Skip to main content

Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis) από την Ισλανδία - Απομονωμένοι στο εθνικό πάρκο Σκάφταφελ με Lufthansa | Μάρτιος 2024 Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ από 1999

Αναχωρήσεις: 03/03, 10/03, 17/03, 24/03

 

1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΜΠΛΕ ΛΙΜΝΗ (ιαματικό μπάνιο) – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για την πρωτεύουσα της Ισλανδίας και τη βορειό­τερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Ρέικιαβικ. Παρότι οι ανα­τολικές ακτές του νησιού είναι κοντινότερα στη Νορβηγία και θα ήταν πιο εύκολη η εγκατάσταση, η δυτική μεριά φιλοξέ­νησε τους πρώτους μεγάλους οικισμούς, λόγω του ρεύμα­τος του Κόλπου και του ηπιότερου καιρού. Με τον αρκτικό κύκλο να βρίσκεται στις 67 περίπου μοίρες βόρειο πλάτος, το Ρέικιαβικ στις 64 μοίρες είναι όντως η βορειότερη πρωτεύ­ουσα της Ευρώπης!

Με την άφιξή μας στο διεθνές αεροδρόμιο του Κέφλαβικ, αναχωρούμε οδικώς για την περίφημη Μπλε Λίμνη (Blue Lagoon), ένα εκπληκτικό μνημείο της φύσης που μόνο από κοντά μπορείς να αντιληφθείς! Πρόκειται για ένα γεωθερμικό σπα με γαλακτώδη γαλάζια νερά - που διατηρούν σταθερή θερμοκρασία 37-39º C - και αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στην Ισλανδία. Εκεί θα απολαύσουμε ένα ζεστό ιαματικό μπάνιο μέσα σε ένα απόκοσμο τοπίο, που το δημιουργούν οι αντιθέσεις των καταγάλανων υδάτων με τους σεληνιακούς σχηματισμούς της λάβας.

Αναζωογονημένοι και γεμάτοι πανέμορφες εικόνες συνεχίζουμε για το Ρέικιαβικ, διασχίζοντας τη χερσόνησο Ρεϊκιάνες με το ηφαιστειακό τοπίο. Καθ’ οδόν θα δούμε τα περίχωρα της πρωτεύουσας με τα εργοστάσια γεωθερ­μίας και τα μοντέρνα πολυώροφα συγκροτήματα με τους με­γάλους ελεύθερους χώρους και πράσινο. Το κέντρο της πό­λης είναι πυκνοδομημένο, με χαμηλά όμως -μονώ­ροφα, διώροφα και τριώροφα- κτίρια και στενούς δρόμους.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Ρέικιαβικ. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΙΝΓΚΒΕΛΙΡ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΕΪΖΕΡ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΓΚΟΥΛΦΟΣ – ΧΟΦΝ: Κυνήγι Βόρειου Σέλαος

Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για να εξερευνήσουμε τα νότια παράλια της Ισλανδίας, γεμάτα καταρράκτες, ηφαίστεια, παγετώνες και παγόβουνα, ένα υπερθέαμα της φύσης που θα μας χαρίσει συνταρακτικές εικόνες. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει το Εθνικό Πάρκο Θίνγκβελιρ, τη γεωθερμική περιοχή των γκέιζερ και τον καταρράκτη Γκούλφος.

Ξεκινάμε λοιπόν με το Εθνικό Πάρκο Θίνγκβελιρ, που γεωγραφικά τοποθετείται μάλιστα στα όρια δύο τεκτονικών πλακών, της βορειοαμερικανικής και της ευρασιατικής, γεγονός που αποτυπώνεται και στο ανάγλυφο του τοπίου. Είναι όμως και τόπος ιστορικής σημασίας, καθώς εδώ συστάθηκε το Αλθίνγκι, η ιστορική εθνοσυνέλευση των Ισλανδών, και ταυτόχρονα η αρχαιότερη στην Ευρώπη, που ιδρύθηκε το 930.

