Skip to main content

Μπενελούξ, ταξίδι σαν παραμύθι με διαμονή και στη Μπρυζ, πτήσεις με Aegean | Καλοκαίρι 2024 Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ από 829

Αναχωρήσεις: 29/07, 12/08, 19/08, 26/08, 05/09

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – Πτήση για ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (Περιήγηση) – ΧΑΓΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ, μια ξεχωριστή πρωτεύουσα τόσο ρομαντική διαχρονικά όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα.

Φτάνοντας, θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης, η οποία περιλαμβάνει τη γεμάτη ιστορία από τη Χρυσή Εποχή της Ολλανδίας περιοχή της Γιορντάαν, με αναφορές στην ιστορία του μεγαλύτερου λιμανιού του κόσμου. Θα θαυμάσουμε το μεσαιωνικό παλιό κέντρο De Wallen, θα δούμε γέφυρες, κρυφά περάσματα, παλιά µπαρ, κρυφές εκκλησίες, μαγευτικά κανάλια και ιστορικές πλατείες, όπως η πλατεία Νταμ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τα διάσημα κανάλια των πλουσίων εμπόρων του 16ου και 17ου αιώνα, θα μάθουμε γιατί υπάρχουν τόσα κανάλια στην πόλη, πώς φτιάχτηκαν και γιατί η περιοχή βρίσκεται στη λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Μετά το τέλος της περιήγησής μας στο Άμστερνταμ θα αναχωρήσουμε για τη Χάγη, έδρα της ολλανδικής κυβέρνησης και πολλών θεσμών της χώρας. Άφιξη, μετάβαση στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΧΑΓΗ (Περιήγηση) – ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΧΕΡΤΟΓΚΕΝΜΠΟΣ – ΧΑΓΗ

Πρωινό και γνωριμία με την πόλη της Χάγης. Τη Χάγη την έχουμε ταυτίσει με την έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου αλλά και ως την «θεσμική» πρωτεύουσα της Ολλανδίας, καθώς το Κοινοβούλιο, η έδρα της κυβερνήσεως και πολλοί ακόμη πολιτειακοί θεσμοί πρώτης γραμμής έχουν την έδρα τους στην πόλη. Πράγματι, η Χάγη είναι η διοικητική αρτηρία της χώρας, έχει όμως πολλές άλλες αφορμές για να την επισκεφθούμε: είναι μια πολυπολιτισμική μητρόπολη, με νεανικό αέρα, πολύ ενδιαφέρονται μουσεία καθώς και την παλαιότερη σχολή καλών τεχνών της Ευρώπης, τη Βασιλική Ακαδημία Τέχνης. Στη βόλτα μας στη Χάγη λοιπόν θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα που θα κρατήσουν αμείωτη την προσοχή μας.

Εν συνεχεία αναχωρούμε για την Ουτρέχτη, από τις πιο γραφικές πόλεις της Ολλανδίας. Ο Καθεδρικός της Ουτρέχτης, με ύψος 112,5 μ. είναι ο μεγαλύτερος στη χώρα, όμως η πόλη φημίζεται επίσης και για τα κανάλια της, τη μεσαιωνική της παλιά πόλη και το παραμυθένιο κάστρο της Ντε Χάαρ.

Επόμενος σταθμός μας το γραφικό Χερτόγκενμπος ή Ντεν Μπος, όπως επίσης είναι γνωστή η πόλη. Σωστό υπαίθριο μουσείο αρχιτεκτονικής, το Ντεν Μπος γοητεύει με τις όμορφες εκκλησίες και τις πολύχρωμες

προσόψεις των σπιτιών του, κερδίζει όμως τον επισκέπτη και με την προσωπικότητά του: όχι τυχαία άλλωστε, το Ντεν Μπος αναδείχθηκε ως «η πιο φιλόξενη πόλη της Ολλανδίας» για 4 συνεχείς χρονιές.

