Skip to main content

ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ σε Ρέθυµνο & Χανιά Πάσχα 2020 από 192,00

στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe

ΑΡΚΑΔΙ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΜΟΥΡΝΙΕΣ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ - ΜΟΝΗ ΠΡΕΒΕΛΗΣ - ΠΛΑΚΙΑΣ

Μεγ.Πέμπτη: Πειραιάς - Ηράκλειο - Aquila Rithymna
(για το πλοίο)

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά για όσους επιλέξουν το πλοίο για την μετάβαση τους. Απόπλους 11 πμ και άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου 18:30. Μεταφορά και τακτοποίηση στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Ένα καλάθι με φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί σας περιμένουν στο δωμάτιο σας! Μπουφέ δείπνο με νηστίσιμα και μη εδέσματα.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Χανιά (για το αεροπλάνο) Αρκάδι - Ρέθυμνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο το πρωί και πτήση για Χανιά. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και άμεση αναχώρηση για τη Μονή Αρκαδίου, ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια της Κρήτης και πνευματικό φάρο για τον Ελληνισμό κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Συνεχίζουμε για το Ρέθυμνο. Τα τείχη διακρίνονται και η Παλιά Πόλη με τα στενά σοκάκια της φαίνεται κιόλας σαν μια ανοιχτή πρόκληση. Η πρώτη επαφή είναι κυριολεκτικά μαγευτική, κρύβει πολλές ομορφιές και αξιοθέατα. Συνδυάζοντας στοιχεία βενετσιάνικης και οθωμανικής αρχιτεκτονικής, μικροσκοπικά, γραφικά δρομάκια, παλιούς μιναρέδες, περίτεχνες κρήνες και φυσικά, το ενετικό λιμάνι, τη Φορτέτσα του 1573 κ.α. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ πλουσιοπάροχο δείπνο μπουφέ και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στον ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο.

Μεγ. Σάββατο: Λίμνη Κουρνά - Μουρνιές - Χανιά - Τάφοι Βενιζέλων

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την εκπληκτικής ομορφιάς, πάντα γαλήνια και μοναδική στην Κρήτη, λίμνη Κουρνά “αγκαλιασμένη” από τα Λευκά Όρη. Συνεχίζουμε για το χωριό Μουρνιές όπου θα δούμε (εξωτερικά) το σπίτι που γεννήθηκε ο Ελ.Βενιζέλος και αργότερα θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη των Χανίων, από τη Δημοτική αγορά του 1913 (ανάλογη της Μασσαλίας) μέχρι την εκκλησία της Τριμάρτυρης και το βενετσιάνικο λιμάνι με τα πολλά αρχοντικά και τα γραφικά καφέ σε μία σύνθεση μοναδικής ποιητικής ομορφιάς. Παραδοσιακά σπίτια, εκκλησιές, δαιδαλώδη καλντερίμια, κάστρα, τείχη, μουσεία, νεοκλασσικά και βενετσιάνικα αρχοντικά. Τα Χανιά έχουν πάντα κάτι για τον καθένα! Χρόνος για γεύμα και ακολουθεί ανάβαση μέσω της αρχοντικής συνοικίας Χαλέπα στο μαγευτικό άλσος του Προφήτη Ηλία με την πανοραμική θέα, τους περίφημους Τάφους των Βενιζέλων και το άγαλμα της Ελευθερίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ένα καλάθι με τσουρέκι, Πασχαλινά αυγά και η λαμπάδα σας για την Ανάσταση σας περιμένουν στο δωμάτιο. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και Αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλήθος από εδέσματα με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Κυριακή Πάσχα: Κρητική Πασχαλιά