Ερχόμαστε στη γεωθερμική περιοχή των Γκέιζερ με το πλήθος από θερμούς πίδακες, στο λεγόμενο «χρυσό τρίγωνο» της Ισλανδίας, από τα πιο γνωστά και προβεβλημένα φυσικά τοπία του νησιού. Θα δούμε σε απόσταση «καυτής» αναπνοής τα πασίγνωστα γκέιζερ Στροκούρ (Strokkur) και Γκέιζερ (Geyser), από τα οποία εκτινάσσεται κάθε λίγα λεπτά ένας πίδακας θερμού νερού σε ύψος περίπου 30 μέτρων. Ο μεγάλος πίδακας (Geyser) έδωσε μάλιστα το όνομά του σε όλους τους θερμοπίδακες του κόσμου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους παγκοσμίως γνωστούς καταρράκτες Γκούλφος, τους «χρυσούς καταρράκτες», που πέφτουν ορμητικά από ύψος τριάντα μέτρων! Συνεχίζουμε για την ενδοχώρα, με τα χιονισμένα ηφαίστεια που έχουμε γνωρίσει από απόσταση και φτάνουμε στην περιοχή που είναι το σημείο εξόρμησης για τους παγετώνες.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας οδικώς στο Χοφν. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα εξορμήσουμε στην πε­ριοχή για να «κυνηγήσουμε» το Βόρειο Σέλας, ελπίζοντας πως θα είμαστε τυχεροί για να δούμε ένα από τα πιο συναρπα­στικά φυσικά υπερθεάματα στον πλανήτη!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΦΝ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ – ΧΟΦΣΚΙΡΚΓΙΑ – ΠΑΓΕΤΩΔΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΟΚΟΥΛΣΑΡΛΟΝ – ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΠΑΡΚΟ ΒΑΤ-ΝΑΓΙΕΚΙΛ – ΧΟΦΝ: Κυνήγι Βόρειου Σέλαος

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Σκάφταφελ, στην ευρύτερη περιοχή του Βατναγιέκιλ (γενικά θεωρείται ως μέρος του) όπου θα περιηγηθούμε σε ένα σκηνικό εκπληκτι­κής φυσικής ομορφιάς.

Κατά τη διαδρομή μας θα κάνουμε στάση στην εκκλησία Χοφσκίρκγια (Hofkirkja), την πιο παλιά από τις έξι τελευταίες εκκλησίες στην Ισλανδία που φτιάχτηκαν με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο: η στέγη της είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από χλοοτάπητα και σίγουρα θα θυμίσει σε κάποιους τα σπίτια των… χόμπιτς!

Η υπέροχη διαδρομή σήμερα μας φέρνει στην παγετώδη λι­μνοθάλασσα του Jökulsarlon. Συνεχίζουμε για τα νό­τια και δυτικά του νησιού, διασχίζοντας όλη την παραλιακή ζώνη, μέχρι να φτάσουμε στην περιοχή της παγετωνικής λί­μνης Γιόκουλσαρλον. Θα δούμε ατελείωτες επίπεδες εκτάσεις δίπλα στη θάλασσα, που προέκυψαν από τη διασπορά υλι­κών υπο-παγετωνικών εκρήξεων. Όταν τα μεγάλα ενεργά η­φαίστεια της χώρας είναι καλυμμένα από πολλά στρώματα χιονιού και πάγου, οι εκρήξεις τους δεν μπορούν να είναι προς τον ουρανό, αλλά δημιουργούνται μεγάλα ηπειρωτικά τσουνάμι, που σαρώνουν όλες τις πλαγιές μέχρι να φτάσουν στη θάλασσα... Η δύναμη της φύσης μέσω του ηφαιστεια­κού υπεδάφους έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στις ακτές του νησιού, που μοιάζουν με ειδυλλιακές αμμουδερές παραλίες, αλλά είναι προϊόντα ηφαιστειακής δραστηριότητας του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος... Η λιμνοθάλασσα αναπτύχθηκε πριν από περίπου 60 χρόνια με μια συνεχή δια­δικασία παγόβουνου που πέφτει από τη γλώσσα του παγε­τώνα Breidamerkurjökull. Τα παγόβουνα θαυμάζονται σε δύο χρώματα, έναν τύπο λευκού γάλακτος, ενώ ο άλλος τύπος έχει λαμπρό μπλε χρώμα με ένα μαγικό παιχνίδι φώτων και κρυστάλλων πάγου. Η λιμνοθάλασσα είναι γεμάτη από ψά­ρια που προέρχονται από τη θάλασσα με παλίρροιες.

