Skip to main content

Ισλανδία, Πλήρης Γύρος - Επέκταση Γροιλανδία, Ιλούλισσατ Ιούλιος 2018 από 3790,00

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις 28/7


Ισλανδία: 13 ημέρες

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΧΡΑΟΥΦΟΣΑΡ
 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ισλανδίας και τη βορειότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Ρέικιαβικ κι άμεση αναχώρηση για την ευρύτερη περιοχή του Χραουφοσάρ.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα θαυμάσουμε τις θερμές πηγές Ντεϊνταρτουγκούβερ (Deidartunguhber) και τους πανέμορφους καταρράκτες Χραουνφοσσάρ (Hraunfossar). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΡΑΟΥΦΟΣΑΡ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΚΛΑΟΥΜΠΑΕΡ – ΣΚΑΓΚΑΦΙΟΝΤΟΥΡ – ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ
Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον βορρά της Ισλανδίας. Προορισμός μας για σήμερα η περιοχή των φιόρδ Σκάγκα στο Σαουνταρκροκούρ και το λαογραφικό μουσείο Γκλαουμπάερ στο Βαρμαχλίδ (είσοδοι περιλαμβάνονται). Μεταξύ άλλων θα δούμε τους καταρράκτες Τζιάνι (Gianni), τον κρατήρα στο βουνό Μπάουλα (Baula) και το φαράγγι Βιντιντάλουρ (Vididalur), Άφιξη στην πρωτεύουσα του Βορρά, το Ακουρέιρι, μια πραγματικά πανέμορφη πόλη και ένα εξαιρετικό φυσικό λιμάνι, χτισμένο στο μυχό του Έιγιαφγιοντούρ (φιόρδ Έιγια, το πιο μακρύ φιόρδ της Ισλανδίας). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΑΛΑΙΝΩΝ - ΧΟΥΣΑΒΙΚ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΝΤΕΤΙΦΟΣ - ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ
Πρωινή αναχώρηση για την περιοχή του Χούσαβικ, το χωριό των φαλαινοθηρών, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια βόλτα στα ανοικτά με σκοπό να εντοπίσουμε τις φάλαινες που ζουν στα νερά της Αρκτικής. Στη συνέχεια θα οδηγηθούμε στο ανατολικό τμήμα της Ισλανδίας. Θα απολαύσουμε τον καταρράκτη Ντέτιφος, που αν και σε ύψος φθάνει μόνο τα 44 μέτρα, αποτελεί τον μεγαλύτερο σε όγκο νερού στην Ευρώπη. Ακολούθως θα περάσουμε από την περιοχή Ναμαρσκάντ και το φαράγγι Ασμπίργκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ - ΛΙΜΝΗ ΜΥΒΑΤΝ – ΣΤΟΒΑΡΦΓΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΜΠΡΕΪΟΝΤΑΛΣΒΙΚ
Συνεχίζουμε για τη λίμνη Μυβάτν, έναν πραγματικό παράδεισο για αποδημητικά και ενδημικά πουλιά, αλλά και ένα φυσικό μνημείο της γεωλογικής ιστορίας της περιοχής, ένα μεγαλειώδες και μοναδικό θαύμα της φύσης. Το αλλόκοτο σχήμα της λίμνης αυτής οφείλεται στις εκρήξεις των κοντινών ηφαιστείων και στον τρόπο με τον οποίο διαχύθηκε η λάβα τους. Θα θαυμάσουμε τον κρατήρα Vivik και την Μπλε Λίμνη, καθώς και το μοναδικό Dimurborgir Dark Lava City με καταπληκτικούς σχηματισμούς από μαύρη λάβα! Άφιξη στο Μπρεϊονταλσβικ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, στην ευρύτερη περιοχή του οποίου θα διανυκτερεύσουμε. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΕΪΟΝΤΑΛΣΒΙΚ - ΒΑΤΝΑΓΙΟΚΟΥΛ - ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΟ GLACIER LAGOON – ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ
Η σημερινή μας διαδρομή μας επιφυλάσσει μοναδικά τοπία και εμπειρίες. Θα γνωρίσουμε τα μοναδικά ανατολικά φιόρδ, μέρη απομακρυσμένα και ανεμοδαρμένα, που αποτελούν το καταφύγιο των ψαράδων εδώ και αιώνες και θα επισκεφθούμε το μουσείο των πετρωμάτων και μεταλλευμάτων της Ισλανδίας Θα κατευθυνθούμε προς τον Βατναγιόκουλ, τον μεγαλύτερο παγετώνα της Ευρώπης όπου με πλοιάριο θα απολαύσουμε μια υπέροχη διαδρομή στη λίμνη των παγετώνων Γιόκουλσαρλον και θα φθάσουμε στο εθνικό πάρκο Σκάφταφελ, μια μικρή "πράσινη όαση" ακριβώς κάτω από την ψηλότερη κορυφή της Ισλανδίας, Ορεφαγιόκουλ. Μετά από μια ακόμα χορταστική ημέρα φθάνουμε στο Σκάφτεφελ, στην ευρύτερη περιοχή του οποίου θα διανυκτερεύσουμε.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ - EYJAFJALLAJÖKULL – ΧΕΚΛΑ
Η υπέροχη διαδρομή σήμερα μας φέρνει στον παγετώνα Eyjafjalla (Eyjafjallajökull), που καλύπτει την καλντέρα ενός ηφαιστείου, φθάνοντας σε ύψος τα 1.651 μέτρα. Οι ακτές Σκέιθαρασάντουρ που βρίσκονται πιο δυτικά, χαρακτηρίζονται από τη μαύρη λάβα, εκεί όπου εκβάλλουν οι ποταμοί των παγετώνων. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΧΕΚΛΑ - ΓΚΟΥΛΦΟΣ - ΘΙΝΓΚΒΕΛΙΡ - ΡΕΫΚΧΟΛΤ
Σήμερα το πρωί θα δούμε τα πασίγνωστα γκέιζερ Strokkur και Geyser, από τα οποία εκτινάσσεται κάθε λίγα λεπτά ένας πίδακας θερμού νερού σε ύψος περίπου 30 μέτρων. Ο μεγάλος πίδακας (Geyser) έδωσε μάλιστα το όνομά του σε όλους τους θερμοπίδακες του κόσμου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους παγκοσμίως γνωστούς καταρράκτες Γκούλφος, τους "χρυσούς καταρράκτες", καθώς και το Θίνγκβελιρ, την ιστορική εθνοσυνέλευση των Ισλανδών και ταυτόχρονα την αρχαιότερη της Ευρώπης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση

