδιατροφή, ( 4 πρωινά , 4 δείπνα).
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Tοπικός ξεναγός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι διαμονής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα  δείπνα.
  • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό.