Skip to main content

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Νάπολη - Ρώμη Καλοκαίρι 2018 από 395,00

EARLY BOOKING!
ΑΝΑΧ.: 12,17 Αυγούστου. 4, 5 μέρες


Μέρα 0: Αθήνα - Ρώμη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 21.45 και πτήση στις 23.45 με AEGEAN για Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
Σημείωση: Η μέρα αυτή δεν προσμετράται στη διάρκεια του προγράμματος και γι΄ αυτό αναγράφεται ως "Μέρα 0"

1η μέρα: Ρώμη - Νάπολη  
Πρωινή αναχώρηση για την χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη, την πρωτεύουσα του Ιταλικού Νότου. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία της χώρας, το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τις τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Ελεύθερος χρόνος. Μην παραλείψετε να γευθείτε την αυθεντική Πίτσα Ναπολετάνα στην πόλη όπου γεννήθηκε, μαζί με κρασί από τα ηφαιστειογενή πετρώματα της περιοχής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο 4* . Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Νάπολη - Σαλέρνο - Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Ποζιτάνο - Αμάλφι - (Ραβέλλο) - Σαλέρνο - Νάπολη
Πρωινή αναχώρηση για το Σαλέρνο, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) για το κουκλίστικο Ποζιτάνο. Περπατώντας στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια θα νιώσουμε τον κοσμοπολίτικο αέρα της εποχής του ’60. Φεύγοντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι, θα φθάσουμε στην "μητρόπολη της ακτής", το γραφικό Αμάλφι, που χάρισε το όνομά του στα 50 χιλιόμετρα της ακτογραμμής. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα και περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε με πουλμανάκια HOP ON-HOP OFF (έξοδα ατομικά) το σκαρφαλωμένο στα 305 μέτρα χωριό Ραβέλλο και να δείτε την βίλα Ρούφολο (Villa Rufolo) με τον πύργο, τους κήπους της και θέα που κόβει την ανάσα. Επιστροφή στο Σαλέρνο και αναχώρηση για Νάπολη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Νάπολη - Κάπρι … ο κήπος της Εδέμ, το νησί της Dolce Vita - Σορρέντο - Νάπολη
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Νάπολης, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) με προορισμό έναν από τους πιο διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς του κόσμου, το κομψό και φινετσάτο νησί Κάπρι. Φθάνοντας στη Marina Grande θα ανέβουμε με τελεφερίκ στον οικισμό του κοσμοπολίτικου Κάπρι, τη Χώρα, όπου θα επισκεφθούμε τους διάσημους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni - σήμα κατατεθέν του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και shopping. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ανακάπρι (Άνω Κάπρι), όπου βρίσκεται η Villa San Michele και να ανεβείτε με τελεφερίκ στην κορυφή του Monte Solaro (589 μέτρα, το ψηλότερο σημείο του νησιού με καταπληκτική θέα). Συγκέντρωση στη Marina Grande, επιβίβαση στο ταχύπλοο και αναχώρηση για το γοητευτικό Σορρέντο. Θα περπατήσουμε στην κεντρική Piazza Tasso και στα στενά εμπορικά δρομάκια της παλιάς πόλης για να καταλήξουμε στο μπαλκόνι της Villa Comunale με την υπέροχη θέα στον κόλπο της Νάπολης. Εδώ μπορείτε να γευθείτε το λιμοντσέλο στον τόπο που γεννήθηκε. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Νάπολη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Νάπολη - Ρώμη (Ξενάγηση)
Πρωινή αναχώρηση για τη Ρώμη. Άφιξη και ξενάγηση στην Αιώνια Πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι από το οποίο ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια (μητέρας του Ναπολέοντα Βοναπάρτη), θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από τον δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, θα συνεχίσουμε με τον Ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και θα ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας με το Κολοσσαίο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα (4ήμερο πρόγραμμα) ή μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4* (5ήμερο πρόγραμμα). Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Ρώμη - Αθήνα
Ελεύθερος χρόνος στη Ρώμη για βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία και διάφορα αξιοθέατα ή και για ψώνια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία λιγότερο διανυκτέρευση στη Ρώμη. .
  • Η πρώτη διανυκτέρευση δεν προσμετράται στη διάρκεια του προγράμματος - το οποίο είναι τετραήμερο ή πενθήμερο - και γι΄ αυτό αναγράφεται ως "Μέρα 0", παρά το γεγονός ότι παρέχουμε ξενοδοχείο με πρωινό. Δηλαδή, στο τετραήμερο πρόγραμμα οι διανυκτερεύσεις μας είναι 4 και όχι 3 και στο πενθήμερο πρόγραμμα οι διανυκτερεύσεις μας είναι 5 και όχι 4
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ.: 12,17 Αυγούστου. 4, 5 μέρες
 
                                      12-17 Αυγ.               17-21 Αυγ.
                                    5 (+1) μέρες               4 (+1) μέρες
                                    SMART PRICE           SMART PRICE
Τιμή Κατά άτομο                       
Δίκλινο                                465                         515                      395          445    
3ο άτομο έως 12 ετών        415                        465                      445          495    
Μονόκλινο                           695                       745                        595          645

  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων: 185 € περίπου
  • SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 45 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων  

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ με ναυλωμένη πτήση της AEGEAN AIRLINES    
• Τρεις Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Νάπολη ή στην ευρύτερη περιοχή του Σαλέρνο
• Μια ή δύο Διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο στη Ρώμη
Σημείωση: Η "Μέρα 0" δεν προσμετράται στη διάρκεια του προγράμματος, παρά το γεγονός ότι παρέχουμε ξενοδοχείο (δηλαδή 4 διανυκτερεύσεις στο 4ήμερο πρόγραμμα και 5 διανυκτερεύσεις στο 5ήμερο πρόγραμμα)
• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στο ξενοδοχείο
• Εκδρομές, περιηγήσεις, επισκέψεις βάση προγράμματος
• Ξεναγός στη Ρώμη
• Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων, check points: € 20/άτομο, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εισιτήρια τραίνων, οδοντωτού, καραβιών (εκτός προγράμματος), αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

ΠΤΗΣΕΙΣ:

5ήμερο πρόγραμμα, 5 (+1) μέρες

12/8

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ

 23.45 - 00.55   ναυλωμένη πτήση

16/08 προς 17/8

ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ

 01.45 - 04.45   ναυλωμένη πτήση

4ήμερο πρόγραμμα, 4 (+1) μέρες

17/8

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ

 23.45 - 00.55   ναυλωμένη πτήση

20/08 προς 21/8

ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ

 01.45 - 04.45   ναυλωμένη πτήση