Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΙΟΥΝΙΟΣ (ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)-ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

ΙΟΥΝΙΟΣ (ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)-ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

 

 

  • ΡΩΜΗ 4 ημέρες Αναχώρηση: 21/6
  • Ρώμη 4 ημέρες Αναχωρήσεις: 25/7, 15/8, 29/8
  • Ρώμη 4 ημερες Κάθε Παρασκευή Ιούλιος - Αύγουστος & 15/8

 


Ρώμη (Αγ. Πνεύματος)


Ιταλία
Αναχωρήσεις: 21/6
 3*
ανά άτομο από €400 !!!


 

1ημέρα: Αθήνα-Ρώμη (Rome by night)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* και χρόνος στην διάθεσή σας για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης οι οποίοι είναι γεμάτοι με μερικά από τα πιο σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία τρίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 25€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

 

2η μέρα: Ρώμη (ξενάγηση πόλης - Βατικανό - Opera)
Πρωινή ξενάγηση στην Ρώμη όπου θα μεταφερθούμε στο κέντρο της πόλης, παίρνοντας μια πρώτη γεύση της πόλης-μουσείο από τα τείχη του Μάρκου Αυρήλιου που θα δούμε στην διαδρομή μας. Θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. H ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανού είναι προαιρετική και πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τον ξεναγό μας.
Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία παράσταση των «Orchestra I Virtuosi dell'opera di Roma» και δείτε διάσημες όπερες στον τόπο όπου δημιουργήθηκαν! Κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων από το γραφείο μας.

 

3η μέρα: Ρώμη (Φλωρεντία –Magic Land - Castel Romano – Κατακόμβες / Τίβολι)
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφτείτε το θεματικό πάρκο Valmontone Rainbow Magic Land, έναν χώρο για μεγάλους και μικρούς, με φανταστικά παιχνίδια για τα παιδιά, και κάστρα. Ενώ για τους μεγάλους υπάρχει η αγορά με προσφορές στο Valmontone Outlet που βρίσκεται ακριβώς απέναντι . Μία προαιρετική εκδρομή είναι στις κατακόμβες της Αγίου Καλλίστου όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων, την κρύπτη της Αγίας Καικιλίας και τους τάφους των πρώτων χριστιανών και θα συνεχίσουμε στο Τίβολι (κόστος συμμετοχής 30€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων). Επίσης προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία (κόστος συμμετοχής 85€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων), η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση. Επίσης προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το Castel Romano Outlet Designer (25€) που βρίσκεται μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της πόλης με πάνω από 100 επώνυμα μαγαζιά, με προσφορές που ξεκινούν από -30% έως -70% όλο τον χρόνο και Κυριακές ανοικτά.

 

4η μέρα: Ρώμη – Αθήνα
Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.


Κόστος κατ' άτομο     2κλινο     1κλινο     Παιδί έως 11 ετών*
Buenos Aires 3*     400€     +150€     370€
Villa Grazioli 4*/ Genova 4*     450€     +165€     420€
Empire Palace 4* /Ludovisi Palace 4*     510€     +215€     480€
Rose Garden 4*sup     565€     +220€     535€
Υπάρχει δυνατότητα και 5ήμερου προγράμματος.

 

Περιλαμβάνονται:

    Αεροπορικά εισιτήρια
    3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
    Μεταφορές από και προς τ’ αεροδρόμιο
    Ελληνόφωνη ξενάγηση πόληςΑσφάλεια αστικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται:

    Φόροι αεροδρομίων € 140,
    Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα,
    Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα,
    Κόστος εισόδου στα μουσεία / Βατικανό,
    Ακουστικά για την ξενάγηση του Αγίου Πέτρου,
    Ο νέος φόρος της πόλης της Ρώμης €3 (για τα 4* ξενοδοχεία) /€2 (για τα 3* ξενοδοχεία) την ημέρα ανά άτομο.


Σημείωση:

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας.

 

 


 

 


Ρώμη (25/7, 15/8, 29/8)


Ιταλία
Αναχωρήσεις: 25/7, 15/8, 29/8
4 ημέρες
ανά άτομο από €529 !!!


 

1η ημέρα: Αθήνα - Ρώμη
Αναχωρούμε αεροπορικώς για τη Ρώμη, την αιώνια Πόλη. Η Ρώμη δεν είναι απλώς μια ωραία μεγαλούπολη. Είναι η μητρόπολη με τις τρεις αιωνιότητες: της ηλιοφάνειας, της ουράνιας αύρας και της μουσικής των αιθέρων, όπως τη χαρακτήρισε ο Πικάσο. Ξεχωρίζει για τη φινέτσα της, τη μόδα, την πλούσια αγορά και συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν. Η πόλη της τέχνης και της κουλτούρας που γέννησε τα μοναδικά ταλέντα Ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελου, Μποτιτσέλι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και το υπόλοιπο της μέρας στην διάθεσή μας. Προτείνουμε να περιπλανηθείτε στην πόλη και να δείτε τα φωτισμένα μνημεία που της δίνουν μια άλλη διάσταση. Παραγγείλτε ένα μυρωδάτο καφέ σε κάποιο από τα γραφικά στέκια που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ και απολαύστε τις ιταλικές σπεσιαλιτέ με τη συνοδεία ελαφριών ντόπιων κρασιών.