Εδώ θα δούμε και τη λεγόμενη «Διαμαντένια Παραλία»: μια πανέμορφη ακτή με εκατοντάδες κομμάτια πάγου να έρχο­νται στην παραλία, χαρίζοντάς της και το όνομά της. Η ακτή είναι επίσης δημοφιλής τόπος για τις φώκιες που συνηθίζουν να έρχονται εδώ!

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε σπηλιά πάγου (Ice Cave) στο πάρκο Vatnajökull (καιρού και συνθηκών επιτρεπόντων), μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει στην Ισλανδία: μια περιήγηση στα σπλάχνα του παγετώνα Vatnajökull, του μεγαλύτερου παγετώνα της ευρωπαϊκής η­πείρου! Πέρα από μία αξέχαστη εμπειρία που ο χρόνος δεν θα μπορέσει να σβήσει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η περι­ήγηση είναι μία απίθανη ευκαιρία και για όσους θέλουν να τραβήξουν εξαιρετικές φωτογραφίες!

Αν δεν είναι δυνατή η επίσκεψη, αντικαθίσταται από άλλη εκ­δρομή.

Επιστροφή το απόγευμα στο ξενο­δοχείο μας. Το βράδυ θα εξορμήσουμε στην πε­ριοχή για να «κυνηγήσουμε» το Βόρειο Σέλας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΦΝ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΣΥΣΤΡΑΦΟΣΣ – ΦΟΣΣ Α ΣΙΝΤΟΥ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΦΓΙΑΝΤΡΑΡΓΚΛΙΟΥΦΟΡ – ΝΤΥΡΧΟΛΕΪ – ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΧΕΛΛΑ

Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέσα από τα γραφικά χωριά της Νότιας Ισλανδίας με θέα τους παγετώνες, τα ηφαίστεια και τους καταρράκτες. Οδηγούμε δίπλα από το ηφαίστειο Χέκλα και τον παγετώνα-ηφαίστειο Eyjafjallajökull, το οποίο εξερράγη το 2010.

Πρώτος μας σταθμός είναι ο πανέμορφος καταρράκτης Σύστραφος (Systrafoss), καθώς και ο καταρράκτης Foss A Sidu, από τα πιο χαρακτηριστικά τοπία της Ισλανδίας: τα νερά του καταρράκτη πέφτουν από ύψος περίπου τριάντα μέτρων, πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους για τον Ατλαντικό. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο καταρράκτες, πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, γι’ αυτό και λέγεται «Ο καταρράκτης των δύο αδελφών».

Καθώς κινούμαστε νοτιοδυτικά, μας περιμένει ο επόμενος σταθμός της διαδρομής μας, το φαράγγι Φγιαντραργκλιούφουρ (Fjadrargljufur), ένα συγκλονιστικό φαράγγι που έγινε ξαφνικά διάσημο όταν «πρωταγωνίστησε» σε βίντεοκλιπ γνωστού ποπ καλλιτέχνη. Το φαράγγι διασχίζει ο ποταμός Φγιάντρα, που με τους μαιανδρισμούς του έχει σμιλέψει με τον καιρό το φαράγγι, όπως θα διαπιστώσουμε κι εμείς στην επίσκεψή μας.

Επόμενη στάση μας είναι στο σημείο θέασης Ντύρχολεϊ (Dyrholaey). Είναι μία μικρή χερσόνησος που κάποτε αποτελούσε ξεχωριστό νησάκι και τώρα ενώνεται με την ηπειρωτική Ισλανδία. Το σημείο με τη φυσική αψίδα κάτω από την οποία περνά το θαλασσινό νερό είναι πολύ εντυπωσιακό, όσο και η θέα βέβαια στη θάλασσα!

