Skip to main content

Galaxy BEACH RESORT 5* Πάσχα 2020 από 160,00

ΙΧ & ΠΟΥΛΜΑΝ
λαγανας - ζακυνθος

Πασχαλιά στη Zάκυνθο...το “Φιόρο του Λεβάντε”

Το GALAXY BEACH RESORT 5*, βρίσκεται στον πιο όμορφο κόλπο του Ιονίου, στην παραλία του Λαγανά. Με μαγευτική θέα και εκλεπτυσμένη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, που θα δώσει στο Πάσχα σας έναν άλλο αέρα. Αλλά και για τους μικρούς επισκέπτες, το Galaxy επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μοναδικές δραστηριότητες διασκέδασης στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό παιδότοπο και την εξωτερική παιδική χαρά, περιμένουν να απασχολήσουν ευχάριστα τα παιδιά σας.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Σε διακεκριμένα δωμάτια, πολυτελείς σουίτες, οικογενειακά δωμάτια και εναλλακτικές προτάσεις. Τα περισσότερα διαθέτουν κρεβάτι/καναπέ ή κουκέτα/ καναπέ και μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Ορισμένα με πρόσβαση ΑΜΕΑ.  ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Κεντρικό Μπαρ, Μπαρ Πισίνας/Παραλίας, Μπαρ Galaxy, με μαγευτική θέα στον κόλπο του Λαγανά, σαλόνι με τηλεόραση, βεράντα, εξωτερική πισίνα (γλυκό νερό), παιδική πισίνα (γλυκό νερό), παιδότοπος, παιδική χαρά, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια κ.α.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος - Μοναδικός Επιτάφιος!

Αναχώρηση 06:30 το πρωί για το λιμάνι της Κυλλήνης απ’όπου επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και η συγκίνηση διαπερνά κάθε ψυχή καθώς η πένθιμη λιτανεία αρχίζει υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. Μαζί με τον Εσταυρωμένο λιτανεύεται και η περίφημη εικόνα της “Mater Dolorosa”, δηλαδή της Παναγίας του Πάθους. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο GALAXY BEACH RESORT 5* στην παραλία του Λαγανά. Το βράδυ δείπνο μπουφέ και θα εκκλησιαστούμε σε κοντινή εκκλησία. Ξεκούραση νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί! Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε. Ο ωραιότατος ύμνος “Τον Κύριο υμνείτε…”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μεγ.Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μία πραγματικά υπέροχη ημέρα!

Μεγ. Σάββατο: Γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου όπου χρόνος για “βαρκάδα” στις μοναδικής ομορφιάς Γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Θα συνεχίσουμε με πανοραμική διαδρομή μέχρι την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου. Στάση για να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα από ψηλά και συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας, θα εντυπωσιαστούμε από τη Βυζαντινή Μονή της Παναγίας της “Αναφωνήτριας” με την ομώνυμη θαυματουργή Εικόνα. Εδώ διετέλεσε ηγούμενος ο μετέπειτα Άγιος Διονύσιος. Αργότερα διερχόμαστε από το χωρίο Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία. Η βραδιά συνεχίζεται στο ξενοδοχείο μας με πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα και πολλά εκλεκτά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά

Χριστός Ανέστη! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την ανοιξιάτικη μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου, Οι οβελίες ετοιμάζονται και τα πρώτα μεζεδάκια “βγαίνουν” γύρω στις 12 με την συνοδεία ούζου. Πασχαλινό γεύμα με γλέντι από ζωντανή μουσική και πλήθος λιχουδιές! Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την Λιτανεία της Παναγίας και να περπατήσετε στο τοπικό πανηγύρι. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στη ρομαντική ατμόσφαιρα των πανέμορφων της καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στην προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα, στον Βασιλικό. Συνεχίζουμε για τον ξακουστό Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Στάση για φωτογραφίες και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το προάστιο της υψηλής κοινωνίας Μπόχαλη. Αργότερα, βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο από μπουφέ.

Τρίτη: Ζάκυνθος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο μουσείο του Σολωμού και του Κάλβου καθώς και στην εκκλησία των Αγγέλων. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

  • Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος
  • Μέγ. Σάββατο: Μουσεία Σολωμού & Κάλβου - Γύρος νησιού
  • Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά
  • Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Κυλλήνη Αθήνα

Τo Mεγάλο Σάββατο Αναστάσιμο Δείπνο με μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά, ζωντανή μουσική και διασκέδαση! Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών. Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και μουσική. Πασχαλινό Γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας), με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, χορό & διασκέδαση!

Galaxy All Inclusive (10.00 - 23.00) - Πρωϊνό - Μεσημεριανό - Βραδινό (όλα σε μπουφέ)

Ροφήματα: Καφές φίλτρου - Στιγμιαίος καφές - Decaffeinated καφές - Τσάι - Ζεστή Σοκολάτα - Γάλα

Αναψυκτικά: Σόδα - Κόλα - Πορτοκαλάδα - Λεμονάδα - Χυμοί (τύπου Amita): Πορτοκάλι - Γκρειπφρουτ - Μήλο

Ποτά: Κρασί - Ούζο - Brandy - Βαρελίσια Μπύρα - Gin - Whisky - Vodka - Rum - Tequila - Liqueurs - Επιλογή Cocktails - Τα είδη του Mini Bar δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του All Inclusive

Κατά την διάρκεια των φαγητών παρέχονται μόνον αναψυκτικά, βαρελίσια μπύρα & κρασί. To All Inclusive ισχύει μέχρι τις 23.00. Μετά χρεώνονται κανονικά. Όλα τα ποτά είναι ελληνικά αναγνωρισμένα μη εμφιαλωμένα.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα.

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς µεταφορές / εκδροµές) µε Ηµιδιατροφή στο οποίο συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

GALAXY BEACH

RESORT 5*

4 µέρες

17 - 20 Απριλίου

5 µέρες

17 - 21 Απριλίου

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

Δίκλινο

265

335

160

210

3ο άτοµο

230

290

130

170

3ο άτοµο έως 12 ετών

115

140

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο 3 έως 12 ετών

195

245

80

105

Μονόκλινο

348

442

240

315

Η ημιδιατροφή ξεκινάει με βραδινό και τελειώνει με πρωϊνό.

Για All Inclusive + 12 € το άτομο τη νύχτα // 1 παιδί ως 12 ετ δωρεάν, 2ο παιδί +6 €.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθο - Κυλλήνη • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο GALAXY BEACH RESORT 5* στην παραλία του Λαγανά • Μπουφέ πρόγευμα & ένα κύριο φαγητό καθημερινά σε μπουφέ (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα αντικαθιστούν την ημιδιατροφή της ημέρας • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Φ.Π.Α.