Skip to main content

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ Αγίου Πνεύματος 2017 από 445,00

ΑΝΑΧ. : 2 Ιουνίου  4 μέρες
SMART PRICE 

…ένα παραμύθι στις ομορφότερες πόλεις της της Βαυαρίας, της Φρανκονίας & του Ρομαντικού Δρόμου
ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

1η μέρα: Αθήνα – Φρανκφούρτη – Νυρεμβέργη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Φρανκφούρτη .Άφιξη και αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη . Περιπατητική γνωριμία στην παλαιά πόλη . Κατά την περιήγηση μας θα δούμε την εντυπωσιακή οχύρωση της παλαιάς πόλης και το ιστορικό «Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος», το επιβλητικό Δημαρχείο ι την ιστορική Hauptmarkt, τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου και τέλος το επιβλητικό κάστρο, Kaiserburg. Τακτοποίηση στο κεντρικό και πολυτελές ξενοδοχείο LE MERIDIEN GRAND HOTEL 5* (www.starwoodhotels.com ).

2η μέρα: στο Ρέγκενσμπουργκ… την πρώτη πρωτεύουσα της Βαυαρίας
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την πρώτη πρωτεύουσα της Βαυαρίας το Ρέγκενσμπουργκ.. Κατά την περιήγησή μας θα περπατήσουμε πάνω στην πέτρινη γέφυρα Steinerne Brücke, θα επισκεφθούμε τη ρωμαϊκή πύλη της Porta Praetoria τον καθεδρικό του Αγίου Πέτρου και το παλιό Δημαρχείο της πόλης. Ολοκληρώστε τη γνωριμία σας , με το παλάτι του «Τhurn & Ταxis» . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νυρεμβέργη.

3η μέρα: Ρότενμπουργκ – Μπάμπεργκ
Μπουφέ πρόγευμα και διασχίζοντας την ύπαιθρο του φημισμένου ≪Ρομαντικού Δρόμου≫, θα φτάσουμε στην παραμυθένια πόλη του Ρότενμπουργκ. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, θαυμάστε το Δημαρχείο, τον μεσαιωνικό του Πύργο και επισκεφθείτε τον καθεδρικό του Αγίου Ιακώβου .Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία στα πλαίσια του φεστιβάλ Meistertrunk (http://www.meistertrunk.de) να παρακολουθήσουμε από κοντά την εορταστική μεσαιωνική παρέλαση στο κέντρο της πόλης. Συνεχίζουμε για το Μπάμπεργκ που είναι κτισμένο όπως η Ρώμη πάνω σε επτά λόφους. Σήμερα φημίζεται για τα καταστήματα με τις αντίκες και τις τοπικές ζυθοποιίες με τη φημισμένη καπνιστή μπύρα. Η Μικρή Βενετία, η γέφυρα του ποταμού Πέγκνιτζ, το κτίριο-κόσμημα του παλιού Δημαρχείου, ο Καθεδρικός ναός των Αγίων Πέτρου και Γεωργίου και το παλάτι του Neue Residenz, είναι μερικα από τα ιστορικά σημεία για τα οποία το Μπάμπεργκ εντάχθηκε στον κατάλογο πόλεων της ΜΠΚ της UNESCO.

4 μέρα: Νυρεμβέργη – Φρανκφούρτη – Αθήνα.
Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 2 Ιουνίου 4 μέρες

                      SMART PRICE
Τιμή Κατά άτομο
Δίκλινο                   445           495
3ο άτ έως 12 ετών 395           445
Μονόκλινο             595          645

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 180
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ με την LUFTHANSA
• Τρεις διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο LE MERIDIEN GRAND NURNBERG 5* σε δωμάτια κατηγορίας standard
• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων , είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.