Skip to main content

EARLY BOOKING ΠΑΣΧΑ 2014!!! ΠΑΡΙΣΙ - BENELUX ΑΠΟ 755,00

 EARLY BOOKING ΠΑΣΧΑ 2014!!! ΠΑΡΙΣΙ - BENELUX

14 – 23 Απριλίου ’14

10 μέρες / 9 νύχτες

Παρίσι * ΜουσείοΛούβρο * Βερσαλλίες * Moυσείο Fragonard * Λουξεμβούργο * Βρυξέλλες * Γάνδη * Μπρυζ * Άμστερνταμ* Βόλενταμ * Μάρκεν * Ρότερνταμ * Χάγη

1η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από μία πτήση 3 ωρών περίπου, άφιξη στην πόλη του φωτός. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλισίων Πεδίων, το Μικρό και το Μεγάλο Παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο όπου διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησίας της Αγίας Μαγδαληνής, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, τη Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, τη γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλης, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, τη Σχολή Καλών Τεχνώνκαι τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου βρίσκεται ο τάφος του Ναπολέοντα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD-ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου ένα από τα τρία μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εκθέματα από την αρχαιότητα μέχρι και τα μέσα του 19ου αιώνα. Θα επισκεφθούμε πτέρυγες που καλύπτουν την ελληνική τέχνη (Αφροδίτη της Μήλου), την Ρωμαϊκή τέχνη καθώς επίσης και τμήματα της πινακοθήκης του Λούβρου με αναφορές στην αναγέννηση (Τζοκόντα), στο νεοκλασικισμό (David) και στο ρομαντισμό

(Delacroix). Επόμενη επίσκεψη το Μουσείο Αρωμάτων Fragonard. Το μουσείο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο του 19ου αιώνα, το οποίο χτίστηκε από τον Joseph Lesoufaché, μαθητή του Garnier. Tέλος θα επισκεφθούμε το προάστιο των Βερσαλλιών, πρωτεύουσα της Γαλλίας για περισσότερα από 100 χρόνια. Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών σήμερα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unescο. Θα επισκεφθούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και τους κήπους του LeNotre που αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσοτέρων Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης. r. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε στο περίφημο καμπαρέ του Παρισιού “ParadisLatin”. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –DISNEYLAND

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στο θαυμαστό κόσμο του DISNEY, ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης. Ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με πολλές δραστηριότητες. Ανήκει στην εταιρεία Walt Disney και λειτούργησε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 1992. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, να ταξιδέψουμε στην χώρα του Πήτερ Παν των Πειρατών την Καραϊβικής και του Πινόκιο, να ζήσουμε την περιπέτεια της Άγριας Δύσης, στο Βουνό των Κεραυνών και να περπατήσουμε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε μουσειακούς χώρους όπως του περίφημο μουσείο μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης Pompidou με μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις, το Μουσείο Rodin με γλυπτά του γνωστού καλλιτέχνη καθώς επίσης και της μούσας του CamilleClaudelκαιτο Ιμπρεσιονιστικό Μουσείο του Ορσέ, πρώην σιδηροδρομικό σταθμό που είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Ευρώπης. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση τη Μπρυζ μία από τις ομορφότερες πόλεις του Βελγίου. Καθ’ οδών θα επισκεφθούμε τη Γάνδη, μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου και πρωτεύουσα της Επαρχίας της Ανατολικής Φλάνδρας. Θα περιηγηθούμε στο μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο της με τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, τα κάστρα του ένδοξου παρελθόντος και τα μεγαλόπρεπα πέτρινα σπίτια. Με την άφιξη μας στη Μπρυζ, ή αλλιώς Βενετία της Φλάνδρας θα κάνουμε την περιπατητική μας περιήγηση. Τα αξιοθέατα της πόλης πολλά, με ανέπαφη τη μεσαιωνική φυσιογνωμία τους. Θα δούμε το κτίριο του Δημαρχείου, το Πύργο της Γοτθικής αγοράς , το Δικαστικό Μέγαρο και το Θέατρο. Xρόνος

ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στα μεσαιωνικά στενά της πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Μπρύζ και διανυκτέρευση.    

6η μέρα: ΜΠΡΥΖ – ΧΑΓΗ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ .

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Πρώτη μας επίσκεψη το Ρότερνταμ, που διαρρέετε από o ποταμός Maas, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Χάγη, τη διοικητική πρωτεύουσα της χώρας και έδρα της κυβέρνησης και της Βασιλικής Οικογένειας, όπου θα δούμε το Παλάτι, τις κεντρικές πλατείες, το φημισμένο κτίριο του ∆ιεθνούς Δικαστηρίου και το ιστορικό σπίτι των Ιπποτών. Άφιξη το απόγευμα στο Άμστερνταμ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΑΡΚΕΝ & ΒΟΛΕΝΤΑΜ.

