Skip to main content

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013/2014

Τα Κάλαντα του GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Del.

από € 235,00

 

Μέρα:
Αθήνα - Λάρισα
Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 08:00 για την σύγχρονη πόλη της Λάρισας. Χαρακτηριστικό της. Το Αρχαίο Θέατρο και το ιστορικό κέντρο που απλώνεται γύρω του και γύρω από το λόφο του Αγίου Αχιλλείου, αρχίζοντας από το αρχαίο θέατρο Α', την παλαιοχριστιανική Βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Ανηφορίζοντας στο Φρούριο θα δούμε τμήματα του Μπεζεστενίου του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι., της παλαιοχριστιανικής βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου και της βασιλικής της κυρίως βυζαντινής περιόδου του 11ου - 12ου αι. μ.Χ. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πηνειό ποταμό με την όμορφη διαμόρφωση στις όχθες του και φόντο το πάρκο του Αλκαζάρ. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τα φημισμένα μεζεδοπωλεία, τα τσιπουράδικα αλλά και την τεράστια αγοράΤακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe. Το βράδυ δείπνο.
Μέρα:
Σιάτιστα (Βυζαντινό μουσείο) - Κοζάνη (Κοβεντάρειος Βιβλιοθήκη) - Σαραντάπορο
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη ημέρα που αρχίζει με επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου με πλήθος εκθεμάτων της εποχής των Βαλκανικών πολέμων και το Χάνι Χατζηγώγου που υπήρξε το στρατηγείο του τότε διαδόχου Κωνσταντίνου κατά την ιστορική μάχη του 1912. Θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της λίμνης του Πολυφύτου (Αλιάκμονα) που συνδέει τα Σέρβια με το Νομό Κοζάνης. Το τοπίο είναι θεαματικό! Προορισμός μας η αρχοντική Σιάτιστα, γνωστή από τα παλιά χρόνια για τις γούνες, τα παραδοσιακά κελάρια με το λιαστό κρασί, τα επιβλητικά αρχοντικά, θα δούμε το Παλαιοντολογικό και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Βυζαντινό Μουσείο. Μετά, στην Κοζάνη που φημίζεται παγκοσμίως για την άριστη ποιότητα Κρόκου, θα προσκυνήσουμε στον μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και θα επισκεφθούμε την ιστορική όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και για ολόκληρα τα Βαλκάνια Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και Εορταστικό δείπνο / Ρεβεγιόν στο GRAND BALLROOM του ξενοδοχείου συνοδεία μουσικής. Χορός και γλέντι ως αργά!
Μέρα:
Αμπελάκια - Τέμπη - Χωριό Αη Βασίλη & Spa
Χρόνια Πολλά!!! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή με τον Πηνειό να μας συντροφεύει μέχρι τα Τέμπη για το προσκύνημα μας στην Αγία Παρασκευή. Αργότερα, καιρού επιτρέποντος, ανάβαση στα ιστορικά Αμπελάκια με τα διατηρητέα κτίσματα όπου βρίσκεται και το περίτεχνο αρχοντικό του Γεωργίου Σβαρτς (18ου αι - εξωτερική επίσκεψη) αλλά και το καταπληκτικό Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο. Χρόνος για γεύμα στις γραφικές ταβέρνες και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσετε τους υπέροχους χώρους του ή τις αναζωογονητικές υπηρεσίες του "Imperial Health Spa" με ελεύθερη είσοδο στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Για τους "μικρούς" μας φίλους θα πραγματοποιηθεί και απογευματινή επίσκεψη στο "Χωριό του Αη Βασίλη" στη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας (Νεάπολης). Το βράδυ δείπνο.
Μέρα:
Μονή Δαμάστας - Γοργοπόταμος - Πολύδροσο - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρωινό και αναχωρώρηση για προσκύνημα στην ιστορική Μονή Δαμάστας με την υπέροχη θέα προς την κοιλάδα του Σπερχειού και στη συνέχεια για το Γοργοπόταμο Χρόνος για γεύμα και επόμενος σταθμός το Πολύδροσο (γνωστό και ως Σουβάλα). Πανέμορφο χωριό στους πρόποδες του Παρνασσού μέσα στο πράσινο και τα έλατα, με πέτρινα σπίτια, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, πλατεία με πλατάνια και καφετέριες με τζάκι, γιορτινή ατμόσφαιρα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα.


Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

LARISSA IMPERIAL TIP'S:
• Δωρεάν πάρκινγκ
• Ασύρματη χρήση internet σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια
• Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο του Imperial Health Spa
Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή / Ρεβεγιόν
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23 & 30 Δεκ., 4 μέρες
  
 4 μέρες
 23-26 Δεκ.
30 Δεκ. - 2 Ιαν.
Δίκλινο235
3ο άτομο165
3ο άτ. 6 ετ.95
3ο άτ. 7 - 12 ετ.135
Μονόκλινο305
Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe
Πλούσιο μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
Εορταστικό δείπνο / Ρεβεγιόν στο GRAND BALLROOM του ξενοδοχείου με μουσική στις 24 και 31 Δεκ., στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
Ελεύθερη είσοδος στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το γυμναστήριο
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
Αρχηγός / Συνοδός
Φ.Π.Α.