8η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΫΚΧΟΛΤ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ SUPER JEEPS (ΠΕΡΠΆΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΏΝΑ) - ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Επιβίβαση σε μεγάλα τζιπ κι αναχώρηση για τον Παγετώνα Λανγκιοκούλ! Απολαύστε μια καταπληκτική διαδρομή με τα super jeeps κατά μήκος του Παγετώνα! Εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να περπατήσουμε πάνω σε πάγους αιώνων!!
Χορτάτοι από την μαγευτική μας εκδρομή θα φτάσουμε με τα Super Jeeps στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ - ΞΕΝΆΓΗΣΗ
Αναχώρηση για τη γνωριμία μας με το Ρέικιαβικ το κέντρο του οποίου είναι πυκνοδομημένο με μικρές όμως οικοδομές - μονώροφα, διώροφα και τριώροφα κτίρια - και στενούς δρόμους. Γύρω από το κέντρο υπάρχουν μοντέρνα πολυώροφα συγκροτήματα και λίγο μακρύτερα καινούριοι οικισμοί με μεγάλους ελεύθερους χώρους, πράσινο και σύγχρονες υποδομές. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων τα κυβερνητικά κτίρια, το γραφικό λιμάνι, την εκκλησία Χάλγκριμς με το επιβλητικό άγαλμα του Λέιφ Έρικσον, του πρώτου Ευρωπαίου που έφτασε στην Αμερική 500 χρόνια πριν τον Κολόμβο και θα καταλήξουμε στον εμπορικό δρόμο Laugavegur, που είναι και ο κεντρικός άξονας της παλιάς πόλης και ενώνει τις ήσυχες κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσας.
Εκεί βρίσκει κανείς καταστήματα μόδας, κοσμηματοπωλεία, βιβλιοπωλεία, μπαράκια, καφέ και εστιατόρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Αργά το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για μια κοντινή εκδρομή στην περίφημη Μπλε Λίμνη, όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα ζεστό ιαματικό μπάνιο μέσα σε ένα απόκοσμο τοπίο, που το δημιουργούν οι αντιθέσεις των καταγάλανων υδάτων με τους σεληνιακούς σχηματισμούς της λάβας.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Ημέρα ελεύθερη στο Ρέικιαβικ για να εξερευνήσετε ακόμα περισσότερο την πόλη και την γύρω περιοχή. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Ημέρα ελεύθερη στο Ρέικιαβικ για να εξερευνήσετε ακόμα περισσότερο την πόλη και την γύρω περιοχή.
Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Check – out το μεσημέρι.
Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο

