Skip to main content

ΒΑΥΑΡΕΖΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ & ΑΥΣΤΡΙΑΚO ΠΑΝOΡΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013

Xιονογιορτές στην Αυστρία -Πλήρες πρόγραμμα-Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ

ΒΑΥΑΡΕΖΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ & ΑΥΣΤΡΙΑΚO ΠΑΝOΡΑΜΑ

6 & 7 Ημέρες ✈Early Booking - ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23 & 24/12 - ΑΠΟ 675 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΑΧΟ-ΒΙΕΝΝΗ-Σάλτσμπουργκ-Ίνσμπρουκ-Κιτσμπίχελ-Kίμζεε-Παλάτι Κένινγκσλος-Μπαντ ισλ-St. Wolfgang-Μόντζεε-Σαλτσκάμεργκουτ

1η μέρα: Αθήνα-Μόναχο (περιήγηση) - Χριστουγεννιάτικη αγορά-Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ
Πρωινή πτήση για τη Βαυαρική πρωτεύουσα. Άφιξη στο γιορτινό Μόναχο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και περιήγηση στο στολισμένο ιστορικό κέντρο. Θα δούμε τη γοητευτική Μάριενπλατς με το παλιό και νέο Δημαρχείο, την επιβλητική Φραουκίρχε και άλλα εντυπωσιακά Γοτθικά μέγαρα. Χρόνος ελεύθερος για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας. Το τεράστιο δέντρο, τα μαγαζιά και οι πάγκοι με τον εντυπωσιακό διάκοσμο, τα μικρά carousel είναι βέβαιο ότι θα σας μαγέψουν! Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε Βαυαρική μπιραρία, εφόσον το επιλέξετε.

2η μέρα: Σάλτσμπουργκ
Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ, άφιξη και περιήγηση. Οι κήποι του Μίραμπελ, το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, ο ναός του Αγ. Πέτρου, τα Βασιλικά ανάκτορα, η εκκλησία των Καπουτσίνων είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε στην υπέροχη αυτήν πόλη, στις όχθες του Σάλτσαχ. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, αγορές ή ακόμα για να απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα από το κάστρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα για να σας προσφέρουμε τσάι ή καφέ με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά & βουτήματα.

3η μέρα: Ίνσμπρουκ-Κιτσμπίχελ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της κουκλίστικης πρωτεύουσας. Θα δούμε τη Χρυσή Στέγη, την εκκλησία του Αγίου Ιακώβου, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κιτσμπίχελ. Χρόνος για φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η μέρα: Μόναχο (Λίμνη Κίμζεε-Παλάτι Κένινγκσλος)
Πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ και ημέρα ελεύθερη στο Μόναχο. Προαιρετικά μπορείτε να συμμετάσχετε σε εκδρομή στην Αλπική Βαυαρία. Θα κάνουμε στάση στη Λίμνη Κίμζεε με τα δύο μικρά νησάκια, Χέρεν & Νταμ. Επιβίβαση στο φέρι-μποτ για το νησί Χέρεν, όπου θα θαυμάσουμε το παλάτι Κένινγκσλος, πιστό αντίγραφο του παλατιού των Βερσαλλιών και το μεγαλύτερο σε πλούτο από τα 6 παλάτια του Λουδοβίκου του Β’. Επιστροφή στο Μόναχο και απόγευμα ελεύθερο.

5η μέρα: Μπαντ Ισλ-St. Wolfgang-Λίμνη Μόντζεε-Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ-Βιέννη
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του βαλς, τη Βιέννη. Καθ’ οδόν θα περάσουμε από το πανέμορφο Μπαντ Ισλ και το γραφικό St. Wolfgang, όπου θα δούμε το αυθεντικό «πανδοχείο του άσπρου αλόγου». Ακόμη, θα δούμε τη λίμνη Μόντζεε με την εκκλησία της όπου γυρίστηκε η γνωστή ταινία «Μελωδία της Ευτυχίας» και την ευρύτερη περιοχή του Σαλτσκάμεργκουτ με τις λίμνες, τα καταπράσινα τοπία και τα χωριουδάκια με παραδοσιακά σπίτια. Άφιξη στη Βιέννη και τακτοποίηση στο όμορφο & μοντέρνο ξενοδοχείο μας.

6η μέρα: Βιέννη (ξενάγηση)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγησή μας. Θα περάσουμε από το Χόφμπουργκ, την Όπερα, το Μπελβεντέρε, το Ριγκ, το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και τέλος θα κάνουμε στάση και επίσκεψη στο θερινό ανάκτορο της Αυτοκράτειρας Σίσσυ, το Σενμπρούν. Απόγευμα ελεύθερο για περίπατο στους κεντρικούς πεζοδρόμους με τα κομψά πολυκαταστήματα και καφέ.

7η μέρα: Βιέννη-Shopping therapy-Aθήνα
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για αγορές στα πολυκαταστήματα μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια:

Μόναχο: Hotel Regent 4* (Κεντρικό)

Βιέννη: Hotel Αustria Trend Ananas 4* (Κεντρικό)

Βιέννη: Hotel Savoyen 4* Sup

Βιέννη: Austria Trend Park Royal 4* Sup

Κόστος κατ’ άτομο

Early booking

2κλινο

1κλινο

Παιδί*

24/12

6 ημέρες SUPER ΠΡΟΣΦΟΡAμεπρωινό

(Regent & Austria Trend Ananas)

675€

695€

+160€

625€

23/12 7 ημέρες SuPer ΠροΣφορA μεπρωινό

Regent & Austria Trend Ananas)

725€

745€

+180€

675€

Early booking έως 30/11

Περιλαμβάνονται:

✓ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μόναχο & Βιέννη-Αθήνα με Aegean με απευθείας πτήσεις

✓ Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν

✓ Διαμονή 3 ή 4 νύχτες στο Μόναχο στο Regent 4* (αναλόγως με την επιλογή σας & 2 στη Βιέννη όπως στο πρόγραμμα

✓ Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά

✓Απογευματινό τσάι με βουτήματα & παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά 25/12 στο ξενοδοχείο σας

✓Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ 24/12 στο Μόναχο στο ξενοδοχείο σας, εφόσον το επιλέξετε

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση μέχρι 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

✓ Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων

✓ Είσοδοι σε χώρους επίσκεψης & μουσεία

✓ Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

✓ Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΠΤΗΣΕΙΣ:

A3 802 24DEC ATHMUC 0830 1010

A3 881 29DEC VIEATH 1835 2145

A3 802 23DEC ATHMUC 0830 1010

A3 881 29DEC VIEATH 1835 2145

Σημειώσεις: 1) H εκδρομή συνδυάζεται με τη 12ήμερη οδική.

Κόστος Χριστουγεννιάτικου δείπνου 24/12 με πλούσιους μπουφέδες στο ξενοδοχείο σας: 45€ (το δηλώνετε με την εγγραφή σας και το πληρώνετε στο γραφείο μας).

Κόστος προαιρετικής εκδρομής στην Κίμζεε & το Παλάτι Κένινγκσλος (περιλαμβάνει το εισιτήριο του φέρι-μποτ και την είσοδο στο παλάτι). Επιβάρυνση κατ’ άτομο:25€

Για διαμονή στη Βιέννη στο Savoyen ή Austria Trend Park royal Savoyen + 25€ σε2κλινο συνολικά