Skip to main content

Ρόδος  στα βήματα των ιπποτών ΠΑΣΧΑ 2022! από 330€

4 ημέρες αεροπορικώς

Αναχώρηση 22-25/04/22

Η τιμή early booking ισχύει για κρατήσεις έως 28 Φεβρουαρίου. Από τις 01 Μαρτίου ισχύουν οι κανονικές τιμές

1η Ημέρα 22/04  : Αθήνα  - Ρόδος – Ξενάγηση Παλιά Πόλη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το νησί της Ρόδου .Με την άφιξη   μεταφορά στη παλιά πόλη και ξενάγηση στο ένα  από τα μεγαλύτερα νησιά  των Δωδεκανήσων και ένα από τα μεγαλύτερα νησιά στην Ελλάδα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε έχετε πολλές επιλογές η  πόλη της Ρόδου βρίσκεται στο βορειότερο άκρο του νησιού και το σχήμα της -μια πληροφορία για τους λάτρεις των μαθηματικών- είναι τριγωνικό. Στο κέντρο της πόλης της Ρόδου θα  επισκεφθούμε την Μεσαιωνική Πόλη και ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν, στην εποχή των ιπποτών. Η Μεσαιωνική Πόλη είναι τόσο πλούσια σε ιστορικά ευρήματα που το 1988 χαρακτηρίστηκε ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το εντυπωσιακό Κάστρο των Ιπποτών, βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Μεσαιωνικής Πόλης και αποτελεί το τέλειο σκηνικό για ρομαντικές βόλτες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια . Το Βράδυ σας προτείνουμε παρακολούθηση επιτάφιου στον ιερό ναό  Αγ Φανουρίου στη παλιά πόλη .    

2η Ημέρα 23/04 : Λίνδος

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την σημερινή  μας μέρα με τις  Επτά Πηγές ,  βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου. Πρόκειται για ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που ειδικά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο μετατρέπεται σε παράδεισο. Αν είσαι φυσιολάτρης και βρεθείς στη Ρόδο, δε γίνεται να μην περάσεις από εκεί. Το όνομα Επτά Πηγές δεν είναι τυχαίο καθώς όντως βρίσκονται εκεί επτά πηγές που δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό. Αυτές οι πηγές αναβλύζουν νερό το οποίο στη συνέχεια γίνεται ποτάμι και τελικά καταλήγει σε μια λίμνη. Με ποιον τρόπο; Με ένα τούνελ που σε μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση… Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Λίνδο.   Η Λίνδος συνδυάζει τη χαλάρωση με την έντονη ζωή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το ταξίδι στο παρελθόν με τη φυσική ομορφιά και τις υπέροχες παραλίες. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νησιού, καθώς όπως ήδη αναφέρθηκε, συνδυάζει το φυσικό τοπίο με τα μνημεία της αρχαιότητας και του Μεσαίωνα και όλα αυτά σε ένα παραδοσιακό χωριό. Η Ακρόπολη της Λίνδου (με την εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα) έχει χαρακτηριστεί ως προστατευόμενο μνημείο, όπως και η παλιά πόλη της Ρόδου και ως εκ τούτου δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση .  Παρακολούθηση Ανάστασης  και  επιστροφή στο  ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τη παραδοσιακή μαγειρίτσα  .     

3η ημέρα 24/12  : Πασχαλινό γλέντι

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για το ψήσιμο του οβελία συνοδεία ορεκτικών και μεζέδων. Πασχαλινό γλέντι. Το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε το παγωτό σας   περπατώντας  δίπλα στη Θάλασσα  ή να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης .    

4η ημέρα 25/04  :  Ελεύθερη μέρα  ( Προαιρετική εκδρομή Κάμιρος , Φιλέρημός Κοιλάδα με τις πεταλούδες )     – πτήση για  Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας  πραγματοποίηση check out Αν επιλέξετε την προαιρετική  εκδρομή  :  Θα ξεκινήσουμε με την αρχαιά πόλη της Καμίρου όπου   άκμασε από την αρχαϊκή μέχρι και την ελληνιστική περίοδο και αποτελούσε μία από τις σημαντικότερες πόλεις του νησιού. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά με θέα τη θάλασσα και δεν είχε οχύρωση. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν ερείπια σπιτιών, η αρχαία Αγορά, ένας δωρικός ναός, ερείπια του υδραγωγείου αλλά και ερείπια του ναού της Αθηνάς. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη  στη  Φιλέρημος ,  βρίσκεται στην περιοχή της Ιαλυσού και φημίζεται για τα πολλά αξιοθέατα της. Τα κυριότερα αυτών είναι η αρχαία ακρόπολη της Ιαλυσού, η Μονή της Παναγίας της Φιλερήμου, τα δύο παρεκκλήσια του Προφήτη Ηλία και το μονοπάτι προς το Γολγοθά. Με ύψος 267 μ. προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα της βόρειας πλευράς του νησιού της Ρόδου. Θα κλείσουμε την βόλτα μας στο νησί της Ρόδου με την κοιλάδα με τις Πεταλούδες . Εναλλακτικά Ελεύθερος χρόνος για  για μια τελεύεται  βόλτα στη παλιά πόλη  .  Συγκέντρωση και μεταφορά στο αεροδρόμιο Διαγόρας για την πτήση της επιστροφή μας στη Αθήνα -  Άφιξη στο αεροδρόμιο   Ελ .Βενιζέλος .

Περιλαμβάνει :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Olympic Air με απευθείας πτήση από Αθήνα για Ρόδο και αντίστροφα
  • Βαλίτσα 23 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών το άτομο
  • Τρεις διαν/σεις στο πολυτελές ξενοδοχείο 5* Grand Hotel Beach Mitsis στη πόλη της Ρόδου
  • All inclusive πρόγραμμα διατροφής περιλαμβάνει πλούσιο   Αναστάσιμο δείπνο   και Πασχαλινό γεύμα  
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει :

  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων 70 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Φόρος Διαμονής το δωμάτιο ανά διαν/ση πληρωτέα απευθείας στο ξενοδοχείο ( 4 € το δωμάτιο ανά διαν/ση )  
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

ΡΟΔΟΣ   4  ημέρες    (ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)

ΠΑΣΧΑ 22

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Early Booking

Κανονική Τιμή

Παιδί

2-12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία - Παρ/σεις

22-25/04

GRAND HOTEL Beach Mitsis 5*

ALL INCLUSIVE

 330 €   

 

365 €

 

 

Early 260 €  

 

80€

 

Olympic Air

Εγγυημένες θέσεις

 

ΑΘΗΝΑ -ΡΟΔΟ 

08.05-09.05

ΡΟΔΟ - ΑΘΗΝΑ

20.15 -21.15

Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 70 €   

Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο.