Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! ΑΠΟ 165,00

Πάσχα στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Σαντορίνη Συγκέντρωση στο λιμάνι. Αναχώρηση για Σαντορίνη. Άφιξη και μεταφορά με πούλμαν στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολουθούμε τη λειτουργία του Επιταφίου στην εκκλησία της Παναγίας.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού-Οία- Αναστάσιμο δείπνο Συγκέντρωση μετά το πρωινό στην reception του ξενοδοχείου για τον ολοήμερο γύρο του νησιού με πούλμαν. Προφήτης Ηλίας - Πύργος - Μεγαλοχώρι - Παραλία - Οινοποιείο - Οία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι Καλή Πασχαλιά! Πρόγευμα και ελεύθερο πρωινό. Μπουφές με ορεκτικά, κατά τη διάρκεια του ψησίματος του οβελία και του Πασχαλινού γεύματος θα στηθεί γλέντι με μουσική, χορούς και τραγούδια. Το απόγευμα χαλαρώστε και απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου.

Δευτέρα Πάσχα: Σαντορίνη-Πειραιάς Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος και μεταφορά με πούλμαν στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο. Αναχώρηση και άφιξη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: √ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε αριθμημένες θέσεις √ Διαμονή στο ξενοδοχείο √ Ημιδιατροφή, Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής √ Μεταφορά από και προς το λιμάνι της Σαντορίνης κατά την άφιξη και αναχώρηση √ Γύρος της Σαντορίνης με πούλμαν √ Αρχηγός

Τα δρομολόγιά σας

ΜΕ BLUE STAR DELOS

Πειραιάς-Σαντορίνη 18/4 07:25 με άφιξη 15:10

Σαντορίνη-Πειραιάς 21/4 15:30 με άφιξη 23:25

KallistiTheraHotel 4*

Το ξενοδοχείο KallistiTheraHotel βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών, σε απόσταση λίγων λεπτών από την Καλντέρα, 8χλμ. από το λιμάνι της Σαντορίνης. Χαρακτηρίζεται από κομψότητα, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Για τη φιλοξενία σας υπάρχουν δωμάτια δίκλινα απλά και Superior, καθώς και Junior Suites. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματιστικό, μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi, κανάλι μουσικής, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, χρηματοκιβώτιο, μίνι μπαρ, σεσουάρ, παντόφλες και προϊόντα μπάνιου. Επίσης, όλα έχουν την ιδιωτική τους βεράντα ή μπαλκόνι, με θέα είτε στον κήπο, είτε στην πισίνα, είτε στη θάλασσα. Για τις ώρες της απόλαυσής σας διαθέτει μια πισίνα πολυτελείας με υδρομασάζ, όπου βρίσκεται το μπαρ «Πέργκολα», ενώ για τη διατροφή σας με μοναδικές γεύσεις υπάρχει το εστιατόριο «Δενδρολίβανο», καθώς και σνακ μπαρ για τα ελαφρά γεύματα. Επιπλέον, στους κοινόχρηστους χώρους διατίθεται δωρεάν Wi-Fi, ευρύχωρο σαλόνι με τηλεόραση και τραπέζι πινγκ πονγκ. Για την ξένοιαστη διαμονή σας προσφέρεται επίσης χώρος στάθμευσης και ρεσεψιόν 24ωρης λειτουργίας.

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο Std

3o άτομο Std

2/κλινο Sup

1/κλινο

1ο παιδί

2ο παιδί

 

18-21/4 3ν χωρίς εισιτήρια

165€

105€

199€

244€

50€

85€

 

17-21/4 & 18-22/4 4ν χωρίς εισιτήρια

199€

139€

250€

280€

60€

100€

 

18-21/4 4ήμερη πλοίο

305€

250€

338€

378€

184€

220€