Θα σταματήσουμε επίσης στην καταπληκτική παραλία της μαύρης άμμου Reynisfjara, μια απέραντη ακτή με σκουρόχρωμα βότσαλα και άμμο, φτιαγμένη από τα προϊόντα της έκρηξης του γειτονικού ηφαιστείου Κάτλα. Στη μια άκρη της βρίσκονται πετρωμένα τρία τρολλς, ή τουλάχιστον αυτή την εξήγηση έδωσε η λαϊκή φαντασία στην παρουσία τριών υψίκορμων πέτρινων όγκων μέσα στο νερό, που έχουν το τρομερό όνομα Ρέινσντραγκαρ (Reynisdrangar). Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ισλανδία.

Συνεχίζουμε οδικώς για τη Χέλλα, όπου θα διανυκτερεύσουμε. Το βράδυ θα εξορμήσουμε στην πε­ριοχή για να «κυνηγήσουμε» το Βόρειο Σέλας.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΧΕΛΛΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΓΚΟΥΛΦΟΣ – ΠΑΓΕΤΩΝΑΣ ΛΑΝΓΚΓΙΕΚΙΛ (διαδρομή με snowmobile) – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ (περιήγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την ενδοχώρα με τα χιονισμένα ηφαίστεια που έχουμε γνωρίσει από απόσταση, φτάνοντας στην περιοχή που είναι το σημείο εξόρμησης για τους παγετώνες. Θα φτάσουμε στον καταρράκτη Γκούλφος, απ’ όπου θα συνεχίσουμε για τον παγετώνα Λάνγκγιέκιλ (Langjökull), σε μία έκταση με καταρράκτες, ηφαίστεια, παγετώνες και παγόβουνα.

Εδώ μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία: ένα μέρος του παγετώνα θα το διασχίσουμε οδηγώντας snowmobiles! Ο καιρός θα ανοίξει όταν βρεθούμε πάνω από τα σύννεφα, αλλά η θερμοκρασία θα πέσει λόγω υψομέτρου και πάγου. Οι ειδικές στολές μας θα μας προφυλάσσουν από το κρύο, ώστε να απολαύσουμε το μοναδικό υπέρλευκο τοπίο πάνω στον παγετώνα, που μόνο από αεροπλάνο θα μπορούσαμε να δούμε διαφορετικά. Έχοντας μια μοναδική εμπειρία ανάβασης-κατά­βασης, θα συνεχίσουμε οδικώς για το Ρέικιαβικ.

Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη, κατά την οποία θα δούμε, μεταξύ άλ­λων, την εκκλησία Χάλγκριμς με το επιβλη­τικό άγαλμα του Λέιφ Έρικσον, του πρώτου Ευρωπαίου που έφτασε στην Αμερική 500 χρόνια πριν τον Κολόμβο. Θα κάνουμε στάση στο «Λευκό Σπίτι» για να δούμε την αναμνηστική πλάκα από τη συνάντηση Ρήγκαν-Γκορμπατσόφ το 1986, που αποτέλεσε το πρώτο βήμα για τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου. Θα καταλήξουμε στον εμπορικό δρόμο Laugavegur, που είναι και ο κεντρικός άξονας της παλιάς πόλης και ενώνει τις ήσυ­χες κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσας. Εκεί βρίσκει κανείς καταστήματα μόδας, κοσμηματοπωλεία, βιβλιοπωλεία, μπα­ράκια, καφέ και εστιατόρια. Θα σταματήσουμε επίσης στο παλιό λιμάνι της πόλης, με τις ψαροταβέρνες και τα εστιατόρια, πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – FLYOVER ICELAND – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΡΕΪΚΙΑΝΕΣ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια επίσκεψη-έκπληξη, αποκλειστική προσφορά του γραφείου μας: στον κινηματογράφο του μέλλοντος, το Fly Over Iceland, θα… πετάξουμε εικονικά πάνω από την Ισλανδία, θαυμάζοντας από ψηλά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στον κόσμο. Καθίσματα που κινούνται, ήχοι, δονήσεις, σπέσιαλ εφέ, και μια σφαιρική οθόνη 20 μέτρων θα σας δώσουν την αίσθηση ότι πετάτε πραγματικά πάνω από την Ισλανδία!