Μετά από τη βόλτα μας στο Χερτόγκενμπος, επιστρέφουμε στη Χάγη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΧΑΓΗ – ΝΤΕΛΦΤ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΠΡΥΖ

Πρωινή αναχώρηση από τη Χάγη με τελικό μας προορισμό την πόλη της Μπρυζ, στο Βέλγιο. Καθοδόν θα κάνουμε μια σύντομη στάση στο γειτονικό, γραφικό Ντελφτ, με τα πανέμορφα ιστορικά κτίρια και τα γραφικά σοκάκια, γενέτειρα του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ.

Επόμενος σταθμός μας για σήμερα το Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ολλανδίας και της Ευρώπης και ένα από τα πιο σπουδαία εμπορικά σταυροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Ρότερνταμ διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική του: μετά τον Β’ ΠΠ η πόλη ανακατασκευάστηκε σχεδόν πλήρως, καθώς είχε καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά από βομβαρδισμούς.

Φτάνουμε στη μεσαιωνική Μπρυζ που θα μας φιλοξενήσει για τις επόμενες ημέρες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στη Μπρυζ.

4η ημέρα: ΜΠΡΥΖ (Περιήγηση)

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στη γοητευτική Μπρυζ. Ξεκινάμε λοιπόν για μία λεπτομερή και απολαυστική περιήγηση στην πόλη. Το πρώτο αξιοθέατο που συναντά κανείς προτού μπει στο ιστορικό κέντρο της πόλης είναι η Λίμνη της Αγάπης που είναι γεμάτη με κύκνους. Από τη γέφυρα που χτίστηκε το 1740, θα απολαύσουμε μια πανοραμική εικόνα ολόκληρης της Μπρυζ. Πάντως μη θεωρήσετε πως αυτή η λίμνη έχει κάποια σχέση με ερωτευμένους. Στην πραγματικότητα λειτουργούσε σαν μια τεράστια δεξαμενή για να διατηρείται το νερό των καναλιών σε σταθερό επίπεδο.

Δίπλα στη Λίμνη της Αγάπης υπάρχει και το πάρκο της Μπρυζ όπου κάθε χρόνο διοργανώνονται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Εν συνεχεία στην περιήγησή μας μέσα στην πόλη θα δούμε το νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη που είναι το παλαιότερο στην Ευρώπη. Κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο με μεγάλη συλλογή αρχειακών εκθεμάτων, μεσαιωνικών ιατρικών οργάνων αλλά και έργων τέχνης.

Ακολουθούν οι δύο σημαντικότεροι ναοί της πόλης: ο ναός της Παναγίας και του Ιερού Αίματος. Στον πρώτο θα δούμε το περίφημο κωδωνοστάσιο που φτάνει τα 122,3 μέτρα − ένα από τα ψηλότερα κτίσματα από τούβλα στον κόσμο. Επίσης στο χοροστάσιο του ναού υπάρχει η «Παναγία Βρεφοκρατούσα», του Μικελάντζελο. Θεωρείται ότι είναι το μοναδικό γλυπτό του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης που τοποθετήθηκε εκτός Ιταλίας όσο εκείνος ήταν εν ζωή. Όσο για τον ναό του Ιερού Αίματος, χτίστηκε τον 12ο αιώνα και εκεί φυλάσσεται χρυσοποίκιλτο φιαλίδιο που περιέχει ύφασμα από τον Άγιο Τάφο ποτισμένο με το Ιερό Αίμα.

Διανυκτέρευση στη Μπρυζ.

5η ημέρα: ΜΠΡΥΖ – ΓΑΝΔΗ – ΑΜΒΕΡΣΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινή αναχώρηση από την Μπρυζ με τελικό μας προορισμό τις Βρυξέλλες. Πρώτος σταθμός μας για σήμερα η πόλη της Γάνδης (Gent-Gand) όπου θα δούμε το Διοικητήριο, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Saint Bavo, με έργα του Ρούμπενς, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Άικ. Θα δούμε, επίσης, το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη, που κατά τον Μεσαίωνα υπήρξε ένα σπουδαίο εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης.

Στη συνέχεια θα κάνουμε μια σύντομη στάση στο παγκοσμίου φήμης λιμάνι της Αμβέρσας (Antwerpen-Anvers) και το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα εντυπωσιακά κτίρια των ναυτιλιακών εταιριών του Μεσαίωνα.

Συνεχίζουμε οδικώς για την πρωτεύουσα του Βελγίου, αλλά και μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας, τις Βρυξέλλες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΟΥΡΘ ΝΤΥΡΜΠΥ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρώτος σταθμός μας για σήμερα είναι το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και η ομώνυμη πρωτεύουσά του. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη. Το Λουξεμβούργο είναι κατά ένα μεγάλο μέρος χτισμένο μέσα σε χαράδρα. Αυτό από μόνο του κάνει την πόλη ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι τα μεσαιωνικά τείχη, τα οποία ιστορικά ήταν απόρθητα. Εξ ου και η πόλη είχε το προσωνύμιο «Γιβραλτάρ του Βορρά». Σήμερα τα τείχη είναι μισογκρεμισμένα, όμως έχουν αξιοποιηθεί στο έπακρο για τη δημιουργία κήπων, πάρκων αλλά και πανέμορφων κτισμάτων.

Εμείς στην περιήγησή μας θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα που χρονολογείται το 1572, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας και την εντυπωσιακή Κόκκινη Γέφυρα. Φυσικά σε κάθε βήμα μας θα βλέπουμε και τα τείχη. Επίσης θα κάνουμε μια στάση στο μεσαιωνικό κάστρο που διατηρείται εκπληκτικά καλά και που σε συνδυασμό με το καταπράσινο τοπίο που το περιβάλλει παραπέμπει κατευθείαν σε σκηνικό από ταινία εποχής. Θα έχουμε όμως και ελεύθερο χρόνο για να χαρούμε αυτή την πανέμορφη πόλη όπως θέλουμε.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Ντυρμπύ, ένα από τα πιο γραφικά μεσαιωνικά χωριά στις όχθες του ποταμού Ουρθ. Μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε μαζί με το γραφείο μας τα καλά κρυμμένα μυστικά της κοιλάδας που είναι μία από τις πιο γραφικές επαρχίες του Βελγίου. Ο ποταμός Ουρθ, παραπόταμος του Μεύση, διασχίζει τις βελγικές Αρδέννες και φημίζεται για τα πεντακάθαρα νερά και το καταπράσινο φυσικό τοπίο που τον περιβάλλει. Όσο για το Ντυρμπύ, είναι επισήμως η μικρότερη πόλη του κόσμου! Ιδρύθηκε τον πρώιμο Μεσαίωνα και λειτούργησε ως σημαντικό εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο. Στα βασικά αξιοθέατά του είναι το εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο του Οίκου των Ουρσέλ, τα πολύ στενά μεσαιωνικά πλακόστρωτα σοκάκια και οι εντυπωσιακοί τοπιογλυπτικοί κήποι, με τα φυτά που είναι κλαδεμένα σαν γλυπτά. Οι κήποι του Ντυρμπύ είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα «γλυπτικής τοπίου» παγκοσμίως!

Επιστροφή στις Βρυξέλλες και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (Περιήγηση) – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πάμε σήμερα να γνωρίσουμε τις Βρυξέλλες, την πόλη που είναι η έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα περίχωρα των Βρυξελλών θα δούμε το Ατόμιουμ, ένα γλυπτό-αρχιτεκτονικό μνημείο που κατασκευάστηκε για την Παγκόσμια Έκθεση του 1958. Θεωρείται ο Πύργος του Άιφελ των Βρυξελών, έχει ύψος 103 μέτρα και αναπαριστά την κυψελίδα ενός κρυστάλλου σιδήρου, μεγεθυμένη κατά 165 δισεκατομμύρια φορές. Δίπλα ακριβώς βρίσκεται η Μικρή Ευρώπη, ένα θεματικό πάρκο με τα κυριότερα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα (κλίμακα 1/12). Εν συνεχεία θα πάμε στα Βασιλικά Ανάκτορα του Λάκεν με τον ομώνυμο βασιλικό ναό. Στους κήπους των ανακτόρων θα δούμε τον Γιαπωνέζικο Πύργο και την Κινέζικη Παγόδα. Πρόκειται για δύο αυθεντικά κτίρια τα οποία κατασκευάστηκαν στις αρχές του 20ού αιώνα κατά παραγγελία του βασιλιά Λεοπόλδου του Βελγίου. Τα υλικά ήρθαν κατευθείαν από το Τόκιο και από τη Σαγκάη αντίστοιχα. Αρχικώς τα κτίρια αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να στεγάσουν υπουργεία, προς τα τέλη όμως του αιώνα μετατράπηκαν σε μουσεία.