13η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

Ισλανδία - Γροιλανδία: 13 ημέρες

...ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΙΛΟΥΛΙΣΑΤ
Υπάρχουν και άλλα σημεία προσέγγισης της Γροιλανδίας, αλλά σαν το Ιλούλισσατ δεν είναι κανένα. Θα μπορούσαμε να περικόψουμε κατά πολύ το κόστος προτείνοντας τα, αλλά δεν θα βλέπατε Γροιλανδία. Το Ιλούλισσατ θυμίζει έντονα Ανταρκτική!

1η - 9η ημέρα: Όπως αναφέρεται παραπάνω
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΧΡΑΟΥΦΟΣΑΡ
2η ΗΜΕΡΑ: ΧΡΑΟΥΦΟΣΑΡ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΚΛΑΟΥΜΠΑΕΡ – ΣΚΑΓΚΑΦΙΟΝΤΟΥΡ – ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ
3η ΗΜΕΡΑ: ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΑΛΑΙΝΩΝ - ΧΟΥΣΑΒΙΚ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΝΤΕΤΙΦΟΣ - ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ
4η ΗΜΕΡΑ: ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ - ΛΙΜΝΗ ΜΥΒΑΤΝ – ΣΤΟΒΑΡΦΓΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΜΠΡΕΪΟΝΤΑΛΣΒΙΚ
5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΕΪΟΝΤΑΛΣΒΙΚ - ΒΑΤΝΑΓΙΟΚΟΥΛ - ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΟ GLACIER LAGOON – ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ
6η ΗΜΕΡΑ: ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ - EYJAFJALLAJÖKULL – ΧΕΚΛΑ
7η ΗΜΕΡΑ: ΧΕΚΛΑ - ΓΚΟΥΛΦΟΣ - ΘΙΝΓΚΒΕΛΙΡ - ΡΕΫΚΧΟΛΤ
8η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΫΚΧΟΛΤ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ SUPER JEEPS (ΠΕΡΠΆΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΏΝΑ) - ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
9η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ - ΞΕΝΆΓΗΣΗ

10η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ - ΙΛΟΥΛΙΣΣΑΤ (ILULISSAT) - ΚΟΡΥΑΖΙΕΡΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ιλούλισσατ, τον τρίτο μεγαλύτερο οικισμό της Γροιλανδίας με περίπου 4.500 κατοίκους, που το όνομά του στη γλώσσα των Εσκιμώων σημαίνει "παγόβουνο". Βρίσκεται περίπου στο μέσο της δυτικής ακτής της χώρας και 200 km βόρεια του Αρκτικού Κύκλου. Καμία περιγραφή δεν αρκεί για να αποδώσει την ομορφιά του τοπίου, με τα τεράστια παγόβουνα να στέκονται δίπλα στις ακτές του Κόλπου Ντίσκο (Disko Bay). Το Ιλούλισσατ, που από το 2004 έχει ενταχθεί στους τόπους παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, αποτελεί πλέον τον κύριο τουριστικό προορισμό της Γροιλανδίας.
Ta βασικά αξιοθέατα της περιοχής είναι τα παγόβουνα και το χαρακτηριστικό αρκτικό τοπίο, με την ήρεμη θάλασσα, τις παγωμένες εκτάσεις και τις βραχώδεις ακτές. Θα κάνουμε περπατητή ξενάγηση της μοναδικής αυτής πολύχρωμης πόλης.
Το βράδυ, μετά το δείπνο, αναχωρούμε για μια κρουαζιέρα που θα μας φέρει στα υπέροχα φιόρδ του παγετώνα Eqip Sermia. Ελάχιστα μέρη στη Γροιλανδία μπορούν να συγκριθούν σε ομορφιά με τον παγετώνα Eqi. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την άκρη των αιώνιων πάγων της ενδοχώρας, που καλύπτουν το 80% της συνολικής έκτασης του νησιού και φθάνουν σε πάχος τα 3000 μέτρα.
Είναι ένα μεγάλο μέρος των αποθεμάτων σε γλυκό νερό που έχει ο πλανήτης μας και άρχισε να σχηματίζεται πριν από εκατομμύρια χρόνια. Μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας – και στη μνήμη της φωτογραφικής μηχανής για τους λίγους τυχερούς. Ένα τοπίο που η ομορφιά του μόνο με αυτό της Ανταρκτικής μπορεί να συγκριθεί!
Ντυθείτε ζεστά για την κρουαζιέρα!!!

