Skip to main content

Πάσχα στη Κεφαλονιά 2020 από 295,00

 Aναχώρηση:  17/04

4 , 5 ημέρες

 1η ημέρα: 17/04, Μεγάλη Παρασκευή (Αθήνα – Κεφαλονιά)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι της Κυλλήνης, με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο & απόπλου για τον όμορφο Πόρο Κεφαλονιάς. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα ξενοδοχεία διαμονής μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου.

2η ημέρα: 18/04, Μεγάλο Σάββατο (Γύρος Νησιού)

Πρόγευμα & αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο Άγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από μία ονειρική διαδρομή θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις αφήνουν στον επισκέπτη αξέχαστες εικόνες. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν μοναδικές εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση την μοναδική παραλία του Μύρτου. Συνεχίζοντας θα φθάσουμε στο όμορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και στη συνέχεια θα απολαύσουμε πλούσιο αναστάσιμο δείπνο.

3η ημέρα: 19/04, Κυριακή του Πάσχα (Πασχαλινό γλέντι – Ληξούρι)

Χρόνια πολλά! Άγιο Πάσχα, μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ορθοδοξίας. Προαιρετικά, παρακολούθηση της θείας λειτουργίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το όμορφο Ληξούρι . Το μεσημέρι πλούσιο εορταστικό γεύμα. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αγάπης σε Μοναστήρι.

4η ημέρα: 20/04, Δευτέρα του Πάσχα (Ολοήμερη εκδρομή στην Ιθάκη)

Πρωινό & αναχώρηση για επίσκεψη στην γειτονική Ιθάκη. Θα επιβιβαστούμε στο ferry από το λιμάνι της Σάμης με άφιξη στον Πισαετό. Στη συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ όπου και θα γευματίσουμε (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα: 21/04, Τρίτη του Πάσχα (Κουρκουμελάτα – Λάσση – Καταβόθρες – Αθήνα)

Πλούσιο πρόγευμα & ξεκινάμε την ημέρα μας με μία περιήγηση στις Καταβόθρες. Ακολουθεί ο γύρος της Λάσσης & το όμορφο χωριό Κουρκουμελάτα. Συνεχίζουμε για Πόρο όπου θα υπάρξει χρόνος για προαιρετικό φαγητό. Έπειτα επιβιβαζόμαστε στο πλοίο της επιστροφής, και ακολουθεί η διαδρομή προς την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.

Σημείωση: Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί και τετραήμερη, με αναχώρηση στις 17/04 & χωρίς την εκδρομή της 4ης ημέρας από το παραπάνω πρόγραμμα.

  Τιμές κατ' άτομο

 Τύπος Δωματίου Ionian Plaza 3* Kefalonia Grand 4*
4 ημέρες 5 ημέρες 4 ημέρες 5 ημέρες
Δίκλινο  295 € 355 € 310 € 375  €
3ο άτομο ενήλικας 235 € 275 € 240 € 290 €
3ο άτομο παιδί έως 12 185 € 225 € 185 € 225 €
Μονόκλινο 360 € 440 € 395 € 490 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ionian Plaza Hotel 3* ή στο Kefalonia Grand Hotel 4* στο Αργοστόλι με πρωινό
  • Πλούσιο Αναστάσιμο Δείπνο το Μεγάλο Σάββατο
  • Πλούσιο εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
  • Η ολοήμερη εκδρομή στην Ιθάκη
  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Κεφαλλονίτης Αρχηγός – Ξεναγός & ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ο φόρος διαμονής αξίας 1,50€ στο Ionian Plaza 3* & 3,5€ στο Kefalonia Grand 4* το δωμάτιο ημερησίως
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό