Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ-ΚΕΡΚΥΡΑ! ΑΠΟ 364,00

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ-ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17 & 18/04, 5ΗΜΕΡΕΣ

Μ. Πέμπτη: Αθήνα-Κέρκυρα Πρωινή αναχώρηση για Ρίο-Αντίρριο, πέρασμα από τη γέφυρα και συνέχεια για Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο AritiGrandHotelCorfu 4*.

Μ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα-Κασσιόπη. Επίσκεψη στο εργαστήρι του τοπικού γλυκού κουμ κουάτ και στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα με το Βυζαντινό μοναστήρι που είναι χτισμένο στο υψηλότερο σημείο του λόφου με πανοραμική θέα στον κόλπο. Επόμενος προορισμός για σήμερα είναι η περιοχή της Κασσιόπης. Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για φαγητό σε κάποιο από τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Πορεία επιστροφής. Μεταφορά στην πόλη για την πα- ρακολούθηση της λιτανείας του Επιταφίου στη Σπιανάδα.

Μ. Σάββατο: Σπάσιμο κανατιών-Αχίλλειο-Μπενίτσες Μετά το πρωινό παρακολούθηση της λειτουργίας του Αγίου Σπυρίδωνα στην κεντρική πλατεία Σπιανάδα, που συνοδεύεται από τις μπάντες της πόλης. Η κορυφαία στιγμή έρχεται γύρω στις 11:00, οπότε λαμβάνει χώρα το έθιμο του σπασίματος των κανατιών! Οι καμπάνες ηχούν και όλη η πόλη γιορτάζει την Πρώτη Ανάσταση! Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Αχίλλειο (θερινή κατοικία της πριγκίπισσας Σίσσυς), για να καταλήξουμε στις Μπενίτσες, όπου λειτουργεί το Μουσείο Θαλάσσης. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Λειτουργίας. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα-Κανόνι- Ποντικονήσι Ελεύθερο πρωινό για να απολαύσετε το ψήσιμο του οβελία, τις ανέσεις, τις εκδηλώσεις του ξενοδοχείου, τον προμεσημβρινό μπουφέ και στη συνέχεια το Πασχαλινό γεύμα, με παραδοσιακή μουσική και χορούς. Το απόγευμα επίσκεψη στο Κανόνι με το Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχερνών, για να καταλήξουμε στη Σπιανάδα. Σεργιάνι στα υπέροχα καντούνια στην πιο όμορφη πλατεία του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Κέρκυρα-Πάργα-Αθήνα Μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ στην Αθήνα.

 

Πρόγραμμα 18-22 Απριλίου, 5 μέρες

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Κέρκυρα-Επιτάφιος στη Σπιανάδα

Μ. Σάββατο: Σπάσιμο κανατιών-Αχίλλειο-Μπενίτσες- Ανάσταση

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα- Κανόνι-Ποντικονήσι

Δευτέρα Πάσχα: Παλαιοκαστρίτσα-Κασσιόπη

Τρίτη: Κέρκυρα-Πάργα-Αθήνα

Κόστος κατ’ άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

παιδί 0-5

παιδί 6-11

18-22/4 5ήμερη πούλμαν

364€

303€

473€

133€

206€

17-21/4 5ήμερη πούλμαν

373€

305€

493€

133€

209€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Εκδρομές-περιηγήσεις όπως αναφέρονται √ Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα √ Διαμονή στο ξενοδοχείο √ Ημιδιατροφή καθημερινά,