Skip to main content

Πασχαλιά 2019 στη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ! απο 335,00

...διαµονή στο NIKI BEACH HOTEL 3*

Συγκλονιστική οµορφιά & αρχέγονη φύση!

Αναχωρηση 26/04/2019

5μερες

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Ξάνθη ή Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 06:00 με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη γη της Θράκης. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο και παρακολούθηση του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Φέρρες - Δέλτα Έβρου - Σαμοθράκη

Μπουφέ πρωινό και εκδρομή στις βυζαντινές Φέρρες, με το συγκρότημα λουτρών και το Υδραγωγείο και την Παναγία την Κοσμοσώτειρα. Φτάνοντας στο Δέλτα Έβρου και το Εθνικό του πάρκο (έξοδα ατομικά), θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός που προστατεύεται από την συνθήκη Ramsar. Αργότερα μεταφορά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, από όπου θα πάρουμε 16:00 το πλοίο για τη Σαμοθράκη. Άφιξη στην Καμαριώτισσα και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο ΝΙΚΙ ΒEACH 3*. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο σε τοπική ταβέρνα με μαγειρίτσα και παραδοσιακά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Σαμοθράκη - Βάθρες

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για τις εκπληκτικές ομορφιές του νησιού. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται οι Βάθρες με τους καταρράκτες της Γριάς (περιπατητική εκδρομή), οι Πύργοι των Γκατελούζι, το μυστηριακό περιβάλλον του Αρχαιολογικού χώρου της Παλαιόπολης (εδώ τελούνταν τα Καβείρια Μυστήρια). Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Πασχαλινό παραδοσιακό γεύμα σε τοπική ταβέρνα, με περίφημο κατσικάκι Σαμοθράκης και άλλες τοπικές γεύσεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Καμαριώτισσα - Χώρα - Αλεξανδρούπολη ή Κομοτηνή

Μπουφέ πρόγευμα. Η Χώρα απέχει 6 χλμ. από το λιμάνι. Την κοσμούν πλακόστρωτες πλατείες, περιποιημένα καταστήματα, απόκρυφα καλντερίμια και επιβλητικά απομεινάρια από τα τείχη του μεσαιωνικού κάστρου. Τα δίπατα σπίτια εντυπωσιάζουν. Ιδίως τα εκλεκτά δείγματα των “αϊτσένιων” οικιών, δηλαδή αυτών με την επίπεδη χωματένια στέγη. Η επόμενη στάση μας είναι η Καμαριώτισσα. Γραφικό επίνειο, που οφείλει την ονομασία της στο εικόνισμα της Παναγίας από τις Καμάρες, που φυλάσσεται στην ομώνυμη εκκλησία. Αργά το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση 16:30 για την Αλεξανδρούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο.

Τρίτη: Θράκη - Καβάλα - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καβάλας. Χρόνος για καφέ και ακολουθούμε τον δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημειώσεις: • Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες των δρόμων • Τα ξενοδοχεία Θράκης ανάλογα με την αναχώρηση είναι: Κομοτηνή: Anatolia Hotel 3* sup, Ξάνθη: Z Palace 5*, Αλεξανδρούπολη: Ramada Plaza 5* Deluxe

Τιµή κατ’ άτοµο µε Πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα σε επιλεγµένα τοπικά εστιατόρια.

 

5 µέρες

26 - 30 Απριλίου

Δίκλινο

335

3ο άτοµο

285

3ο άτοµο έως 12 ετών

250

Μονόκλινο

395

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές-εκδρομές με πολυτελές πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη • Δύο (1+1) διανυκτερεύσεις στη Θράκη και δύο (2) διανυκτερεύσεις στο NIKI BEACH 3* στη Σαμοθράκη • Ημιδιατροφή καθημερινά ως ακολούθως: Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο (σερβιριστό) στην Θράκη, πρωινό στο NIKI BEACH, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα σε τοπικά εστιατόρια της Σαμοθράκης • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.