 

2η ημέρα: Ρώμη - Ξενάγηση Πόλης
Σήμερα μετά το πρωινό θα ακολουθήσει πανοραμική ξενάγηση όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ρώμη. Θα περάσουμε από το Κολοσσαίο , από την Ρωμαϊκή αγορά καθώς και από την πλατεία του Καπιτωλίου καθώς και από την πιάτσα Βενέτσια. Στη συνέχεια πεζοί θα επισκεφτούμε την Πιάτσα Ναβόνα, την Φοντάνα ντι Τρέβι και το Πάνθεον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο

 

3η ημέρα: Ρώμη
Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε (προαιρετικά) το Τίβολι, μια μικρή πόλη, περίπου 30 χλμ μακριά από την Ρώμη. Το Τίβολι είναι γνωστό παγκοσμίως για τους περίφημους κήπους και την αναγεννησιακού ρυθμού Villa D΄Este, που χτίστηκε από το καρδινάλιο Ιππόλυτο το δεύτερο τον 16ο αιώνα, και που είναι μια από τις πιο όμορφες βίλες της ιταλικής αναγέννησης. Όλο το ανακτορικό συγκρότημα αναφέρεται στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Θα συνεχίσουμε για τη Villa Adriana που χτίστηκε στο δεύτερο μ.Χ. αιώνα από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αδριανό. Είναι ένα εξαιρετικό συγκρότημα με νεοκλασικά κτίρια που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Αιγύπτου, της Ελλάδας και της Ιταλίας. Για το απόγευμα προτείνουμε να κάνετε τα ψώνια σας στα πολυάριθμα μαγαζιά της Via del Corso.

 

4η ημέρα: Ρώμη - Αθήνα
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Κόστος κατ'άτομο     2κλινο     1κλινο
Cicerone 4* ή παρόμοιο     529€     +155€


Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Ξενοδοχεία 4*
• Πρόγευμα καθημερινά
• Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
• Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
• Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής & Επαγγελματικής Ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 138€
• Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
• Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
• Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
Σημείωση: Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές

 

 


 

 

Ρώμη (Κάθε Παρασκευή)


Ιταλία
Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή (Ιούλιος – Αύγουστος) & 15/8
4 ημέρες
ανά άτομο από €395 !!!

 

 

1η μέρα: Αθήνα - Ρώμη (Rome by night)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* και χρόνος στην διάθεσή σας για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης οι οποίοι είναι γεμάτοι με μερικά από τα πιο σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία τρίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 25€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

 

2η μέρα: Ρώμη - Βατικανό
Πρωινή ξενάγηση στην Ρώμη όπου θα μεταφερθούμε στο κέντρο της πόλης, παίρνοντας μια πρώτη γεύση της πόλης-μουσείο από τα τείχη του Μάρκου Αυρήλιου που θα δούμε στην διαδρομή μας. Θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. H ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανού είναι προαιρετική και πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τον ξεναγό μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία παράσταση των «Orchestra I Virtuosi dell'opera di Roma» και δείτε διάσημες όπερες στον τόπο όπου δημιουργήθηκαν! Κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων από το γραφείο μας.

 

3η μέρα: Ρώμη( Φλωρεντία – Castel Romano – Κατακόμβες / Τίβολι)
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία (κόστος συμμετοχής 85€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων), η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση. Επίσης προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το Castel Romano Outlet Designer (25€) που βρίσκεται μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της πόλης με πάνω από 100 επώνυμα μαγαζιά, με προσφορές που ξεκινούν από -30% έως -70% όλο τον χρόνο και Κυριακές ανοικτά.
Ακόμη μία προαιρετική εκδρομή είναι στις κατακόμβες της Αγίου Καλλίστου, όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων, την κρύπτη της Αγίας Καικιλίας και τους τάφους των πρώτων χριστιανών και θα συνεχίσουμε στο Τίβολι (κόστος συμμετοχής 30€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

 

4η μέρα: Ρώμη - Αθήνα
Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
 

Κόστος κατ’ άτομο     2κλινο     1κλινο     Παιδί έως 12 ετών*     Επιπλέον νύχτα κατ’ άτομο σε δίκλινο
Buenos Aires 3*     395€     +100€     365€     45€
Villa Grazioli 4*     425€     +120€     395€     50€
Empire Palace 4*/Ludovisi Palace 4*     475€     +165€      445€     75€
Rose Garden 4*sup
Berg Luxury4*sup     555€     +205€     525€     95€

     
Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4*
• Μεταφορές από και προς τ’ αεροδρόμιο
• Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίων € 140
• Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
• Κόστος εισόδου στα μουσεία/Βατικανό
• Ακουστικά για την ξενάγηση του Αγίου Πέτρου
• Ο νέος φόρος της πόλης της Ρώμης €(για τα 4* ξενοδοχεία)/€2 (για τα 3* ξενοδοχεία) την ημέρα ανά άτομο.

 

Σημείωση:

Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές