Skip to main content

Ρομαντική Μονεμβασιά με πολυτέλεια & αρχοντιά!

Ρομαντική Μονεμβασιά με πολυτέλεια & αρχοντιά!

 στην Νεάπολη - Γύθειο - Κύθηρα - Σπάρτη 4 μέρες με πούλμαν

με διαμονή στο στο ολοκαίνουριο πολυτελές ALAS Resort & Spa με ημιδιατροφή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10 ΑΠΟ 265,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

  1Μέρα:
Αθήνα - Γύθειο - Alas Resort & Spa
Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για Σπάρτη και το γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφα νεοκλασικά και το νησιωτικό χρώμα. Αρχαίο και σημερινό επίνειο της Σπάρτης, στο μυχό του Λακωνικού κόλπου με νεοκλασικά σπίτια που σκαρφαλώνουν αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού "Ακούμαρο" και το κατάφυτο νησάκι Κρανάη (εδώ κατέφυγαν ο Πάρις και η Ωραία Ελένη, σύμφωνα με τη μυθολογία, πριν αναχωρήσουν για την Τροία) Ξεχωρίζουν ο επιβλητικός φάρος και ο πύργος Τζαννετάκη. Συνεχίζουμε για το χωριό Ελιά για το ολοκαίνουργιο (2013), μοναδικής αισθητικής Alas Resort & Spa 4* sup. (www.alasresort.gr) Το βράδυ δείπνο.
    2Μέρα:
Μονεμβασιά
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη Μονεμβασιά, έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας. Περίπατος στον ανοικτό μουσειακό χώρο όπου θα θαυμάσουμε τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και τις πάμπολλες βυζαντινές εκκλησίες μέχρι την κορφή του βράχου. Ακολουθώντας το μονοπάτι που διασχίζει την Άνω Πόλη μέσα σε ερείπια κτισμάτων και τειχών, βυζαντινά, ενετικά και τούρκικα λείψανα, η αίσθηση είναι μοναδική, η ησυχία απόλυτη και η θέα ονειρική. Στην Τάπια του Κρητικού θα κάνουμε μια στάση για να παρατηρήσουμε την κάτω Μονεμβασιά και μετά θα πάμε δυτικά προς τις κινστέρνες και το τζαμί. Στο ψηλότερο σημείο του κάστρου, στην Ακρόπολη, η θέα έχει την τιμητική της. Απολαύστε την με την ηρεμία σας και κρατήστε τη στιγμή με υπέροχες φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και δείπνο.
   3Μέρα:
Alas Resort (Νεάπολη - Κύθηρα)
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ημέρα αφιερωμένη στην απόλαυση των πληθωρικών πολυτελών ανέσεων του ξενοδοχείου και του Spa του. Καιρού επιτρέποντος (έξοδα ατομικά) προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στα Κύθηρα μέσω Νεαπόλεως με το τοπικό φέρρυ. Θα δούμε τον Ποταμό, την ολόλευκη γραφική Χώρα, το Καψάλι το Λιβάδι κ.α. Επιστροφή το απόγευμα. Το βράδυ δείπνο.
   4Μέρα:
Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης & Μουσείο Ελιάς - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, το πρώτο επαρχιακό μουσείο της Ελλάδας που σχεδιάστηκε και κτίστηκε εξαρχής (1874) για το σκοπό αυτό. Στις μέρες μας φιλοξενεί χιλιάδες ευρήματα από την επαρχία Λακεδαίμονος αλλά και από περιοχές του νομού Λακωνίας. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο διαφορετικό μουσείο της Ελιάς και Ελληνικού λαδιού, ένα κόσμημα της πόλης με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ' άτομο με Πούλμαν με ημιδ/φή
Αναχωρήσεις: 25 Oκτωβρίου, 4 μέρες
     
     4 μέρες
Δίκλινο    265
Δίκλινο Deluxe sea front    299
Δίκλινο Junior Suite    329
3ο άτομο Deluxe    285
3ο άτομο έως 6 ετών Deluxe    95
3ο άτομο 7-12 ετών Deluxe    165
4ο άτομο έως 6 ετών Junior    95
4ο άτομο 7-12 ετών Junior    175
Μονόκλινο    315
Μονόκλινο Deluxe sea front    355

 
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο ολοκαίνουργιο πολυτελές ξενοδοχείο ALAS RESORT & SPA 4* Sup. στην Ελιά Λακωνίας
     Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.