Skip to main content

ΔΙΠΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ! Κοζανίτικο & Μπουρανί στον Τύρναβο!  Καθαρά Δευτέρα 2024 από 239€

Αναχώρηση: 16 - 18 Μαρτίου- 3 ημέρες 

 

με διαμονή στην αρχόντισσα του Θεσσαλικού Κάμπου

στο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

 

Καλώς ήλθατε στο Larissa Imperial της Grecotel, το ξενοδοχείο κόσμημα της Θεσσαλίας. Εδώ η πολυτέλεια και η άνεση συναρπάζουν! Στις παρυφές της πόλης, μόλις 4 χλμ από το κέντρο, προσφέρει διαμονή και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 150 δωμάτια, μπάνγκαλοους και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό / θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικό safe, τηλέφωνο, mini ψυγείο ή mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη μπάνιου, παντοφλάκια δωματίου, δωρεάν wi-fi, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εκλεκτές γεύσεις, άνετα σαλόνια, κεντρικό μπαρ, μπαρ πισίνας, εξωτερική πισίνα (λειτουργεί από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο), γήπεδο τέννις, υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Imperial Health SPA με εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνας και γυμναστήριου (Οι υπηρεσίες spa δεν παρέχονται σε παιδιά κάτω των 14 ετών).

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 

  • Την Κυριακή των Αποκριών το δείπνο θα είναι σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη και με συνοδεία μουσικής από D.J για Αποκριάτικο γλέντι μέχρι πρωϊας!.
  • Δωρεάν Parking (υπαίθριο)
  • Ελεύθερη χρήση ασύρματου internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια
  • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας, χαμάμ, σάουνας και γυμναστήριου του Imperial Health SPA. (το Imperial Health Spa λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο 13:00 - 21:00. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 14 ετών).

 

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας είναι κτισμένο στο λόφο "Μεζούρλο" στις νότιες παρυφές της πόλης. Εγκαινιάστηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2015 και φιλοξενεί χιλιάδες ευρήματα από όλη τη Θεσσαλία από την Παλαιολιθική, Αρχαϊκή, Κλασική, Ελληνιστική, Ρωμαϊκή, Βυζαντινή και Οθωμανική περίοδο.

 

 

Λάρισα - Μονή Παναγίας Ολυμπιώτισσας - Σαραντάπορο - Χάνι Χατζηγώγου

 

1η μέρα: Αθήνα - Λάρισα (Διαχρονικό Μουσείο - Φρούριο - Μπεζεστένι)

Αναχώρηση 07:35 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις με προορισμό τη Λάρισα. Επίσκεψη στο Διαχρονικό Μουσείο (έξοδα ατομικά), το οποίο παρουσιάζει υπέροχα την ιστορία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας μέσα από τη μόνιμη και περιοδικές εκθέσεις. Συνεχίζουμε με περίπατο στο ιστορικό κέντρο της Λάρισας γύρω από το λόφο του Αγίου Αχιλλείου. Θα δούμε το αρχαίο θέατρο Α’ με προσανατολισμό στην αρχαία αγορά, του οποίου η χωρητικότητα υπολογίζεται σε 10.000 άτομα, την παλαιοχριστιανική Βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Ανηφορίζοντας προς το Φρούριο θα δούμε τμήματα του Μπεζεστενίου του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι., της παλαιοχριστιανικής βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου και της βασιλικής της βυζαντινής περιόδου του 11ου - 12ου αι. μ.Χ. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πηνειό ποταμό με την όμορφη διαμόρφωση στις όχθες του και φόντο το πάρκο του Αλκαζάρ. Χρόνος για γεύμα στα φημισμένα μεζεδοπωλεία και για να επισκεφθείτε τη μεγάλη αγορά. Αργότερα εγκατάσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*. Απολαύστε τις ανέσεις του, τους πολυτελείς του χώρους ή τις αναζωογονητικές υπηρεσίες του “Imperial Health Spa” με ελεύθερη είσοδο στην εσωτερική πισίνα, το Jacuzzi, τη σάουνα, το χαμάμ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο κ.α. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

