Skip to main content

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ De lux - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Καλοκαίρι 2020 από 495,00

Αναχωρήσεις:   6ημ: 21,28 Ιουλίου & 4,11,18,25 Αυγούστου ‘20

                             7ημ: 11,18,25 Ιουλίου & 01,08,15,22 Αυγούστου ’20  (Family Package)

6,7ημέρες

Δώρο: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Δώρο:Γευσιγνωσία 5 κρασιών στον αμπελώνα “Gentilini”

Κυλλήνη, Πόρος, Αργοστόλι, Σπήλαιο Μελισσάνη, Αντίσαμος, Μύρτος, Άσσος, Κρουαζιέρα Ιθάκη, Φισκάρδο, Παραλία Φώκι, Μακρύς Γυαλός, Παλιοσταφίδα, Αγ. Γεράσιμος, Οινοποιείο-Αμπελώνας «Gentilini»

 

1η ημέρα ΑΘΗΝΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟΣ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πρωινή αναχώρηση για την Κυλλήνη. Απόπλους για το μαγευτικό νησί της Κεφαλονιάς, όπου μέσα από την ονειρική θάλασσα του Ιονίου θα φτάσουμε στην καταπράσινη όαση, τη παραθαλάσσια κωμόπολη του Πόρου και το λιμάνι του νησιού. Θα έρθουμε σε πρώτη επαφή με τις ομορφιές του νησιού και θα δειπνήσουμε σε ένα από τα εστιατόρια του Πόρου. Αναχώρηση για το Αργοστόλι, κατευθυνόμενοι από την ανατολή προς την δύση,  μέσα από μία διαδρομή μέσα στην φύση. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Διατροφή : -


2η ημέρα ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ ΣΠΗΛΙΑ-ΑΝΤΙΣΑΜΟΣ BEACH BAR-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πρωινό στο χώρο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για την ονειρική σπηλιά της Μελισσάνης. Αποτελείται από δύο θαλάμους, ο ένας ηλιόλουστος και ο άλλος απόκρυφος με σταλαγμίτες και σταλακτίτες που δημιουργούν δέος. Η ξενάγηση στο λιμνοσπήλαιο γίνεται με βαρκούλες σε όλο το μήκος της λίμνης, όπου οι αχτίδες του ήλιου που μπαίνουν μέσα από το ξεσκέπαστο σημείο της κύριας αίθουσας, δημιουργούν παιχνιδιάρικους χρωματισμούς.  Ο μύθος θέλει το σπήλαιο να πήρε το όνομά του από την  Νύμφη Μελισσάνη που αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωής της, στο σπήλαιο, μετά την ερωτική απογοήτευση από τον  θεό Πάνα. Συνεχίζουμε για την οργανωμένη παραλία Αντίσαμο όπου θα δροσιστούμε στα γαλαζοπράσινα νερά της. Στη συνέχεια, θα  γευματίσουμε στο ψαροχώρι της Σάμης σε μία από τις ταβέρνες του πλάι στο κύμα. Επιστροφή στο Αργοστόλι και ελεύθερος χρόνος στην διάθεσή σας να ανακαλύψετε την νυχτερινή ζωή του νησιού. Διανυκτέρευση.

Διατροφή:  Πρωινό

 

3η ημέρα ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΜΥΡΤΟΣ-ΑΣΣΟΣ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και επιβίβαση στο λεωφορείο. Σήμερα θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στην κατάφυτη παραλία Μύρτος. Η βοτσαλωτή παραλία συνδυάζει λευκή άμμο με τιρκουάζ  πεντακάθαρα νερά. Χαλαρώστε στην παραδεισένια παραλία του, με το beach bar να σας παρέχει δροσερούς χυμούς και σκιά. Στην συνέχεια, θα κάνουμε επίσκεψη στο γραφικό χωριουδάκι της Άσσου με τα παραδοσιακά πολύχρωμα σπιτάκια τους και τις ψαροταβέρνες που σας προσκαλούν να γευτείτε το ψητό χταποδάκι με την συνοδεία ούζου με θέα το κάστρο και την θάλασσα. Κατά την επιστροφή μας στο Αργοστόλι, θα κάνουμε επίσκεψη στα τείχη του Κύκλωπα. Ακρόπολη και το οχυρωματικό τείχος της αρχαίας Κράνης προσφέρουν ένα μαγικό τοπίο και απίστευτη ηρεμία. Μετά από μια γεμάτη ημέρα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Διατροφή : Πρωινό


4η ημέρα ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΙΘΑΚΗ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πρωινό στο χώρο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα επισκεφτούμε το νησί του Οδυσσέα. Από την Σάμη θα περάσουμε απέναντι στη σαγηνευτική Ιθάκη, όπου η ξεχωριστή ομορφιά της θα μας παρασύρει να ζήσουμε και εμείς το δικό μας “μύθο”. Πρώτη μας στάση στο νησί του Καβάφη με τους καταπράσινους όρμους, ο κόλπος Γιδάκι, με τα καταγάλανα νερά και τους πράσινους λόφους που φέγγουν στα νερά του. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βαθύ, την πρωτεύουσα της Ιθάκης. Εκεί όπου χτυπά η καρδιά του νησιού, με τα υπέροχα τουριστικά μαγαζάκια του, θα προσκυνήσουμε στον Άγιο Νικόλαο και θα θαυμάσουμε την θέα από τον προαύλιο χώρο του. Θα έχετε στην διάθεσή σας ελεύθερο χρόνο,  ώστε να απολαύσετε τον καφέ και την θάλασσα. Προαιρετικά σας προτείνουμε να  επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βαθύ που εξιστορεί όλη την πλούσια  Ιστορία της Ιθάκης ή το Ναυτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιθάκης αφιερωμένο στους καπετάνιους του νησιού. Επόμενη στάση μας το Κιόνι, το ψαροχώρι της Ιθάκης που συνδυάζει πλούσια βλάστηση και παραλιακές ταβέρνες, σας περιμένει να γευτείτε θαλασσινές νοστιμιές. Από εκεί επιστρέφουμε στην Σάμη. Άφιξη στην Κεφαλονιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Διατροφή : Πρωινό

