Skip to main content

ΚΑΡΠΑΘΟΣ Καλοκαίρι 2018 από 539,00

η ανεξερεύνητη γητεύτρα των Δωδεκανήσων & Κάσος
Αναχ: 15 Ιουλ., 2 & 24 Σεπ. - 5 µέρες αεροπορικώς
Μόνο 20 θέσεις

1η µέρα: Αθήνα (πτήση) - Κάρπαθος - Πηγάδια

Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για Κάρπαθο. Άφιξη και µετάβαση στα Πηγάδια για περιήγηση στην πρωτεύουσα. Θα δούµε το Επαρχείο, το Αρχαιολογικό µουσείο, τα κτήρια των Ιταλών κ.α. θα έχουµε χρόνο για καφέ, περίπατο στα µαγαζιά και αργότερα για γεύµα. Μην παραλείψετε να δοκιµάσετε τις τοπικές µακαρούνες αλλά και τα ψιλοκούλουρα. Εγκατάσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο µας και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

2η µέρα: Γύρος χωριών

Πρόγευµα µπουφέ και ο γύρος µας σήµερα ξεκινάει από το Απέρι, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα περπατήσουµε στα γραφικά του σοκάκια και γεφύρια από την εποχή της Ιταλοκρατίας. Στη συνέχεια θα µεταφερθούµε στο Όθος όπου και θα ξεναγηθούµε στο λαογραφικό µουσείο (έξοδα ατοµικά) για να δούµε το εσωτερικό ενός Καρπάθικου σπιτιού µε την ιδιαίτερη διακόσµηση. Συνέχεια στο αγροτικό µουσείο Πυλών (έξοδα ατοµικά) όπου θα δούµε σκηνές και αντικείµενα από την αγροτική ζωή των κατοίκων του νησιού. Μετάβαση στο γραφικό ψαροχώρι Φοινίκι, όπου χρόνος για µπάνιο και φαγητό στο γραφικό λιµανάκι του. Τελειώνοντας την ηµέρα µας, θα µεταφερθούµε στις γραφικές Μενετές, στον Ιερό βράχο της Παναγίας των Μενετών για να απολαύσουµε τη θέα. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

3η µέρα: Βόλτα στην παραδοσιακή Όλυµπο

Πρόγευµα µπουφέ και εκδροµή στην εκθαµβωτική Όλυµπο έναν από τους πιο εντυπωσιακούς οικισµούς του νησιού, που µοιάζει να ακροβατεί ανάµεσα σε δύο λόφους µε ιστορία του φτάνει στον 9ο αιώνα. Θα περιηγηθούµε στα γραφικά σοκάκια, θα δούµε την εκκλησία της Κοιµήσεως της Θεοτόκου στην πλατεία του χωριού, το λαογραφικό µουσείο Ολύµπου κ.α.. Χρόνος για να θαυµάσουµε τις µοναδικές οµορφιές σε ένα φυσικό τοπίο απαράµιλλης οµορφιάς εκεί που σµίγει η παράδοση µε την ιστορία και την σκληρή ζωή των κατοίκων του χωριού αυτού. Αργότερα µετάβαση στο Διαφάνι, για µπάνιο και φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευµα. Το βράδυ δείπνο.

4η µέρα: Προαιρετική στην Κάσο

Πρόγευµα µπουφέ και ηµέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) µε πλοίο στο όµορφο και ήσυχο νησί της Κάσου, την πιο αυθεντική ίσως γωνιά του Αιγαίου. Επιστροφή το απόγευµα και το βράδυ δείπνο. Μετά το δείπνο, βραδινή βόλτα πεζή στο γραφικό λιµάνι της πρωτεύουσας και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η µέρα: Κάρπαθος - Αθήνα

Πρόγευµα µπουφέ και χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις του πολυτελούς µας ξενοδοχείου. Για όσους επιθυµούν προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) µε καραβάκι στις διάσηµες και πολυβραβευµένες παραλίεςΑπελλα και κυρά Παναγιά ή µετάβαση στις παραλίες της Αµοοπής για να απολαύσετε το µπάνιο σας. Αργότερα µεταφορά στο αεροδρόµιο απ’όπου πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Πτήσεις µε SKY EXPRESS (5 µέρες):

  • Αθήνα - Κάρπαθος        12:20 - 13:30
  • Κάρπαθος - Αθήνα        13:50 - 15:00

Όλοι οι επιβάτες µας µε Sky Express, δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο Business lounge “Μελίνα Μερκούρη” του Αεροδροµίου Αθηνών !!!

Τιµή κατ’άτοµο µε ηµιδιατροφή

Αναχ: 15 Ιουλ., 2 & 24 Σεπ. - 5 µέρες αεροπορικώς

 

15/7 & 2/9

23/9

Δίκλινο πλευρική θάλ.

610

539

3ο άτοµο

497

445

3ο άτοµο ως 12 ετών

235

225

Μονόκλ. πλευρ. θάλ.

840

710

Φόροι αεροδρομίων € 56 κατ'άτομο

Περιλαµβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κάρπαθος-Αθήνα οικονοµικής θέσης µε την SKY EXPRESS µε δικαίωµα ανά επιβάτη µίας χειραποσκευής µέχρι 8 κιλά και µίας αποσκευής µέχρι 23 κιλά
• Διαµονή στο ξενοδοχείο ALIMOUNDA MARE 5* Deluxe στα Πηγάδια Καρπάθου
• Mπουφέ πρόγευµα και δείπνο στο ξενοδοχείο καθηµερινά (ηµιδιατροφή)
• Εκδροµές, µεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραµµα
• Αρχηγός - Συνοδός
• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς ως 75 ετών
• Φ.Π.Α.