2η μέρα: Μονή Παναγίας Ολυμπιώτισσας - Σαραντάπορο - Χάνι Χατζηγώγου - Κοζανίτικο Καρναβάλι

Πρόγευμα μπουφέ και υπέροχη ημέρα που αρχίζει με προσκύνημα στην ιστορική Μονή της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, το κόσμημα της Ελασσόνας και συνεχίζει με επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου με τα εκθέματα της εποχής των Βαλκανικών πολέμων και το Χάνι Χατζηγώγου που υπήρξε το στρατηγείο του τότε διαδόχου Κωνσταντίνου κατά την ιστορική μάχη του 1912. Θα αντικρύσουμε την εντυπωσιακή τεχνητή λίμνη του Πολυφύτου (Αλιάκμονα) ενώ κατευθυνόμαστε στην πόλη της Κοζάνης που αυτές τις μέρες ζει στους ρυθμούς της Αποκριάς. Αφού επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγ.Νικολάου και το Ιστορικό-Λαογραφικό & Φυσικής Ιστορίας Μουσείο (έξοδα ατομικά), θα καταλήξουμε (πεζοί) στην κεντρική πλατεία με το Ρολόι (στα Κοζανίτικα, τον ..Μαμάτσιο). Απολαύστε την μεγάλη παρέλαση με τα άρματα και τα πολλά γκρούπ των σύγχρονων καρναβαλιστών αλλά και τα πολλά παραδοσιακά στοιχεία και φορεσιές, τα Σούρδικα τραγούδια που συνοδεύονται από μπάντες με πολλά χάλκινα πνευστά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Το βράδυ, αποκριάτικο γλέντι-ξεφάντωμα με δείπνο μασκέ, μουσική από DJ, χορό ως αργά!

 

3η μέρα: Τύρναβος (Μπουρανί) - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και η μέρα μας είναι αφιερωμένη στο “διαφορετικό” και πιο “πικάντικο” μέρος του καρναβαλιού, του παραδοσιακού Μπουρανί στον Τύρναβο! Διασκεδάστε με τα πειράγματα και το αστείρευτο κέφι, τα ερωτικά σύμβολα και τα σατυρικά τραγούδια. Μην παραλείψετε μαζί με τα νηστίσιμα σας να γευθείτε την παραδοσιακή χορτόσουπα χωρίς λάδι και το φημισμένο τοπικό τσίπουρο. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ με αναμνήσεις πραγματικά μοναδικές.

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*
  • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Διασκέδαση - Αποκριάτικο γλέντι με DJ στο δείπνο της Κυριακής της Αποκριάς.
  • Ελεύθερη χρήση internet σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια
  • Ελεύθερη είσοδος στην εσωτερική πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το γυμναστήριο
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

 

 

Τιμή κατ’άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά

& Αποκριάτικο γλέντι με DJ την Κυριακή 17/3

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

3 μέρες

16 - 18 Μαρτίου

Δίκλινο Bungalow θέα κήπος

239

Δίκλινο K.Κτήριο θέα κήπος

249

3ο άτομο *

145

3ο άτομο ως 6 ετών *

105

3ο άτομο 7 ως 12 ετών *

130

Μονόκλινο Bungalow θέα κήπος

350

Μονόκλινο K.Κτήριο θέα κήπος

368

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 10 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με ημιδιατροφή & Αποκριάτικο γλέντι με DJ στις 17/3

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

15 - 18 Μαρτίου

Ελάχιστος αριθμός διαν/σεων

2

Δίκλινο Bungalow θέα κήπος

150

Δίκλινο K.Κτήριο θέα κήπος

160

3ο άτομο *

25

3ο άτομο ως 6 ετών *

Δωρεάν

3ο άτομο 7 ως 12 ετών *

15

Μονόκλινο Bungalow θέα κήπος

134

Μονόκλινο K.Κτήριο θέα κήπος

144

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 10 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.