Ακολουθεί η περίφημη Μεγάλη Πλατεία, στο ιστορικό κέντρο των Βρυξελλών, μία από τις εντυπωσιακότερες της Ευρώπης. Εκεί, στο Νο 16 έζησε και έγραψε ο Γάλλος συγγραφέας Βικτόρ Ουγκό. Στην πλατεία θα δούμε το πασίγνωστο αγαλματάκι Μανεκέν Πις, το οποίο απεικονίζει ένα παιδάκι που ουρεί. Λέγεται ότι αναπαριστά τον γιο ενός δούκα που ουρεί πάνω από τα στρατεύματα των εχθρών πριν από μια μάχη. Εν συνεχεία θα πάμε στην πλατεία Γκραν Σαμπλόν, με τον ομώνυμο, γοτθικού ρυθμού, ναό της Παναγίας. Θα δούμε επίσης το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική Πλατεία με τα Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου.

Μετά το τέλος της περιήγησής μας θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών για την πτήση επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Σημαντική ενημέρωση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ 12.08 & 19.08 (Διαμονή στο Μάαστριχτ)
Για τις αναχωρήσεις 12.08 και 19.08 με διαμονή στο πανέμορφο Μάαστριχτ, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Πτήση για Άμστερνταμ (Περιήγηση) – Χάγη

2η ημέρα: Χάγη (Περιήγηση) – Ουτρέχτη – Χερτόγκενμπος – Χάγη

3η ημέρα: Χάγη – Ντελφτ – Ρότερνταμ – Μπρυζ

4η ημέρα: Μπρυζ (Περιήγηση)

