Skip to main content

Οργανωμένα ταξίδια στη Γαλλία & Κάτω Χώρες ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ) - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ & ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ) 2013

Οργανωμένα ταξίδια στη Γαλλία & Κάτω Χώρες

 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ) - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ & ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ) 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

  • Benelux & Κάτω Χώρες 6 μέρες 

Αναχωρήσεις: 30 Ιουλίου // 7, 14, 20 Αυγούστου

  • Μαγικός Κόσμος της Disneyland Paris 7 μέρες

Αναχώρηση: 1, 8, 15, 22, 28 Ιουλίου // 4, 5, 12, 20, 27 Αυγούστου & 2 Σεπτεμβρίου

  • Παρίσι, η πόλη του Φωτός 4,5,6,7 μέρες

Αναχώρηση: 1, 8, 15, 16, 22, 23, 27, 28, 31 Ιουλίου // 4, 5, 6,12, 13, 19, 20, 26, 27 Αυγούστου // 2 Σεπτεμβρίου & 24, 25 Οκτωβρίου

  •  Κοσμοπολίτικη Κυανή ακτή 6 ή 8 μέρες 

Αναχωρήσεις: 9, 14, 21, 26, 28 Ιουλίου // 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 Αυγούστου // 1 Σεπτεμβρίου

  • Μέλανας Δρυμός & Αλσατία 6 μέρες (η Αλσατία ανήκει στην Γαλλία)

Αναχώρηση: 27 Ιουλίου // 3,10,17,24,31 Αυγούστου // 27 Οκτ.

  •  Benelux & Κάτω Χώρες Executive 8 μέρες 

Αναχωρήσεις: 5, 12 Αυγούστου

  •  Γαλλοιταλική Ριβιέρα και Κόμο 9 μέρες οδικώς 

Αναχωρήσεις: 30 Ιουλίου // 11,19 Αυγούστου

  • Άμστερνταμ - Μάρκεν - Βόλενταμ 4,5 μέρες

Αναχώρηση: 26, 27 Ιουλίου // 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24 Αυγ.

 


 

Benelux & Κάτω Χώρες

6 μέρες ‘Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ- Χάγη – Ντελφτ – Ρόττερνταμ – Αμβέρσα - Βρυξέλλες - Βατερλό – Ντινάντ - Λουξεμβούργο - Γάνδη – Μπρυζ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 5* με πρωινό.

 

1η Μέρα:
Αθήνα – Άμστερνταμ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την SWISS INTERNATIONAL. Άφιξη και αναχώρηση για τη περιήγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε μεταξύ άλλων τα Βασιλικά Ανάκτορα, τoν μύλο του Ρέμπραντ, το Εθνικό Μουσείο Rijks, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY 5* το οποίο βρίσκεται στη πλατεία Dam το πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Το βράδυ με τη συνοδεία του ξεναγού μας θα περπατήσουμε στα στενά σοκάκια της περίφημης συνοικίας "Tα Κόκκινα Φανάρια" για να δούμε όλα τα "πονηρά και απονήρευτα" αυτής της περιοχής.

 

2η Μέρα:
'Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα για να επισκεφθείτε την πόλη. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφθείτε δωρεάν και με Ελληνόφωνη συνοδεία, το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS. Θα δούμε όλη τη διαδικασία επεξεργασίας των διαμαντιών, από το αρχικό έως το τελικό στάδιο, μοναδικά ιστορικά «κομμάτια»,πληθώρα διαμαντιών καθώς και τα κοσμήματα του οίκου. Αμέσως μετά όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί τα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks που βρίσκονται ακριβώς απέναντι. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τα γνωστά ψαροχώρια Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

3η Μέρα:
Άμστερνταμ – Χάγη – Ντελφτ – Ρόττερνταμ – Αμβέρσα - Βρυξέλλες
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη «πόλη της Ειρήνης», Χάγη. Φινετσάτη, ήρεμη, αρχόντισσα. Διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Έδρα Διεθνών Οργανισμών για Θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης, μία από τις τέσσερεις έδρες παγκοσμίως του Ο.Η.Ε ιστορική πόλη της Ολλανδίας . Επόμενος σταθμός η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, Ντέλφτ. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Ρότερνταμ στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια, έχουν «φυτρώσει» φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεμαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Τελευταία μας στάση η Αμβέρσα, το μεγαλύτερο λιμάνι του Βελγίου. Αργά το απόγευμα άφιξη στις Βρυξέλλες και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο NH ATLANTA 4* sup. Το βράδυ περίπατος στην Grand Plaz όπου ξεκινάμε από την Μεγάλη Πλατεία και με συνοδεία του ξεναγού μας θα περιηγηθούμε στην γύρω περιοχή.

