Skip to main content

Πάσχα, Πρωτομαγιά & Αγ. Πνεύματος 2022 Δαλματικές ακτές! από 290€

Special offer

Αναχωρήσεις :22/04 , 26/04 , 08/06/2022

Επιβάρυνση +50€ για κρατήσεις μετά τις 05/04/2022

1η ημέρα: Αθήνα- Τίρανα (720χλμ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση για τα Τίρανα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και στην περιήγηση μας θα δούμε την κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει το άγαλμα του Σκέντερμπεη, το κτίριο της Όπερας και το Μουσείο. Θα δούμε το κτίριο των Υπουργείων, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, το παλιό Τζαμί και τον Ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό των Τιράνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: Τίρανα – Μπούντβα – Κότορ – Ντουμπρόβνικ (315χλμ)

Πρωινό και πρώτος μας σταθμός η γραφική πόλη της Μπούντβα όπου κυριαρχεί η Βενετσιάνικη αρχιτεκτονική. Εδώ θα θαυμάσουμε τις εκκλησίες του Αγ. Ιωάννη, της Αγ. Μαρίας της Πούντα και της Αγίας Τριάδας, το Εθνογραφικό Μουσείο και θα δούμε το φρούριο Σιταντέλ. Συνεχίζουμε με το Κότορ όπου ξεχωρίζουν τα Παλιά Τείχη, η Παλιά Πόλη με τον Ναό του Αγίου Τρύφωνος και η μαρίνα. Τελευταίος μας σταθμός το Ντουμπρόβνικ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ντουμπρόβνικ

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου, με το μεσαιωνικό όνομα Ραγκούσα και χαρακτηρισμένη ως πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO. Στο Ντουμπρόβνικ θα δούμε τα ανάκτορα, το Σπόνζα του 16ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Βλάσιου, το μοναστήρι των Φραγκισκανών και το παλιότερο φαρμακείο της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος.

4η ημέρα: Ντουμπρόβνικ – Μόσταρ – Σπλιτ – Τρογκίρ (340χλμ)

Αναχωρούμε για το Μόσταρ που είναι χτισμένο επάνω στον ποταμό Νέρετβα. Θα δούμε το έμβλημα της πόλης, το μεγάλο τοξωτό γεφύρι Στάρι Μοστ, που πρωτοχτίστηκε με εντολή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Κατευθυνόμαστε για το Σπλιτ όπου θα σταθούμε για να δούμε την όμορφη παραλιακή ζώνη της πόλης και το παλάτι του Διοκλητιανού, κληρονομιά της UNESCO, έξοχο δείγμα Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το μεσαιωνικό Τρογκίρ, μια πόλη-νησί που ενώνεται με την ξηρά με μια πανέμορφη γέφυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Σπλιτ.

5η ημέρα: Σπλιτ – Πόρτο Μοντενέγκρο – Μαυροβούνιο  –Τίρανα (490χλμ)

Πρωινό και θα επισκεφθούμε σήμερα το Πόρτο Μοντενέγκρο στο Μαυροβούνιο, με την υπέροχη μαρίνα και τα εμπορικά καταστήματα, τα καφέ και τα εστιατόρια. Αναχώρηση για τα Τίρανα.Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 

6η ημέρα: Τίρανα – Αθήνα (720χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για την πόλη μας όπου αναμένεται να φτάσουμε το βράδυ.

Κόστος κατ’ άτομο σε:

Δίκλινο/Τρίκλινο

Μονόκλινο

 1 Παιδί 02-12 ετών στο δωμάτιο με

2 ενήλικες

290€

420€

250€

Επιβάρυνση +50€ για κρατήσεις μετά τις 05/04

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*&4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Checkpoint & δημοτικοί φόροι 40€

Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό