Skip to main content

AMALIA METEORA 4* ΓΙΟΡΤΕΣ 2013/2014

Γιορτές στο AMALIA METEORA 4* 

Winter Family Club Premium All Inclusive

απο 185 ευρω


Το μοναδικό μας WINTER CLUB στη «σκιά» των Μετεώρων, στο τόσο ξεχωριστό AMALIA HOTEL METEORA με το απέριττης αρχοντιάς και κλασικής φινέτσας άνετο περιβάλλον, μέσα σε 50 στρέμματα κήπων είναι η καλύτερη επιλογή για τις γιορτινές μέρες του χειμώνα και σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για όμορφες εξορμήσεις, είτε με Ι.Χ. ή με την οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν.

Μέρα:
Αθήνα - Μετέωρα - Καλαμπάκα
Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 08:00 για Λαμία, Δομοκό. Άφιξη στην Καλαμπάκα που μια βόλτα στους στολισμένους δρόμους της, στη σκιά των Μετεώρων, όπου το μεγαλείο της φύσης συναντά το θείο Μυστήριο. Ανάβαση στο Μεγάλο Μετέωρο και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου. Το ΑΜΑΛΙΑ 4* στην Θεόπετρα, μας περιμένει ντυμένο εορταστικά, λουσμένο από πολύχρωμα φώτα και Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δείπνο και παροχές All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.
Μέρα:
Λίμνη Πλαστήρα - Μονή Κορώνας - Μύλος Ξωτικών - Μουσείο Τσιτσάνη
Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την υλοποίηση της ιδέας που συνέλαβε το 1925 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Η μεγάλη αυτή τεχνητή λίμνη, με τις δαντελωτές δασοσκέπαστες όχθες, είναι η κατάληξη ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές και δημιουργούν γύρω τους ένα μαγικό κόσμο από ιτιές, πλατάνια, σκλήθρα κ.α. Περνώντας από τα χωριά, μυρωδιές ξύλου που καίγεται στις σόμπες και απέραντη ομορφιά μας αφήνει έκθαμβους.) Μετά το Φράγμα θα επισκευθούμε την Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας της Κορώνας (12ου αι) και την Πλαζ του Λαμπερού. Επόμενος σταθμός μας τα Τρίκαλα. Εδώ θα απογειωθούν οι γιορτινές εικόνες των μικρών μας φίλων , στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη στον "Μύλο των Ξωτικών" www.milosxotikon.gr . Απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee κ.α.!!! Για τους μεγαλύτερους θα πραγματοποιήσουμε εναλλακτική επίσκεψη στο τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι) όπου για τις ημέρες των εορτών στεγάζεται το "Μουσείο Τσιτσάνη" με πλήθος φωτογραφιών, παρτιτούρες χειρόγραφα και άλλο υλικό του μεγάλου μας λαϊκού δημιουργού! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και παροχές All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.
Μέρα:
Εκδρομή στο Μέτσοβο
Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για το γραφικό Μέτσοβο, που κρατά ακόμα γερά την αρχιτεκτονική του και την παράδοση. Ξεκινώντας από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα και από εκεί στην Πινακοθήκη Τοσίτσα. Μια βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα, τα υφαντά, τα τυριά και τα άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και βέβαια μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ συνοδευόμενες από ντόπιο κρασί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και γλέντι με χορό και τραγούδι. Παροχές All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.
Μέρα:
Μετέωρα (Λειτουργία)-Πόρτα Παναγιά-Περτούλι-Ελάτη
Χρόνια πολλά! Χαμόγελα, ευχές, γιορτινή διάθεση! Πλούσιο πρόγευμα και πρωϊνή λειτουργία με δέος και κατάνυξη σε Μονή των Μετεώρων! Η συνέχεια εξόχως εντυπωσιακή με τις μαγευτικές επισκέψεις μας στη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα λίγο μετά την Πύλη και το σαγηνευτικό τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα με τους μικρούς καταρράκτες. Ακολουθεί το Περτούλι (καιρού επιτρέποντος), ένα χωριό μέσα στα βουνά και τα έλατα, με μοναδική φύση και αργότερα η Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, τα παραδοσιακά μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα ταβερνάκια με σπεσιαλιτέ …το κυνήγι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και γλέντι με χορό και τραγούδι. Παροχές All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.
Μέρα:
Καλαμπάκα - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα αργά και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4μερης εκδρομής
1η μέρα: Αθήνα - Μετέωρα – Καλαμπάκα (Η αναχώρηση είναι 07:30)
2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Μύλος Ξωτικών - Τέμενος Οσμάν - Ρεβεγιόν.
3η μέρα: Λειτουργία στα Μετέωρα - Μέτσοβο - Ρεβεγιόν.
4η μέρα: Πόρτα Παναγιά - Περτούλι - Ελάτη - Αθήνα.

