Skip to main content

΄΄ Ο ΜΥΛΟΣ των ΞΩΤΙΚΩΝ ΄΄ στα ΤΡΙΚΑΛΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2024 από 155€

Αναχώρηση: 5/1/2024 - 3 ημέρες

ΠΕΡΤΟΥΛΙΩΤΙΚΑ ΛΙΒΑΔΙΑ  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/1/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Συνεχίζουμε για ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στην Πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ παραμονή, γεύμα στις όχθες τις λίμνης. Στη συνέχεια θα κάνουμε το γύρο της λίμνης του Ταυρωπού με τις δαντελωτές και δασοσκέπαστες όχθες της να ξεπροβάλουν η μια μετά την άλλη που είναι η κατάληξη των ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές. Η διαδρομή είναι μαγευτική μέσα από γραφικά χωριουδάκια, με τις μυρωδιές του ξύλου και της φύσης να συνεπαίρνουν τον επισκέπτη.  Θα έχουμε μια ενδιάμεση στάση στο ΦΡΑΓΜΑ και στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ για καφέ. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/1/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ. Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου θα επισκεφτούμε τον ΄΄  ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΄΄ το καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αη Βασίλη με πολλές εκπλήξεις για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά. Η πόλη γιορτάζει και μας προσκαλεί στο πιο μεγάλο και παραμυθένιο εργοστάσιο του. Η κάθε γωνιά και πλατεία της μεταμορφώνεται και ζωντανεύει με δεκάδες πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις. Οι πύλες του εργαστηριού ανοίγουν και υπόσχονται να χαρίσουν πολλά χαμόγελα  με την αισιοδοξία και την θαλπωρή των Χριστουγέννων. Μέσα στον ‘’ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΄΄ ο επισκέπτης θα δεί ( το σπίτι του Αη Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοέκθεση της Plan Toys, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι, κ.α. πολλά). Οι εκδρομείς θα είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούνε στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και να γευματίσουν. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/1/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση  για ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΥΛΗ και αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ, την ΕΛΑΤΗ και περνώντας τα περτουλιώτικα λιβάδια γεμάτα με έλατα θα καταλήξουμε στο ΠΕΡΤΟΥΛΙ στάση. Επιστρέφουμε στην ΕΛΑΤΗ που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του ΚΟΖΙΑΚΑ, περικυκλωμένη από πυκνά ελατοδάση, πετρόχτιστα σπίτια και μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης που συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ FAMISSI ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.

 

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΗΜ

ΤΙΜΗ

ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

ΜΟΝ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

 

‘’ Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ‘’

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΕΤΕΩΡΑ

(HOTEL ‘’ FAMISSI ‘’ 3*** ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ)

 

3

 

155 Β/Β

 

215 Β/Β

 

5-7/1/24