Σημείωση: η επίσκεψη στο Fly Over Iceland ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα του προγράμματος, ανάλογα με τον χρόνο που θα έχουμε στη διάθεσή μας.

Στη συνέχεια πάμε να εξερευνήσουμε τη χερσόνησο Ρεϊκιάνες (Reykjanes), στα νότια του νησιού. Το ηφαιστειακό αποτύπωμα της περιοχής είναι ιδιαίτερα έντονο, με τη λάβα και το χιόνι να έχουν σμιλέψει το ασύλληπτο τοπίο της χερσονήσου. Στην περιήγησή μας θα θαυμάσουμε το βουνό Βαλαχνούκουρ, ενώ από την ακτή θα δούμε το νησί Έλντεϊ που φιλοξενεί χιλιάδες πουλιά. Η διαδρομή που ακολουθούμε θα μας φέρει στον φάρο της Ρεϊκιάνες, που είναι ο παλαιότερος της χώρας, καθώς και στις θερμές πηγές στο Γκούνχουβερ. Θα δούμε ακόμα την περίφημη γέφυρα που ενώνει δύο ηπείρους (πάνω από το σημείο όπου συναντώνται οι τεκτονικές πλάκες Αμερικής και Ευρασίας) στο Σάντβικ, στο νοτιοδυτικό άκρο της χερσονήσου.

Θα συνεχίσουμε στην πολύχρωμη γεωθερμική περιοχή Σέλτουν με την Πράσινη Λίμνη, και στους γραφικούς λόφους στο Κρίσουβικουρμπεργκ που θεωρούνται οι πιο όμορφοι της Ισλανδίας και προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες πουλιά για αναπαραγωγή. Θα δούμε τη «θαυματουργή» εκκλησία Στράντακιρκγια του 12ου αι. και θα περάσουμε και από τον παλιό αλιευτικό σταθμό Σέλατανγκαρ, ένα κρυμμένο διαμάντι της Ισλανδίας, καθώς και από την πόλη Gardur, που αποτελεί σημαντικό αλιευτικό κέντρο. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε έγκαιρα στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1999 € 690 €
  Twin Room 1999 € 690 €
  Triple Room 1999 € 690 €
  Single Room 2539 € 690 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1999 € 690 €
  Twin Room 1999 € 690 €
  Triple Room 1999 € 690 €
  Single Room 2539 € 690 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  17/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1999 € 690 €
  Twin Room 1999 € 690 €
  Triple Room 1999 € 690 €
  Single Room 2539 € 690 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2099 € 690 €
  Twin Room 2099 € 690 €
  Triple Room 2099 € 690 €
  Single Room 2639 € 690 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 3*, 4*. Τα ξενοδοχεία εκτός Ρέικιαβικ είναι βασικών προδιαγραφών.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Ιαματικό μπάνιο στην Μπλε Λίμνη.
  • Περπάτημα σε παγετώνα και διαδρομή με snowmobile.
  • Είσοδος στο FlyOver Iceland.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 690€
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από – Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

03/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:40

08:50

LH 856

03/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

11:05

14:00

LH 857

08/03/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

15:05

19:35

LH 1284

08/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:50

00:40

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από – Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

10/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:40

08:50

LH 856

10/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

11:05

14:00

LH 857

15/03/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

15:00

19:35

LH 1284

15/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:50

00:40

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από – Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

17/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:40

08:50

LH 856

17/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

11:05

14:00

LH 857

22/03/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

15:00

19:35

LH 1284

22/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:50

00:40

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από – Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

24/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:40

08:50

LH 856

24/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

11:05

14:00

LH 857

29/03/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

15:00

19:35

LH 1284

29/03/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:50

00:40