Skip to main content

Πήλιο, με διαμονή στο υπέροχο DOMOTEL XENIA PALACE!!! ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 25 & 26/10

Πήλιο, με διαμονή στο υπέροχο DOMOTEL XENIA PALACE!

3 & 4 μέρες Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου - Πορταριά - Μακρυνίτσα - Χάνια - Ζαγορά - Τσαγκαράδα - Μηλιές - Βυζίτσα - Καλά Νερά  με διαμονή στο πολυτελές XENIA PALACE PORTARIA 4* Sup. με ημιδιατροφή.

ΑΠΟ 180,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ..ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 25 & 26/10

  1 Μέρα:
Αθήνα - Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου - Πορταριά
Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με κατεύθυνση την πόλη του Βόλου. Επίσκεψη στο Αθανασάκειο Κεντρικό Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλίας (έξοδα ατομικά), ένα από τα παλαιότερα της χώρας μας με τεράστιο πλούτο εκθεμάτων. Χρόνος για γεύμα με εκλεκτούς τσιπουρομεζέδες στην παραλιακή και μετά ανάβαση στο "βουνό των Κενταύρων". Τακτοποίηση στο πολυτελές XENIA PALACE PORTARIA 4* Sup. Δείπνο.
   2 Μέρα:
Πορταριά - Μακρυνίτσα
Πρόγευμα μπουφές και περίπατος στα πλακόστρωτα καλντερίμια γύρω από την κεντρική πλατεία. Θα συναντήσουμε μοναδικής ομορφιάς και ιστορίας παραδοσιακά κτίσματα, όπως το Αθανασάκειο Νηπιαγωγείο, το Αρχοντικό Ζούλια, που σήμερα λειτουργεί ως Μουσείο, το Τσοπότειο Σχολαρχείο και την Παναγία Πορταρέα, το βυζαντινό εκκλησάκι του 11ου αιώνα, ότι απέμεινε από το παλιό μοναστήρι γύρω από το οποίο χτίστηκε το χωριό. Αργότερα βόλτα στη μοναδική Μακρινίτσα, το ''μπαλκόνι του Παγασητικού'', με τα γραφικά δρομάκια, τα διατηρητέα αρχοντικά. την ανόθευτη ομορφιά και την πανοραμική θέα στον κόλπο και το ηλιοβασίλεμα από την κεντρική πλατεία! Δείπνο.
   3 Μέρα:
Χάνια - Ζαγορά - Τσαγκαράδα
Πλούσιο πρόγευμα και διαδρομή μέχρι τα γραφικά Χάνια με τα υπαίθρια μαγαζάκια και τα παραδοσιακά προϊόντα. Από εκεί θα συνεχίσουμε για την ξακουστή Ζαγορά, με την περίφημη βιβλιοθήκη του 18ου αιώνα που περιέχει 3.000 παλιούς τόμους, χάρτες και έγγραφα. Ακολουθεί ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, η ξακουστή Τσαγκαράδα! Χρόνος για περίπατο στα γραφικά σοκάκια της και καφεδάκι στα παραδοσιακά καφενεία γύρω από τον 1000χρονο πλάτανο! Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ αποχαιρετιστήριο δείπνο με ζωντανή μουσική!!!
   4 Μέρα:
Μηλιές - Βυζίτσα - Καλά Νερά - Αθήνα
Πρόγευμα μπουφές και ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με το "βουνό των Κενταύρων ", ανηφορίζοντας για την πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, τις Μηλιές με την εκκλησία των Παμεγίστων Ταξιαρχών του 1741 και την ιστορική δημόσια βιβλιοθήκη, με τα σπάνια χειρόγραφα. Θα καταλήξουμε στην επιβλητική Βυζίτσα με τα πολλά διατηρητέα αρχοντικά. Γλυκιά γεύση ο τελευταίος μας Πηλιορείτικος σταθμός με χρόνο για γεύμα και περίπατο στα γαλήνια παραθαλάσσια Καλά Νερά. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Tips:
• Ελεύθερη είσοδος στο Centavrus Secrets SPA και χρήση του γυμναστηρίου
• Wireless Internet access σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους ΔΩΡΕΑΝ!

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής:
1. Αθήνα - Βόλος - Μακρινίτσα - Πορταριά.
2. Πορταριά - Ζαγορά - Τσαγκαράδα - Χάνια.
3. Μηλιές - Βυζίτσα - Κ.Νερά-Αθήνα.


Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδ/φή
Αναχ.: 25 & 26 Οκτ., 3 & 4 μέρες
     
     3 ημέρες    4 ημέρες
Δίκλινο    180    250
3ο άτομο    160    220
3ο άτ. 6 ετ.    80    95
3ο άτ. 7 - 12 ετ.    130    180
Μονόκλινο    235    330


Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
     Διαμονή στο ΧΕΝΙΑ PALACE PORTARIA (4*superior)
     Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ζωντανή μουσική στο δείπνο της Κυριακής 27 Οκτ.
     Αρχηγός / Συνοδός
     Aσφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75ετών
     Φ.Π.Α.