Μετά το πρωινό θα κάνουμε την ξενάγηση στη πλωτή αυτή πόλη με τα αμέτρητα κανάλια. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο που συγκεντρώνει έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών Ζωγράφων, το Βασιλικό Ανάκτορο, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Νομισματοκοπείο, το Μέγαρο των Σιδηροδρόμων, την φημισμένη πλατεία Νταμ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα γνήσια ολλανδικά χωριά, το Βόλενταμ, το ψαροχώρι που βρίσκεται στις όχθες της Εϊσελμέερ και το Μάρκεν, το οποίο ήταν νησί μέχρι το 1959 και σήμερα αποτελεί το βασικό αξιοθέατο, και θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούμε με τους ντόπιους που φορούν ακόμα τις παραδοσιακές φορεσιές τους. Επιστροφή στο Άμστερνταμ. Για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να απολαύστε έναν καφέ στα περίφημα Brown Cafes και δοκιμάστε μεταξύ άλλων ψητό ψωμί από το Σουρινάμ, αγοράστε παλιές μάσκες από την Ιάβα και υφάσματα στον αργαλειό από το Μαρόκο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τις Βρυξέλλες. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε το δικαστικό Μέγαρο, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι, το συγκρότημα των κτιρίων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, την επιβλητική Γκράν Πλας με τα μεγαλόπρεπα Γοτθικά και Μπαρόκ κτίρια και το ιστορικό δημαρχείο. Στη συνέχεια ακολουθεί επίσκεψη στον χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έχει σαν σκοπό να δείξει στους επισκέπτες την ιστορία και την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρησιμοποιεί υπερσύχρονα συστήματα multimedia ( Προσφέρεται δωρεάν), ηλεκτρονικοί ξεναγοί διατίθενται και στα ελληνικά και κρατάει περίπου μία ώρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο Δουκάτο του Λουξεμβούργου που θεωρείται από τα σπουδαιότερα κέντρα της Διεθνούς Οικονομικής ζωής. Με την άφιξη θα γνωρίσουμε τους κεντρικούς δρόμους, τον επιβλητικό Ναό της Παναγίας, το Κυβερνητικό κτίριο με το Κάστρο, τη γραφική ιχθυαγορά, τη παλιά γέφυρα Πασερέλ και την θαυμάσια Προμενάντ ντε λα Κορνίς. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για Βρυξέλλες . Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και λίγος χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

   Τιμή κατ άτομο                                       σε δίκλινο     σε μονόκλινο   Παιδικό (μέχρι 12 ετών σε                 .                                                                                                                 .      τρίκλινο με δύο ενήλικες)  

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 14/02             755 €               1055 €               655 €

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 13/03             805 €               1095 €            705 €

Δήλωση συμμετοχής μετά τις 14/03         855 €               1155 €             755 €

Φόροι αεροδρομίων                                     145 €                   145 €             145 €

Επιβάρυνση από Ηράκλειο + 30€                      

 

Περιλαμβάνονται:

ü       Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα

ü       Μεταφορές από και προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού.

ü       Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

ü       Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4* αστέρων.    

ü       Πρωινό καθημερινά.

ü       Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.

ü       Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

ü       Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

ü       ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:

ü       Φόροι αεροδρομίων.

ü       Είσοδοι σε μουσεία/κάστρα, ιστορικούς/αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα, είσοδος στο Πάρκο της Disneyland.

ü       Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

* Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή ή ξενάγηση.*

 

Κόστος εισόδων :

Μουσείο Λούβρο              Γενική είσοδος 15€ + 2€ τα ακουστικά (υποχρεωτικά)

Βερσαλλίες                    Γενική είσοδος 15€ .

Πάρκο Disneyland          Ενήλικες 65€, παιδία μέχρι 12 ετών 60€.

 

Σημείωσεις :

Μουσείο Λούβρο, Βερσαλλίες και Μουσείο Ορσέ πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι 26 ετών έχουν δωρεάν είσοδο.

Οι επισκέψεις στην Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο είναι πανοραμικές και δεν υπάρχουν έξοδα εισόδων.  

Πτήσεις
14 Απριλίου PF 2106 Ηράκλειο - Αθήνα   10.40     11.40

                                       Αθήνα – Παρίσι       12.40     15.00

23 Απριλίου PF 2105   Παρίσι – Αθήνα       14.00     18.15

                                       Αθήνα – Ηράκλειο   19.00     20.00