 

4η Μέρα:
Βρυξέλλες – ξενάγηση πόλης
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο, θρυλικό στάδιο, την Mini- Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη Παγόδα, το Γιαπωνέζικο Πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, θα διασχίσουμε την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon και το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon, το νέο κλασσικό Δικαστικό Μέγαρο με κατεύθυνση την Ευρωπαϊκή Γειτονιά. Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας.

 

5η Μέρα:
Βρυξέλλες – Βατερλό – Ντινάντ - Λουξεμβούργο
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Λουξεμβούργο που θεωρείται από τα σπουδαιότερα κέντρα της Διεθνούς οικονομικής ζωής. Πέρασμα από τον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλό. Κατά την διαδρομή προς Λουξεμβούργο θα διασχίσουμε μέσα από αχανείς χαράδρες τις Αρδένες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Η διαδρομή δίπλα στον ποταμό Μάας θα διακοπεί μόνο για λίγο καθώς θα σταματήσουμε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του Βελγίου την DINANT. Στην πόλη του Λουξεμβούργου θα γνωρίσουμε τους κεντρικούς δρόμους, τον επιβλητικό Ναό της Παναγίας, το κυβερνητικό κτίριο με το κάστρο και άλλα αξιοθέατα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στις Βρυξέλλες.

 

6η Μέρα:
Βρυξέλλες – Γάνδη – Μπρυζ - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε βορειοδυτικά προς τη Γάνδη και τη Μπρυζ. Δυο φλαμανδικές, μεσαιωνικές πόλεις, «κοσμήματα» του Βελγικού Θρόνου. Στην επιβλητική Γάνδη θα επισκεφθούμε το ναό του St Bavon, όπου θα δούμε ένα αριστούργημα Τέχνης του 15ου αι., το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck «Ο Μυστικός Αμνός», έργο εμπνευσμένο από την Αποκάλυψη του Αγ. Ιωάννη. Θα περπατήσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την παραμυθένια Μπρυζ. Θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών, γεφυρών. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο (κεντρικό decor χολυγουντιανής υπερπαραγωγής) της κεντρικής πλατείας Grote Markt, και της Πλατείας του Δημαρχείου, Burg Markt, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges που φιλοξενεί εδώ και 500 χρόνια, στο ίδιο πάντα παρεκκλήσιο, το θεόπνευστο γλυπτό Madona του Μιχαήλ-Αγγέλου και τα Σπιτάκια του Θεού, maisons de Dieu. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο των Βρυξελλών για τη πτήση της επιστροφής.

 

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις: 30 Ιουλίου // 7, 14, 20 Αυγούστου // 6 μέρες
   
 SMART PRICE 
Δίκλινο695765 
3ο άτ. έως 12 ετ.500550 
Μονόκλινο900950 
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 165. Επιβάρυνση από άλλες πόλεις € 130.
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση.

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ/ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ με την SWISS INTERNATIONAL
  •      Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NH GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY 5* στο Άμστερνταμ & τρεις διανυκτερεύ- σεις στο NH ATLANTA 4* στις Βρυξέλλες
  •      Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •      Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  •      Aρχηγός -συνοδός του γραφείου μας
  •      Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία(15,00€ το άτο- μο-μουσείο Van Gogh, 15,00€ το άτομο–μουσείο Rijks), μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.

 

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • Σε κάποιες αναχωρήσεις και ανάλογα με την ώρα της επιστροφής η εκδρομή στη Γάνδη – Μπρυζ θα πραγματοποιείτε τη 4η μέρα μετά την ξενάγηση των Βρυξελλών .
  • Στις 14/8 η πτήση της αναχώρησης ενδέχεται να γίνει πρός Λουξεμβούργο.
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

 


 

 

 

 

7 μέρες στο μαγικό κόσμο της Disneyland Paris

 
7 μέρες αεροπορικώς στις Βερσαλλίες – Λούβρο - Παρίσι - στο μαγικό κόσμο της Disneyland με διαμονή  στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NOVOTEL EIFFEL 4* στο Παρίσι και στο ξενοδοχείο SEQUOIA LODGE της Disneyland.

