Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟΥ! ΑΠΟ 217,00

Μοναδική διαδρομή με το τρενάκι του πηλίου: «ΜουΤζουρηΣ» Βόλος-Πορταριά-Μακρυνίτσα-Μηλιές-Βυζίτσα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04

M. Παρασκευή: Αθήνα-Βόλος Αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τον Βόλο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.

Μ. Σάββατο: Τρενάκι του Πηλίου (Μουτζούρης)-Μηλιές-Βυζίτσα Σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα μιας αξέχαστης γραφικής διαδρομής για ανάβαση στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου με τον Μουτζούρη (έξοδα ατομικά), όπως λεγόταν κάποτε το ατμοκίνητο τρενάκι με τα 4 βαγόνια και τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές του κόσμου. Από τα Άνω Λεχώνια η καταπληκτική διαδρομή στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου μέχρι τις Μηλιές είναι 15 χιλιόμετρα και η μοναδική στάση γίνεται για 15 λεπτά στην Άνω Γατζέα, για να συνεχίσει… ξεφυσώντας και λικνίζοντας τα βαγόνια του. Φθάνοντας στο τέρμα της διαδρομής ξεκινά το χαρακτηριστικό καλντερίμι που οδηγεί στο κέντρο του χωριού Μηλιές, με τις παραδοσιακές ταβέρνες, την εκκλησία των Ταξιαρχών, το Λαογραφικό Μουσείο, τη βιβλιοθήκη. Το πούλμαν θα μας περιμένει εδώ για να συνεχίσουμε την εκδρομή, θα αγναντέψουμε τη Βυζίτσα (όσοι δεν θελήσουν να ακολουθήσουν στη διαδρομή με το τρενάκι, θα γίνει η εκδρομή Μηλιές-Βυζίτσα οδικώς με το πούλμαν). Ανάσταση. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα-Πορταριά-Μακρυνίτσα Πλούσιο πρωινό. Πασχαλινό γεύμα-γλέντι. Το απόγευμα επίσκεψη στην Πορταριά και στη γραφική Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Πηλίου. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια και θα πιούμε καφέ στα παραδοσιακά καφενεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Βόλος-Αθήνα Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τον Βόλο. Θα δούμε τη γραφική πόλη με τα παραδοσιακά στοιχεία, τα νεοκλασικά κτίρια και τα μοναδικά τσιπουράδικα. Στη συνέχεια πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

HotelAegli 4*

Διαχρονική επιλογή για τη διαμονή σας στον Βόλο, ακριβώς πάνω απ’ το λιμάνι και την παραλία, με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό. Διατίθενται 75 δωμάτια και σουίτες, ανακαινισμένα, με κεντρική θέρμανση, ατομικό κλιματισμό, δορυφορική TV, μίνι μπαρ και είδη προσωπικής υγιεινής.

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

217€

138€

305€

 

Park 4*

Ανακαινίστηκε πρόσφατα και ανέβασε την κατηγορία του. Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο, δίπλα στο δημοτικό παραλιακό πάρκο και μέσα στα φημισμένα τσιπουράδικα και τα παραδοσιακά cafe του Βόλου.

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

παιδί 0-5

παιδί 5-12

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

250€

180€

310€

95€

140€

 

Volos Palace 4*

Πολυτελές ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης, μόλις μια ανάσα από την παραλία με τα γνωστά «τσιπουράδικα».

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

παιδί 0-6*

παιδί 6-12

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

280€

175€

400€

95€

150€

*Στο κρεβάτι των γονέων του. Eπιβάρυνση για θέα θάλασσα 15€ το δωμάτιο τη βραδιά

ΠΕΡΙΛΑΜΑΒΟΝΤΑΙ:

√ Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται √ Διαμονή στο ξενοδοχείο

της επιλογής σας √ Ημιδιατροφή, Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη

θέση της ημιδιατροφής √ Όσοι διαμένουν στο VolosPalace το γλέντι θα γίνει

στο XeniaPalacePortarias√ Αρχηγός/συνοδός