Skip to main content

ΠΑΣΧΑ '15 ΜΟΝΑΧΟ!!! ΑΠΟ 535,00

ΜΟΝΑΧΟ – ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΑΝΑΧ. : 9,14,30 Απριλίου 4,5 μέρες   

1η μέρα: Αθήνα – Μόναχο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μόναχο με την LUFTHANSA ή την AEGEANAIRLINES. Άφιξη & αναχώρηση για τoκέντρο της πόλης όπου θα πραγματοποιηθεί περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο με τα εντυπωσιακά κτίρια και εκκλησίες, το νέο και παλιό Δημαρχείο και άλλα όμορφα αξιοθέατα. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου (εφόσον είναι ανοιχτά), όπως η πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek που με αίθουσες γεμάτες αριστουργήματα παλαιών δασκάλων της Αναγέννησης από τον 14ο έως τον 18ο αιώνα είναι το μουσείο που πλέον συναγωνίζεται το Λούβρο. Απέναντι βρίσκεται η Νέα Πινακοθήκη, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και έπειτα να συνεχίσετε τη μέρα σας στο Deutches Museum (μουσείο τεχνολογίας) που καλύπτει κάθε διάσταση της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Εναλλακτικά για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και όχι μόνο δείτε το μουσείο της BMW και το Ολυμπιακό Πάρκο. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο EUROPA4* (www.hotel-europa.de).

2η μέρα: Εκδρομή στο παραμυθένιο Ρόττενμπουρκ

Μπουφέ, πρόγευμα και προορισμός μας η παραμυθένια μεσαιωνική πόλη του Ρότενμπουργκ, όπου σχεδόν όλο το χρόνο ζει στη μαγεία των Χριστουγέννων. Περπατήστε μέσα στα πλακόστρωτα δρομάκια της με τα χαρακτηριστικά ξύλινα σπιτάκια, θαυμάστε το αναγεννησιακό επιβλητικό Δημαρχείο και διαλέξτε κάποιο γιορτινό δωράκι από τα στολισμένα μαγαζάκια. Εδώ η σκέψη μας ταξιδεύει στον κόσμο των παραμυθιών! Προτείνουμε (έξοδα ατομικά) το γεύμα σας σήμερα να είναι στο παγκόσμια γνωστό εστιατόριο του ξενοδοχείου Eisenhut, με τη λιθόστρωτη ταράτσα του με την εξαιρετική θέα τον ποταμό Tauber. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: … εκδρομή στη Νυρεμβέργη

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την γραφική Νυρεμβέργη. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη που θεωρείται και όχι άδικα μια χρονομηχανή από μόνη της. Το επιβλητικό κάστρο, τα παραδοσιακά κτίρια, οι γοτθικοί ναοί και οι όμορφες γέφυρες του ποταμού Pegnitz θα σας μεταφέρουν αιώνες πίσω, όταν η Νυρεμβέργη ήταν η «ανεπίσημη πρωτεύουσα» της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του γερμανικού έθνους. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο Μόναχο.

4η μέρα: Εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε (έξοδα ατομικά) την ολοήμερη εκδρομή μας για την αριστοκρατική πόλη του Σάλτσμπουργκ. Σε υψόμετρο 420 μ., στους πρόποδες των Άλπεων, με τον ποταμό Σάλτσαχ να το χωρίζει στη μέση, θα περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια γεμάτα ιστορία, περνώντας γοτθικούς καθεδρικούς ναούς, πολυτελή παλάτια, περίτεχνη αρχιτεκτονική που παίζει μεταξύ μπαρόκ και Αναγέννησης και το πνεύμα του Μότσαρτ να κινείται ολούθε μέσα στην πόλη όπου γεννήθηκε ο μεγάλος μουσουργός και τη «Μελωδία της Ευτυχίας» (εδώ γυρίστηκε η ταινία των 5 Όσκαρ) να αποτελεί το σάουντρακ αυτής της εξόρμησης! Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5 μέρα: Μόναχο - Αθήνα.

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για ψώνια μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και την αναχώρηση μας με την πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία λιγότερη ελεύθερη μέρα . Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 9,14,30 Απριλίου 4,5 μέρες               

                                               

                                         9-13 Απρ & 14-18 Απρ                          30 Απρ.– 3 Μαί.

                                           SMART                                                      SMART

                                           PRICE                                                      PRICE 

 

Τιμή Κατά άτομο                                    

Δίκλινο                                     585       635                                              535               585  

3ο άτομο έως 12 ετών              435       485                                             385               435

Μονόκλινο                                765     815                                              715               765

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 170 € .

 

SMART PRICE : Για κρατήσεις έως 14 μέρες πριν την αναχώρηση

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ με LUFTHANSAή τηνAEGEAN

•Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA4*

• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

• Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.