Skip to main content

Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις - Κάστρα με νεράιδες & Ιταλικό Τιρόλο summer14

Ανοιχτός ουρανός, ολόλευκες βουνοκορφές, μεσαιωνικά κάστρα και ξύλινα σαλέ. Σε αυτό το πανέμορφο τοπίο φωλιάζει ένα ζωντανό μουσείο γεμάτο απομεινάρια ενός ένδοξου παρελθόντος

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: Ίνσμπρουκ - Κάστρο Νόισβανσταϊν - Ομπεραμεργκάου - Γκάρμις Πατερκίρχεν - Μόναχο -Zάλτσμπουρκ - Δολομίτες - Μπολζάνο - Μεράνο
ΗΜ/ΝΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 14/02, 28/02, 22/03, 07/09  με Πουλμαν

 


1η ΗΜΕΡΑ Αθήνα - Πάτρα  

Αναχώρηση για Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους.


2η ΗΜΕΡΑ Aνκόνα - Zέεφελντ (Τιρόλο)  

Άφιξη και αναχώρηση για το Αυστριακό Τιρόλο και συγκεκριμένα το γραφικό Ζέεφελντ. Τακτοποίηση στο παραδοσιακό ξενοδοχείο/σαλέ Kronen Hotels 4* (www.kronenhotel.com).


3η ΗΜΕΡΑ Βαυαρέζικα κάστρα - Νόισβανσταϊν & Ομπεραμεργκάου - Γκάρμις - Πατερκίρχεν  

(204 χλμ.) Αναχώρηση για την ομορφότερη περιοχή της Βαυαρίας, τη Ρομαντική Γερμανία, μέχρι το Ομπεραμεργκάου. Σύντομη περιήγηση στην πόλη, που είναι γνωστή από την αναπαράσταση των παθών του Χριστού. Συνεχίζουμε μέχρι το επιβλητικό κάστρο του Νόισβανσταϊν, στα 965 μ. υψόμετρο. Συνεχίζουμε για τα κοσμοπολίτικα θέρετρα Γκάρμις-Πατερκίρχεν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.


4η ΗΜΕΡΑ Μόναχο

Ημέρα ξεκινά με περιήγηση στο ιστορικό κέντρο του Μονάχου. Θα δούμε τη γοητευτική Μαρίενπλατς με το παλιό και νέο Δημαρχείο, την επιβλητική Φράουενκιρχε και άλλα εντυπωσιακά Γοτθικά μέγαρα. Χρόνος ελεύθερος για αγορές.Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο.


5η ΗΜΕΡΑ Σάλτσμπουργκ - Moυσείο Σβαρόφσκι  

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ζάλτσμπουργκ. Άφιξη-περιήγηση στην «πόλη της μελωδίας». Οι κήποι του Μιραμπέλ, το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Χρόνος ελεύθερος και στην επιστροφή το απόγευμα επισκεπτόμαστε το μουσείο Ζβαρόφσκι.


6η ΗΜΕΡΑ Ίνσμπρουκ - Μεράνο - Μπολζάνο - Δολομίτες (Ιταλ. Τιρόλο)  

Αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ, περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας του Τιρόλο: Χρυσή στέγη, εκκλησία του Αγίου Ιακώβου, Ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Συνεχίζουμε για το Ιταλικό Τιρόλο. Θα επισκεφθούμε πρώτα την «πόρτα» των Δολομιτών, το γραφικό Μπολζάνο, και θα συνεχίσουμε στην κοιλάδα Γκαρτόνε για το Μεράνο, από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς χειμερινής αναψυχής. Αφού «περιπλανηθούμε» λίγο στην εκπληκτική αυτήν πόλη θα συνεχίσουμε για την περιοχή των Δολομιτών και το όμορφο Ροβερέτο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.


7η ΗΜΕΡΑ Ανκόνα - Πλοίο

Πρόγευμα και αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι της Ανκόνα, τακτοποίηση στις καμπίνες, απόπλους.


8η ΗΜΕΡΑ Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα, αργά το μεσημέρι, επιστροφή στην Αθήνα το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κόστος κατ’ άτομο Early Booking 2κλινο 1κλινο Παιδί
Ημιδιατροφή στην Αυστρία  565€  595€  +145€  525€

Δώρο! 4 δείπνα

Περιλαμβάνονται:

• Εισιτήρια Πάτρα-Ανκόνα/Βενετία-Πάτρα με Superfast-Μινωικές, σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4)
• 5 διανυκτερεύσεις συνολικά σε ξενοδοχεία 4*: 1 στο Mercure Rovereto Nerocubo 4* Sup (περιοχή Δολομιτών/Ιταλικό Τιρόλο), 4 νύχτες στο παραδοσιακό σαλέ Ηotel Kronen 4* στο Αυστριακό Τιρόλο στο Zέεφελντ
• Πρόγευμα μπουφές καθημερινά
• 4 δείπνα στο Αυστριακό Τιρόλο στο Ζέεφελντ
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως στο πρόγραμμα
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
• Αρχηγός/συνοδός

Δεν περιλαμβάνονται:

• Check point & των 3 χωρών 20€
• Είσοδοι σε μουσεία & κάστρα
• Φαγητά επί του πλοίου
• Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


Σημειώσεις

1. Επιβάρυνση κατ' άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) ΑΒ2 +70€, Α2 +80€, Α4 +25€ ΑΒ3 +30€ Α3 +35€
2. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)