Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ- ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

7 HMEΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 29/8, 05/9, 12/9, 19/9, 26/9

Άμστερνταμ – Βρυξέλλες – Ροτερνταμ –Χαγη – Ντελφτ – Βόλενταμ – Μάρκεν

1η ημέρα   Άμστερνταμ – Βρυξέλλες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη και αναχώρηση για Βρυξέλλες.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για εξερεύνηση της πόλης.

 

2 ημέρα Βρυξέλλες

Πρωινο και αμεση αναχώρηση για την πανοραμική γνωριμία της πόλης  (Grand Place, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και ο ομώνυμος Βασιλικός Ναός, ο Γιαπωνέζικος Πύργος και η Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, η Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, η Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και η Αψίδα του Θριάμβου). Το απόγευμα ελεύθερο.

3η ημερα Βρυξέλλες – Γανδη – Μπρυζ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Αρχικά θα επισκεφτούμε την μεσαιωνική πόλη Brugge, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης . Αμέσως μετά θα πάμε στην Γάνδη, όπου θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή το απόγεμα στις Βρυξέλλες.

 4η ημερα  Ροτερνταμ –Χαγη – Ντελφτ – Αμστερνταμ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας με τις αποσκευές σας για την άνοδό μας προς το ‘Αμστερνταμ. Πρώτος σταθμός το Ρότερνταμ  το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Ντέλφτ τη  πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους.  Τέλος θα δούμε την  Χάγη έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου. . Αφιξη στο Αμστερνταμ.

 5η ημέρα Άμστερνταμ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας για την περιήγησή μας στο ‘Αμστερνταμ. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το επιβλητικό “Rijksmuseum αλλά και επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο. 

6η ημέρα: Άμστερνταμ – Βόλενταμ – Μάρκεν

Μετά το πρωινό έχουμε σχεδιάσει μια ενδιαφέρουσα εκδρομή στα γνήσια Ολλανδικά χωριά, το Βόλενταμ, το ψαροχώρι που βρίσκεται στις όχθες της Εϊσελμέερ και το Μάρκεν, το οποίο ήταν νησί μέχρι το 1959 και σήμερα αποτελεί το βασικό αξιοθέατο, όπου μπορούμε να φωτογραφίσουμε τους ντόπιους που φορούν ακόμη τις παραδοσιακές φορεσιές τους. Καταγοητευμένοι από την Ολλανδική ύπαιθρο και χαρούμενοι θα επιστρέψουμε στο Άμστερνταμ.

7η ημερα Πτηση επιστροφης

Το πρωί παράδοση του δωματίου σας. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή σας στην Ελλάδα.

 

Περιλαμβάνονται:

•             Αεροπορικά εισιτήρια μετ΄ επιστροφής.

•             Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.

•             Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.

•             Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*.

•             Πρωινό καθημερινά και ένα δείπνο.

•             Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται.

•             Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.

•             Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

•             Ταξιδιωτικά έντυπα.

•             Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

•             Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

•             Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικότερα όπου απαιτείται.

•             Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημείωση:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ψυχαγωγικά προγράμματα και η φορά του ταξιδιού είναι ενδεικτικές και ανάλογα με τις πτήσεις σας, δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ 7 4* 29/8, 05/9, 12/9
19/9, 26/9
555 € 485 € 240 € Ημιδ/φή TRANSAVIA 135 €