Συνοπτικό πρόγραμμα 3μερης εκδρομής (μόνο για τα Θεοφάνεια)
1η μέρα: Αθήνα - Μετέωρα – Καλαμπάκα (Η αναχώρηση είναι 07:30)
2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Μύλος Ξωτικών - Τέμενος Οσμάν
3η μέρα: Αγιασμός στα Μετέωρα-Πόρτα Παναγιά-Ελάτη-Αθήνα
 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ, τα παιδιά σας θα χαρούν ακόμα πιο πολύ από πέρυσι, ή θα γνωρίσουν και θα ζήσουν απίστευτα μοναδικές και υπέροχες, γιορταστικές εμπειρίες για πρώτη φορά - κι εσείς σίγουρα θα ξανανιώσετε για λίγο σαν παιδιά!
 
ΣΤΟ PREMIUM ALL INCLUSIVE ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Πλούσιους μπουφέδες πρωί, μεσημέρι, βράδυ με υπέροχη κουζίνα
• Γιορταστικούς μπουφέδες παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά
• Εισαγόμενα αλκοολούχα ποτά, καφέδες (στιγμιαίος κρύος, ζεστός, γαλλικός), αναψυκτικά, κρασί, μπύρα, αφεψήματα & νερό, όλη μέρα
• Ζεστά & κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν 10:00-12:00 & 15:00-18:00 στα μπαρ
• Καστανά που ψήνει κάστανα και καλαμπόκια κάθε μέρα 16:00 - 18:00
• Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, με ζωντανή μουσική και χορό
• Mini-Club με διευρυμένο ωράριο και εξειδικευμένους παιδαγωγούς
• Ένα μοναδικό ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με σκηνικά, θεάματα, κατασκευές και παιχνίδια
• Φουσκωτά παιχνίδια ξηράς
• Παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο τζάκι, κάθε βράδυ στις 22:00, από τον καθ. φιλόλογο και ταξιδιωτικό συγγραφέα Μιχάλη Ζήσιμο.
• Οικογενειακό Διαγωνισμό κατασκευής Χιονάνθρωπων (αν υπάρχει χιόνι)
 
Ένα WINTER CLUB στη «γειτονιά» των Μετεώρων, με φιλοξενία PREMIUM ALL INCLUSIVE σε ένα περιβάλλον απέριττης αρχοντιάς και κλασικής φινέτσας.
Ό,τι καλύτερο για τις γιορτινές μέρες - ευκαιρίες για όμορφες εξορμήσεις:
-στην κοιλάδα του Περτουλίου, με το χιονοδρομικό κέντρο
-στην ελατοσκέπαστη Ελάτη
-στο γραφικότατο Μέτσοβο
-στη μοναδική Λίμνη Ταυρωπού, με το φράγμα Πλαστήρα
-τα μοναδικά Μετέωρα
-στον Χριστουγεννιάτικο "Μύλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα.
-την εμπειρία της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας στο μεγάλο Μετέωρο
Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδ/φή, ΠΑΡΟΧΕΣ PREMIUM ALL INCLUSIVE από 18:00 έως 24:00, 2 εορταστικά ΡΕΒΕΓΙΟΝ με ζωντανή μουσική & παιδική απασχόληση
ΑΝΑΧ.: 22, 23, 29 & 30 Δεκεμβρίου, 4 & 5 μέρες 3 & 4 Iανουαρίου, 3 & 4 μέρες
     
 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
 4 μέρες
23 - 26 Δεκ.
30 Δεκ. - 2 Ιαν.
5 μέρες
22 - 26 Δεκ.
29 Δεκ. - 2 Ιαν.
3 μέρες
4 -6 Ιαν.
4 μέρες
3-6 Ιαν.
Δίκλινο270325185249
3ο άτομο210250150199
3ο άτ. έως 10 ετ.125140110125
4ο άτ. έως 10 ετ.195235145185
Μονόκλινο345425240330
Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Διαμονή στο γνωστό ΑΜΑΛΙΑ 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας

Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)

Ρεβεγιόν με γλέντι από ζωντανή μουσική στις 24, 25 & 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου στην θέση της ημιδιατροφής της ημέρας

Παροχές All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18.00 έως τις 24.00 καθημερινά

Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών

Αρχηγός / Συνοδός

Φ.Π.Α.

Σημειώσεις:
Το πρόγραμμα και η σειρά των ξεναγήσεων και εκδρομών μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης και βάση των αργιών, χωρίς να υπάρχει καμία παράλειψη