Skip to main content

Πάσχα... στα ειδυλλιακά Σύβοτα & Κρουαζιέρα στους Παξούς! 2024 - 4ημέρες από 355€

Αναχώρηση: 3/5 4 ΜΕΡΕΣ

 Ώρα αναχώρησης: 08:00

 

M. Παρασκευή: Αθήνα - Σύβοτα

Αναχώρηση από Αθήνα. Διέλευση της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή. Άφιξη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό κοντά στην Ηγουμενίτσα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο MEGA AMMOS 3*. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

Μ. Σάββατο: Κρουαζιέρα στους Παξούς - Πάργα

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα, όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο με προορισμό τους κοσμοπολίτικους Παξούς (καιρού επιτρέποντος). Τα γραφικά ψαροχώρια, οι εκπληκτικές παραλίες, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Επτανήσων με τα βενετσιάνικα στοιχεία, και η πυκνή βλάστηση συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό! Άφιξη στην πρωτεύουσα των Παξών, το γραφικό Γάιο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και βόλτα γνωριμίας. Εντυπωσιάζει η εικόνα του λιμανιού που «προστατεύεται» από τις κατάφυτες βραχονησίδες. Η κρουαζιέρα μας περιλαμβάνει επίσκεψη στον όμορφο οικισμό Λάκκα και στις Γαλάζιες Σπηλιές. Επιστροφή με το πλοιάριο στην Πάργα, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία για μικρή περιήγηση στην παλιά πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και ακολουθεί το αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Πηγές Αχέροντα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη βόλτα σας στα πανέμορφα Σύβοτα με τις ξακουστές παραλίες, που δίκαια έχουν προσδώσει στην περιοχή το χαρακτηρισμό «Ριβιέρα της Ηπείρου». Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας ούζο με μεζέδες και ακολουθεί το πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τις Πηγές του ποταμού Αχέροντα που βρίσκονται στο χωριό Γλυκή, σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Νεκρομαντείο Αχέροντα - Αμμουδιά - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου του Αχέροντα, το σπουδαιότερο στην αρχαία Ελλάδα, κοντά στις όχθες της Αχερουσίας Λίμνης. Επόμενος σταθμός μας η Αμμουδιά, όπου θα πραγματοποιηθεί κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα (προαιρετικά - έξοδα ατομικά). Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Mega Ammos Hotel 3*, στα Σύβοτα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά
✓ Αναστάσιμο δείπνο & πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Η κρουαζιέρα στους Παξούς
✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Η κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Το τέλος ανθεκτικότητας
στην κλιματική κρίση.

 

 

ΣΥΒΟΤΑ ΠΑΡΓΑ - MEGA AMMOS

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 4-12

3/5

4

355€

315€

495€

290€


Το 3ο άτομο είναι με προσθήκη κρεβατιού και περιορίζει πολύ το χώρο του δωματίου.