5η ημέρα ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΦΙΣΚΑΡΔΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ-ΦΩΚΙ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πρωινό στο χώρο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα κατευθυνθούμε προς το βορειότερο άκρο του νησιού που ανταμείβει και τον πιο απαιτητικό. Το μαγευτικό Φισκάρδο είναι ένα πολυτελές θέρετρο και αποτελεί ένα κόσμημα για το νησί της Κεφαλονιάς. Το πολύβουο Φισκάρδο με τα παστέλ αρχοντικά, συνδυάζει μοντέρνα και παραδοσιακή φινέτσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Στην συνέχεια, θα απολαύσουμε τον μπάνιο στην παραλία Φώκι. Η ονομασία της παραλίας προέρχεται από την φώκια μονάχους-μονάχους που είναι θαμώνας της παραλίας. Ο γαλαζοπράσινος μικρός γιαλός με το μικρό κόλπο του θα σας γαληνέψει, για τους πιο ανήσυχους υπάρχει μια σπηλιά προς εξερεύνηση ακριβώς στην άκρη του κόλπου, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη κολυμπώντας. Οι ταβέρνες που λειτουργούν σε μικρή  απόσταση καθίστανται ιδανικές για φαγητό, συμπληρώνοντας την γεμάτη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Διατροφή : Πρωινό

 

6η ημέρα ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΛΙΟΣΤΑΦΙΔΑ-ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ “GENTILINI”

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Παλιοσταφίδα, μια πανέμορφη αμμώδης παραλία, όπου θα απολαύσετε το προτελευταίο μπάνιο σας. Χρόνος ελεύθερος για δροσερές βουτιές και γεύμα. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε την Ιερή Μονή Αγίου Γεράσιμου, τον προστάτη του νησιού. Στο επιβλητικό μοναστηριακό συγκρότημα, θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου Γεράσιμου και θα νιώσουμε την γαλήνη που απλώνεται στο καταπράσινο φροντισμένο χώρο της Μονής. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τον δροσερό αμπελώνα-οινοποιείο “Gentilini”, όπου θα απολαύσουμε γευσιγνωσία 5 διαφορετικών κρασιών με συνοδευτικό, μέσα στο καταπράσινο καλαίσθητο κτήμα. Επιστροφή στο Αργοστόλι. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Διατροφή : Πρωινό

 

7η ημέρα ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον Μακρύ Γιαλό με την αμμουδερή παραλία του, όπου και θα απολαύσετε το τελευταίο μπάνιο σας σε μία από τις πιο γραφικές παραλίες της Κεφαλονιάς. Μετά τις τελευταίες βουτιές κατευθυνόμαστε στον Πόρο, ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα της επιβίβασης με προορισμό την Κυλλήνη. Έχοντας δημιουργήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις από τον επίγειο, καταπράσινο παράδεισο της Κεφαλονιάς, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μία νέα απόδραση. Αναχώρηση και άφιξη στην Αθήνα.

Διατροφή : Πρωινό

 

6ήμερο:

                            HOTEL GRAND ARGOSTOLI 4*

                                                   ΙΟΥΛΙΟΣ                            ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τιμή κατ’ άτομο:                         495€                                      535€

Τιμή μονοκλίνου:                        695€                                      735€

                                                   HOTEL AENOS 4*

                                                   ΙΟΥΛΙΟΣ                            ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τιμή κατ’ άτομο:                         545€                                      595€

Τιμή μονοκλίνου:                        745€                                      795€

7ήμερο:

                            HOTEL GRAND ARGOSTOLI 4*

                                                   ΙΟΥΛΙΟΣ                            ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τιμή κατ’ άτομο:                         545€                                      585€

Τιμή μονοκλίνου:                        785€                                      825€

                                                   HOTEL AENOS 4*

                                                   ΙΟΥΛΙΟΣ                            ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τιμή κατ’ άτομο:                         585€                                      645€

Τιμή μονοκλίνου:                        825€                                      885€

 

7ήμερο FAMILY PACKAGE:

 

                           FAMILY HOTEL EFROSYNI 4*(ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)

Τιμή κατ’ άτομο:                     495€                                   

1o παιδί :                                  295€

2o παιδί :                                  295€

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* της επιλογής σας.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρος-Κυλλήνη-Πόρος.
  • Δώρο: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ.
  • Δώρο:Γευσιγνωσία 5 κρασιών στον αμπελώνα “Gentilini”.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
  • Έμπειρο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά.
  • Είσοδος στο σπήλαιο Μελισσάνη.

 

 

Σημείωση :

  • Διαφοροποίηση στη ροή - σειρά των επισκέψεων του προγράμματος , ενδέχεται να γίνει  , χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη .
  • Στο 6ήμερο πρόγραμμα , δεν πραγματοποιείται η 6η μέρα.

 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι διαμονής και δημοτικοί φόροι. Στην Ελλάδα ο φόρος διαμονής, βάση σχετικού νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Οι τιμές αλλάζουν ανά τύπο ξενοδοχείου και αφορούν την διαμονή του πελάτη σε δωμάτιο/σουίτα ανά διανυκτέρευση. Πιο συγκεκριμένα:

Τύπος Ξενοδοχείου

Τιμές

Ξενοδοχείο 3*:

1.50€

Ξενοδοχείο 4*:

3,00€

Ξενοδοχείο 5*:

 4,00€