Skip to main content

Τα Κάλαντα 2015-16 του Grecotel Larissa Imperial! ΑΠΟ 255,00

Αρχοντική φιλοξενία & Spa 5* Lux
4 μέρες με πούλμαν Λάρισα - Αμπελάκια - Τέμπη - Σαραντάπορο - Μπουχάρια & Νοχτάρια - Κοζάνη - Μονή Δαμάστας - Γοργοπόταμος. Διαμονή  με ημιδιατροφή / Ρεβεγιόν μουσική.
 
Πρόγραμμα (4 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Λάρισα - Ρεβεγιόν
  Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 08:00 για την σύγχρονη πόλη της Λάρισας με τις όμορφες πλατείες με τα σιντριβάνια και τους πεζόδρομους, που έχουν στολιστεί γιορτινά για τις ημέρες των γιορτών. Το Αρχαίο Θέατρο και το ιστορικό κέντρο γύρω του, αποτελούν την ψυχή της πόλης. Περίπατος γνωριμίας γύρω από το λόφο του Αγίου Αχιλλείου, αρχίζοντας από το αρχαίο θέατρο Α’, την παλαιοχριστιανική Βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Ανηφορίζοντας στο Φρούριο θα δούμε τμήματα του Μπεζεστενίου του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι., της παλαιοχριστιανικής βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου και της βασιλικής της κυρίως βυζαντινής περιόδου του 11ου - 12ου αι. μ.Χ. Φτάνουμε στον Πηνειό με την όμορφη διαμόρφωση στις όχθες του και φόντο το πάρκο του Αλκαζάρ. Χρόνος ελεύθερος στα φημισμένα μεζεδοπωλεία και την τεράστια αγορά. Χρονος για έναν καφέ στην αναπλασμένη πλατεία Ταχυδρομείου (Εθνάρχου Μακαρίου). Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe. Το βράδυ Εορταστικό δείπνο / Ρεβεγιόν στο GRAND BALLROOM του ξενοδοχείου, συνοδεία μουσικής. Χορός και γλέντι ως αργά!
Ημέρα 2 Αμπελάκια - Τέμπη & Spa
  Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή με τον Πηνειό να μας συντροφεύει μέχρι τα Τέμπη. Προσκύνημα στην Αγ. Παρασκευή και καιρού επιτρέποντος, ανάβαση στα ιστορικά Αμπελάκια με τα διατηρητέα κτίσματα, το περίτεχνο αρχοντικό του Γεωργίου Σβαρτς (18ου αι - εξωτερική επίσκεψη) αλλά και το Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο (έξοδα ατομικά). Χρόνος για γεύμα στις γραφικές ταβέρνες και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απολαύστε τους υπέροχους χώρους του ή τις υπηρεσίες του “Imperial Health Spa” με ελεύθερη είσοδο στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ & το σύγχρονο γυμναστήριο. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 3 Μπουχάρια & Νοχτάρια - Σαραντάπορο - Κοζάνη
  θα θαυμάσουμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο των Μπουχαριών και των Νοχταριών. Μπουχάρια (στην τοπική διάλεκτο.. καμινάδες) είναι φυσικές γεωμορφές που προήλθαν από τη διάβρωση του εδάφους σε διάστημα χιλιάδων ετών. Εξίσου εντυπωσιακά και τα κωνικά Νοχτάρια, σαν γλυπτά που όλα μαζί συνθέτουν ένα τοπίο που καθηλώνει τον επισκέπτη. Συνεχίζουμε για το Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου με πλήθος εκθεμάτων της εποχής των Βαλκανικών πολέμων και το Χάνι Χατζηγώγου, στρατηγείο του τότε διαδόχου Κωνσταντίνου κατά την ιστορική μάχη του 1912. Θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της λίμνης του Πολυφύτου (Αλιάκμονα). Το τοπίο είναι θεαματικό! Μετά, στην Κοζάνη που φημίζεται παγκοσμίως για την άριστη ποιότητα Κρόκου, χρόνος για περίπατο, γεύμα και για να προσκυνήσουμε στον μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 4 Μονή Δαμάστας - Γοργοπόταμος - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Λίγος ακόμα χρόνος στις ανέσεις του Grecotel και αναχωρούμε για επίσκεψη, προσκύνημα στην ιστορική Μονή Δαμάστας με την υπέροχη θέα προς την κοιλάδα του Σπερχειού. Θα συνεχίσουμε για τον Γοργοπόταμο όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή κατ’άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή / Ρεβεγιόν μουσική

Ξενοδοχείο: GRECOTEL LARISSA IMPERIAL
  24/12/2015 εώς 27/12/2015 31/12/2015 εώς 03/01/2016
Δίκλινο € 255.00 € 255.00
3ο άτομο € 180.00 € 180.00
3ο άτομο 
1-6 ετών
€ 95.00 € 95.00
3ο άτομο 
7-12 ετών
€ 135.00 € 135.00
Μονόκλινο € 336.00 € 336.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe
  • Πλούσιο μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Εορταστικό δείπνο / Ρεβεγιόν με συνοδεία μουσικής στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Ελεύθερη είσοδος στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το γυμναστήριο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Συμμετοχή στην κλήρωση για τα "τρία Χρυσά Δώρα".