Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 4,5 & 6ημ.

*Άμστερνταμ * Μάρκεν * Βόλενταμ *(Χάγη * Ντέλφ * Ρότερνταμ)

4,5 & 6ημ.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το νεανικό και χαρούμενο Άμστερνταμ, μια πόλη φιλελεύθερη, απρόοπτη και αντισυμβατική. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το ίδιο κιόλας απόγευμα μπορείτε να κάνετε προαιρετικά μια βόλτα με το πλοιάριο στα γραφικά κανάλια του ποταμού Άμστερλ και το βράδυ για μια βόλτα στα μπαρ ή να δείτε ένα διεθνές σώου πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΜΑΡΚΕΝ – ΒΟΛΕΝΤΑΜ

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην πλωτή αυτή πολιτεία με τα αμέτρητα κανάλια. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο που συγκεντρώνει έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών Ζωγράφων, το Βασιλικό Ανάκτορο, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Νομισματοκοπείο, το Μέγαρο των Σιδηροδρόμων, την φημισμένη πλατεία Νταμ, το λιμάνι και μυρίστε τον εξωτικό αέρα που έφερναν τα καράβια της θαλασσοκράτειρας του 16ου αιώνα. Στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε περιήγηση στα Ψαροχώρια Φόλενταμ και Μάρκεν, που διατηρούν μέχρι σήμερα την παράδοση τους πράγμα που καταλαβαίνει ο επισκέπτης από τις τοπικές ενδυμασίες των κατοίκων. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.

 

3η – 4η ημέρα : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και η μέρα σας ελεύθερη να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το εκπληκτικό Ζωολογικό Κήπο, το Τροπικό Μουσείο, το μουσείο Βαν Γκογκ, το Ράικμουσέουμ με έργα Ρέμπραντ και άλλων Ολλανδών ζωγράφων καθώς και τις σύγχρονες γκαλερί. Ή απλώς να περιπλανηθείτε στους γραφικούς δρόμους και τα στενά της ζωηρής πόλης. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΧΑΓΗ – ΝΤΕΛΦΤ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ)

Πρωινό και σήμερα σας προτείνουμε προαιρετική εκδρομή. Όπου   θα επισκεφθούμε την πόλη των λουλουδιών και διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, τη Χάγη, με το κοινοβούλιο και το πασίγνωστο διεθνές Δικαστήριο. Συνεχίζουμε με την Ντελφτ, παλιά πόλη όπου βρίσκονται οι τάφοι της Βασιλικής οικογένειας και ο Πύργος Euromast ο οποίος είναι ο ψηλότερος μετά τον Πύργο του Άιφελ. Τέλος επίσκεψη στο Ρότερνταμ, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στο κόσμο με θαυμάσιες γέφυρες και σπίτια κύβους. Το απόγευμα επιστροφή στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

 

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ - Αθήνα
  • Μεταφορές από/ προς αεροδρόμιο εξωτερικού
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία ανάλογα της επιλογής σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους , θεάματα γενικά όπου απαιτείται
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.