11η ΗΜΕΡΑ: ΙΛΟΥΛΙΣΣΑΤ – ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΟΚΑΑΤΣΟΥΤ - ΙΛΟΥΛΙΣΣΑΤ
Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση σε πλοιάρια με προορισμό το μικρό χωριό Οκαατσούτ (Oqaatsut) στην περιοχή Ρόμπγουει (Robeway). Για εκατοντάδες χρόνια ο οικισμός ήταν το μέρος όπου “άραζαν” οι Ολλανδοί φαλαινοθήρες προτού αναχωρήσουν για το κυνήγι των φαλαινών. Εδώ θα συναντήσουμε ανθρώπους που η διαβίωσή τους εξαρτάται αποκλειστικά από το ψάρεμα και το κυνήγι. Ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος θα ξεχυθεί μπροστά μας! Θα ξεναγηθούμε στον μικρό οικισμό, προτού απολαύσουμε ένα σύντομο γεύμα σε έναν παλιό παραδοσιακό σταθμό.
Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΙΛΟΥΛΙΣΣΑΤ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Σήμερα το πρωί θα έχουμε λίγο χρόνο για να περπατήσουμε στην πόλη και την ευκαιρία να αγοράσουμε κάποια τοπικά χειροτεχνήματα - αναμνηστικά. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρέικιαβικ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο διεθνών πτήσεων όπου θα πάρουμε την πτήση για Ελλάδα.

13η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 Πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

Σημειώσεις Προγράμματος:

  • Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
  • Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  28/7/2018 - Αναχώρηση από Αθήνα - ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Χωρίς Γροιλανδία) - Τιμή από 3790€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 3790 € 550 €
  Twin Room 3790 € 550 €
  Triple Room 3790 € 550 €
  Single Room 4880 € 550 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  28/7/2018 - Αναχώρηση από Αθήνα- ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ (ΙΛΟΥΛΙΣΣΑΤ) - Τιμή από 5990€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 5990 € 650 €
  Twin Room 5990 € 650 €
  Triple Room 5990 € 650 €
  Single Room 7080 € 650 €

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •     Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  •     Ξενοδοχεία 3*, 4*
  •     Πρωινό καθημερινά.
  •     7 δείπνα στην Ισλανδία.
  •     Οι διαδρομές με πλοιάρια όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα στην Ισλανδία και Γροιλανδία.
  •     Σαφάρι φάλαινας.
  •     Τζιπ στον παγετώνα Λαγκγιόκουλ.
  •     Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  •     Έλληνας αρχηγός.
  •     Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  •     Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία *
  •     Στην Γροιλανδία:
  •     1 δείπνο στην Γροιλανδία.
  •     Περπατητή ξενάγηση του Ιλουλισάτ.
  •     Βραδινή κρουαζιέρα.
  •     Επίσκεψη παραδοσιακού ψαράδικου χωριού.

 
* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα προγράμματα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •     Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:
    ΙΣΛΑΝΔΙΑ  550 €,
    ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ 650€
  •     Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

LΗ 1285

28/07/2017

ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:25

08:25

LΗ 856

28/07/2017

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

12:00

13:40

LH 2697

09/08/2017

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΜΟΝΑΧΟ

01:10

07:05

LH 1750

09/08/2017

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05