Skip to main content

Μιλάνο (προαιρετικά Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο – St Moritz): 5ήμερη αεροπορική εκδρομή 25/10/2021 (28η Οκτωβρίου 2021) 399,00 με φορους!!

 περιλαμβανεται ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ «ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ»  & «ST. MORITZ »

28η Οκτωβρίου 2021 – Αναχ: 25/10/2021 (5 ΗΜΕΡΕΣ)  Μόνο 399€ με φόρους αεροδρομίων!

 

 

1η ημέρα: Αθήνα – Μιλάνο

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για πρώτη γνωριμία με την πόλη και τις αγορές. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μιλάνο – ξενάγηση πόλης  Πρωινό και περιήγηση της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας, του παγκόσμιου κέντρου μόδας. Μεταξύ των άλλων θα δούμε το Ντουόμο, τον επιβλητικό Καθεδρικό της πόλης, το Μέγαρο της Όπερας, (τη Σκάλα του Μιλάνου) εξωτερικά και τις στοές με τα καταστήματα που δίνουν έναν αλλιώτικο αέρα στην πόλη. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και ξεκούραση.  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μιλάνο (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή Σαιντ Μόριτζ)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Εναλλακτικά ακολουθήστε μας σε προαιρετική (έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στο Σαιντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου, πασίγνωστο ως θέρετρο χειμερινών διακοπών. Η αρμονία του τοπίου στην κοιλάδα «Engadine» με τις 25 λίμνες στα βουνά, η μεγάλη ηλιοφάνεια, η ιαματική πηγή, το ελβετικό πάρκο, το διάσημο ξηρό κλίμα «Champagnie» είναι τα πλεονεκτήματα του Σαιντ Μόριτζ. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Μιλάνο.

4η ημέρα: Μιλάνο (προαιρετική εκδρομή σε Λίμνες Κόμο – Λουγκάνο)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη να επισκεφθείτε τα μουσεία και τις πινακοθήκες του Μιλάνου. Προαιρετικά αναχώρηση για εκδρομή στο Κόμο και στο Λουγκάνο. Άφιξη στο Κόμο, πόλη στη Λομβαρδία της Ιταλίας, 45 χλμ βόρεια του Μιλάνου. Τοποθετημένο στη νότια άκρη του νοτιοδυτικού βραχίονα της ομώνυμης λίμνης Κόμο, είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο και θα έχουμε χρόνο να την θαυμάσουμε.  Στη συνέχεια αναχώρηση για Ελβετία. Τοπία υπέροχα μας οδηγούν στην πρώτη Ελβετική πόλη, το Λουγκάνο. Μικρή περιήγηση και βόλτα στην παραλία της λίμνης. Επιστροφή το απόγευμα στο Μιλάνο.Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μιλάνο – Αθήνα

Πρόγευμα και μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μιλάνο-Αθήνα με απευθείας πτήση της Wizzair, με μικρή χειραποσκευή 40 x 30 x 20 εκ μέχρι 10 κιλά.
  • 1 τροχήλατη αποσκευή 55 x 40 x 23 εκ μέχρι 10 κιλά ανα ζευγάρι (ισχύει και για τις μονόκλινες συμμετοχές).
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμου.
  • 4  διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* επιλογής σας με πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Check point-τουριστική είσοδος πόλης 30€ το άτομο συνολο, πληρωτέα τοπικά.
  • Δημοτικός φόρος πόλης 5€ ανα άτομο/διανυκτέρευση,πληρωτέος τοπικά στο ξενοδοχείο διαμονής.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις.
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.
  • Το κόστος των προαιρετικών εκδρομών είναι 80€ για το Σαιντ Μόριτζ και 60€ για τις λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (δηλώσεις συμμετοχής απαραίτητα από Ελλάδα) – Ελάχιστη συμμετοχή για τις προαιρετικές 15 άτομα.