Skip to main content

Νάπολη – Πομπηία – Ερκολάνο - Πτήσεις με Aegean | 08.03.2024 Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ από 479

Αναχώρηση: 08/03

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΑΠΟΛΗ (πτήση, πανοραμική ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τη Νάπολη. Η ρομαντική Νάπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της νότιας Ιταλίας. Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες όπερες και θέατρα του κόσμου, ενώ συχνά την αποκαλούν υπαίθριο μουσείο, χάρη στα πολλά ιστορικά αγάλματα και μνημεία της.

Με την άφιξή μας ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τη μεγάλη μητρόπολη του ιταλικού Νότου με πανοραμική ξενάγηση που θα μας φέρει σε σημαντικά σημεία της Νάπολης και του κόλπου της περιοχής, πριν μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Θα έχουμε στη συνέχεια ελεύθερο χρόνο για βόλτες στη Νάπολη με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΝΑΠΟΛΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΕΡΚΟΛΑΝΟ –ΝΑΠΟΛΗ

Σήμερα το πρωί θα έρθουμε στην αρχαία Πομπηία. Άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία του αρχαίου κόσμου στην Ευρώπη. Η ιστορία της Πομπηίας είναι συγκλονιστική, και η αίσθηση που κυριεύει τον επισκέπτη καθώς βλέπει με τα μάτια του την αποτύπωση της τραγικής τύχης της πόλης είναι στα αλήθεια συγκλονιστική.

Συνεχίζουμε για το Ερκολάνο, την πόλη που έθαψε η λάβα και η στάχτη του Βεζούβιου μαζί με την Πομπηία. Μετά τις τελευταίες ανασκαφές αναδείχθηκαν καταπληκτικά ευρήματα σε πολύ καλή κατάσταση. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Νάπολη.

 

3η ημέρα: ΝΑΠΟΛΗ (ξενάγηση, αρχαιολογικό μουσείο)

Σήμερα ήρθε η μέρα να γνωρίσουμε καλά την πόλη που μας φιλοξενεί για τόσες μέρες. Αφιερώνουμε λοιπόν ολόκληρη τη μέρα στη Νάπολη και ξεκινάμε με τον αρχηγό μας για να ανακαλύψουμε τα μυστικά της σπουδαίας αυτής πόλης. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό εθνικό-αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, όπου θα δούμε ευρήματα από την Πομπηία και το Ερκολάνο.

Ακολουθεί πεζοπορική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τον αρχηγό σας (για όσους το επιθυμούν και μπορούν να περπατήσουν), κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε το ιστορικό και παλαιό κέντρο της πόλης, τα ιστορικά της μνημεία, τα στέκια της, το εμπορικό της κέντρο και τα καταστήματά της. Όσοι ταξιδιώτες επιθυμούν θα ακολουθήσουν τον αρχηγό μας σε μια έξοδο στην ολοζώντανη Νάπολη, όπως οι οικογένειες των ντόπιων, στον παραλιακό δρόμο καθώς ο ήλιος δύει στον Κόλπο της Νάπολης. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΝΑΠΟΛΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρωινό ελεύθερο για να απολάυσετε μία τελευταία βόλτα στην πόλη. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση από έναν τόπο που γνωρίσαμε αλλά και που μας μάγεψε όπως μας μαγεύουν τα ταξίδια στις ξεχωριστές γωνιές του κόσμου.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες

πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 479€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 479 € 300 €
  Twin Room 479 € 300 €
  Triple Room 479 € 300 €
  Single Room 829 € 300 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • 3 Διανυκτερεύσεις, στην Νάπολη, σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*, το NH NAPOLI PANORAMA.
  • Ο δημοτικός φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
  • Πρωινό
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας
  • Τοπικός ξεναγός για τις ξεναγήσεις μας σε Πομπηία, Ερκολάνο, Νάπολη.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός
  • Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 300€  
  • Οι είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 680

08/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΑΠΟΛΗ

08:20

09:10

Α3 681

11/03/2024

ΝΑΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

18:20

21:05