5η ημέρα: Μπρυζ – Γάνδη – Αμβέρσα – Μάαστριχτ

6η ημέρα: Μάαστριχτ – Λουξεμβούργο – Κοιλάδα Ουρθ Ντυρμπύ – Μάαστριχτ

7η ημέρα: Μάαστριχτ (Περιήγηση) – Βρυξέλλες (Περιήγηση) – Πτήση επιστροφής 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πρόγραμμα όπως περιγράφεται με διαμονή στις Βρυξέλλες - 2 διαν/σεις στις Βρυξέλλες στο Collection Brussels Centre 4*, 2 στη Μπρυζ στο Golden Tulip Medici 4* και 2 στη Χάγη στο NH Den Haag 4* - Τιμή από 829€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 829 € 450 €
  Twin Room 829 € 450 €
  Triple Room 829 € 450 €
  Single Room 1309 € 450 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πρόγραμμα με διαμονή στο Μάαστριχτ - 2 διαν/σεις στο Μάαστριχτ στο NH Maastricht 4*, 2 στη Μπρυζ στο Golden Tulip Medici 4* και 2 στη Χάγη στο NH Den Haag 4* - Τιμή από 849€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 849 € 450 €
  Twin Room 849 € 450 €
  Triple Room 849 € 450 €
  Single Room 1329 € 450 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  19/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πρόγραμμα με διαμονή στο Μάαστριχτ - 2 διαν/σεις στο Μάαστριχτ στο NH Maastricht 4*, 2 στη Μπρυζ στο Golden Tulip Medici 4* και δύο στη Χάγη στο ξενοδοχείο The Hague Marriott 4* - Τιμή από 849€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 849 € 450 €
  Twin Room 849 € 450 €
  Triple Room 849 € 450 €
  Single Room 1329 € 450 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πρόγραμμα όπως περιγράφεται με διαμονή στις Βρυξέλλες - 2 διαν/σεις στις Βρυξέλλες στο NH Collection Brussels Centre 4*, 2 στη Μπρυζ στο Golden Tulip Medici 4* και 2 στη Χάγη στο The Hague Marriott 4* - Τιμή από 849€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 849 € 450 €
  Twin Room 849 € 450 €
  Triple Room 849 € 450 €
  Single Room 1329 € 450 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/9/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πρόγραμμα όπως περιγράφεται με διαμονή στις Βρυξέλλες - 2 διαν/σεις στις Βρυξέλλες στο nhow Brussels Bloom 4*, 2 στη Μπρυζ στο ξενοδοχείο Golden Tulip Medici 4* και 2 στη Χάγη στο ξενοδοχείο NH Den Haag 4* - Τιμή από 949€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 949 € 450 €
  Twin Room 949 € 450 €
  Triple Room 949 € 450 €
  Single Room 1529 € 450 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε οικονομική θέση.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Μπρυζ στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Golden Tulip Medici 4*.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Χάγη στο ξενοδοχείο NH Den Haag 4* ή στο The Hague Marriott 4*.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στις Βρυξέλλες στο ξενοδοχείο NH Collection Brussels Centre 4* ή στο nhow Brussels Bloom 4* (αναχωρήσεις 29.07, 26.08 και 05.09).
  • Δύο διαν/σεις στο Μάαστριχτ στο ξενοδοχείο NH Maastricht 4* (αναχωρήσεις 12.08 και 19.08).
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την καθεμία κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 450 €
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 624

29/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

A3 623

04/08/2024

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

20:00

23:59

7 ημέρες με 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται – με διαμονή στις Βρυξέλλες

Δύο διαν/σεις στις Βρυξέλλες στο ξενοδοχείο NH Collection Brussels Centre 4*, δύο διαν/σεις στη Μπρυζ στο ξενοδοχείο Golden Tulip Medici 4* και δύο διαν/σεις στη Χάγη στο ξενοδοχείο NH Den Haag 4*.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 624

12/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

A3 623

18/08/2024

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

20:00

23:59

7 ημέρες με 6 διανυκτερεύσεις

Με διαμονή στο Μάαστριχτ

Δύο διαν/σεις στο Μάαστριχτ στο ξενοδοχείο NH Maastricht 4*, δύο διαν/σεις στη Μπρυζ στο ξενοδοχείο Golden Tulip Medici 4* και δύο διαν/σεις στη Χάγη στο ξενοδοχείο NH Den Haag 4*.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 624

19/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

A3 623

25/08/2024

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

20:00

23:59

7 ημέρες με 6 διανυκτερεύσεις

Με διαμονή στο Μάαστριχτ

Δύο  διαν/σεις στο Μάαστριχτ στο ξενοδοχείο NH Maastricht 4*, δύο διαν/σεις στη Μπρυζ στο ξενοδοχείο Golden Tulip Medici 4* και δύο διαν/σεις στη Χάγη στο ξενοδοχείο The Hague Marriott 4*.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 624

26/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

A3 623

01/09/2024

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

20:00

23:59

7 ημέρες με 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται – με διαμονή στις Βρυξέλλες

Δύο διαν/σεις στις Βρυξέλλες στο ξενοδοχείο NH Collection Brussels Centre 4*, δύο διαν/σεις στη Μπρυζ στο ξενοδοχείο Golden Tulip Medici 4* και δύο διαν/σεις στη Χάγη στο ξενοδοχείο The Hague Marriott 4*.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 624

05/09/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

A3 623

11/09/2024

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

20:00

23:59

7 ημέρες με 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται – με διαμονή στις Βρυξέλλες

Δύο διαν/σεις στις Βρυξέλλες στο ξενοδοχείο nhow Brussels Bloom 4*, δύο διαν/σεις στη Μπρυζ στο ξενοδοχείο Golden Tulip Medici 4* και δύο διαν/σεις στη Χάγη στο ξενοδοχείο NH Den Haag 4*.