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε τον επίγειο παράδεισο του AQUILA RITHYMNA BEACH, τις ανέσεις του υπερπολυτελούς συγκροτήματος. Πασχαλινές εκπλήξεις με αρνιά και λοιπά εδέσματα σε ατελείωτους μπουφέδες. Το Κρητικό γλέντι έχει ξεκινήσει και ακολουθεί το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με αρνί σούβλας, εξαιρετικές Κρητικές γεύσεις, ορεκτικά, σαλάτες, ψητά, επιδόρπια, φρούτα & λοιπά εδέσματα με συνοδεία ζωντανής μουσικής από ορχήστρα για πολύ διασκέδαση, χορό και γλέντι! Το απογευματάκι σας προτείνουμε μια βόλτα (έξοδα ατομικά) στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Δευτέρα: Μονή Πρέβελης - Πλακιάς - Αθήνα ή Πειραιάς

Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Νότια Κρήτη και την Μονή Πρέβελης μέσα από μία εκπληκτική διαδρομή από το Κουρταλιώτικο φαράγγι. Ο Πλακιάς, φημισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο θα είναι η τελευταία μας στάση. Μεταφορά στο αεροδρόμιο των Χανίων και πτήση για Αθήνα (αεροπορικό πρόγραμμα) ή στο λιμάνι του Ηρακλείου (ακτοπλοϊκό πρόγραμμα) και απόπλους για Πειραιά.

Πτήσεις, µε Olympic Air

  • 17 Απριλίου Αθήνα - Χανιά  08:00-08:50
  • 20 Απριλίου Χανιά - Αθήνα  19:25-20:55

MINOAN LINES

  • 16 Απριλίου Πειραιάς - Ηράκλειο  11:00-18:00 (KNOSSOS PALACE)
  • 20 Απριλίου Ηράκλειο - Πειραιάς  21:00-6.30 (FESTOS PALACE)

Επιβάρυνση για δίκλινη εσωτερική καμπίνα στις 20/4 € 23 και για δίκλινη εξωτερική € 27 κατ'άτομο.

Τιµή κατ’ άτοµο µε ηµιδιατροφή καθηµερινά στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα.

AQUILA RITHYMNA 5*

4 µέρες

Αεροπορικώς

17-20 Απριλίου

5 µέρες

Με πλοίο

16-20 Απριλίου

Δίκλινο GV

389

399

Δίκλινο SV

405

419

Δίκλινο Bgl GV

425

440

3ο άτοµο

328

315

3o άτοµο ως 13 ετών

235

195

Μονόκλινο

480

520

Family room std (2 + 2)*

-

1418

Φόροι αεροδρομίου : € 78 το άτομο.

* Συνολική τιμή δωματίου. 4ο άτομο (ως 13 ετών) χωράει μόνο σε Family room

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εισιτήρια, µεταφορές, εκδροµές)
µε ηµιδιατροφή καθηµερινά στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα.

AQUILA RITHYMNA 5*

4 µέρ./ 3 νύχτ.

5 µέρ./ 4 νύχτ.

Δίκλινο GV

192

247

Δίκλινο SV

207

268

Δίκλινο Bgl GV

225

289

3ο άτοµο

129

162

3o άτοµο ως 13 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο

285

369

Family room std (2 + 2)*

590

780

* Συνολική τιμή δωματίου. 4ο άτομο (ως 13 ετών) χωράει μόνο σε Family room

Περιλαμβάνονται: • Εισιτήρια πλοίου με MINOAN LINES Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση και Ηράκλειο-Πειραιάς σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες ή αεροπορικά εισιτήρια με OLYMPIC AIR οικονομικής θέσης (με βαλίτσα ως 23 κιλά & χειραποσκευή ως 8 κιλά) • Διαμονή στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά στο ξενοδοχείο (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο Παραδοσιακό δείπνο και το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι είναι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Εκδρομές, περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα • Καλάθι με φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί, εμφιαλωμένο νερό και έντυπο του Επιτάφιου θρήνου στο δωμάτιο με την άφιξη • Τσουρέκια & κόκκινα αυγά στο δωμάτιο σας το Μ.Σάββατο • Κοκτέιλ καλωσορίσματος • Αρχηγός - Συνοδός • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ελεύθερη είσοδος στο γυμναστήριο και στη σάουνα • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.