 

1η μέρα: Αθήνα – Παρίσι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ, κ.λ.π. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

 

2η μέρα: Παρίσι – Πάρκο Αστερίξ
Πρόγευμα και ολοήμερη επίσκεψη στο πανέμορφο πάρκο του Αστερίξ με τους γραφικούς Γαλάτες ήρωες Αστερίξ και Οβελίξ, με αναπαραστάσεις μονομαχιών, αρματοδρομίες, αμπάρι σκλάβων, κ.λ.π. Επιστροφή το απόγευμα στο Παρίσι, διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Βερσαλλίες – Λούβρο
Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ περπατήστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

 

4η μέρα: Παρίσι – ( Νορμανδία )
Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για ψώνια στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Ενναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στη Νορμανδία και στις πόλεις Ντωβίλ – Τρουβίλ – Ονφλερ. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ένα απο τα περίφημα Καμπαρέ του Παρισιού (LIDO, MOULIN ROUGE, PARADIS LATIN), διανυκτέρευση.

 

5η και 6ή μέρα: Disneyland
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χλμ. από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο SEQUOIA LODGE και 3 ημέρες ελεύθερες μέσα στα πάρκα για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ'ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Για το βράδυ παρακολουθείστε προαιρετικά με δείπνο το πανέμορφο Μπούφαλο Μπίλ σόου.

 

7η μέρα: Παρίσι – Αθήνα
Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος στα πάρκα, 15:30 μ.μ. επιβίβαση στο πούλμαν μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για τη Ελλάδα.

 

Αναχώρηση: 1, 8, 15, 22, 28 Ιουλίου // 4, 5, 12, 20, 27 Αυγούστου & 2 Σεπτεμβρίου // 7 μέρες

 NOVOTEL TOUR EIFFEL & SEQUOIA LODGE
1, 8 Ιουλίου & 2 Σεπτεμβρίου
  
Συνολική τιμή για :   
1 Ενήλικας + 1 Παιδί2160 
2 Ενήλικες + 1 Παιδί2750 
2 Ενήλικες 2180 
2 Ενήλικες + 2 Παιδιά3620 
1 Ενήλικας + 2 Παιδιά2710 
3 Ενήλικες + 1 Παιδί3970 
3 Ενήλικες 3090 
4 Ενήλικες3995  
 
 NOVOTEL TOUR EIFFEL & SEQUOIA LODGE
15, 22, 28 Ιουλίου & 4, 5, 12, 20, 27 Αυγούστου
  
Συνολική τιμή για :   
1 Ενήλικας + 1 Παιδί2110 
2 Ενήλικες + 1 Παιδί2680 
2 Ενήλικες2130 
2 Ενήλικες + 2 Παιδιά3480 
1 Ενήλικας + 2 Παιδιά2640 
3 Ενήλικες + 1 Παιδί3750 
3 Ενήλικες 2950 
4 Ενήλικες3740 

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE
  •      Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού
  •      Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVOTEL EIFFEL 4* στο Παρίσι
  •      Δύο (2) διαν/σεις στο ξενοδοχείο SEQUOIA LODGE της Disneyland
  •      Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στο Παρίσι, πρωινό continental στη Disneyland
  •      Ξενάγηση πόλεως
  •      Ξενάγηση της πόλεως & τα ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνα ξεναγό
  •      Ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνα ξεναγό
  •      Δωρεάν εισόδους στα πάρκα της Disneyland κατά την διάρκεια της παραμονής σας
  •      Ολοήμερη εκδρομή στο Πάρκο του Αστερίξ
  •      Έμπειρος αρχηγός – συνοδός
  •      Ασφάλιση Αστικής ευθύνης
  •      Ενημερωτικά έντυπα – χάρτες
  •      Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  •      Φόρους αεροδρομίων
  •      Εισόδους μουσείων (Λούβρου (17€-20€)
  •      Βερσαλλιών (15€)
  •      (Αστερίξ 44€ Ενήλικες – 35€ παιδιά έως 11 ετών)
  •      Ποτά, φιλοδωρήματα

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Η σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και δύναται να τροποποιηθεί λόγω ωρών πτήσεων και αργιών.

 

 


 

 

 

 

 

Παρίσι, η πόλη του Φωτός

4,5,6,7  μέρες αεροπορικώς με διαμονή στο υπερπολυτελές κεντρικό Ambassador RADISSON BLU 5* στο Παρίσι - Βερσαλλίες – Λούβρο και στο Βασίλειο της Disneyland!!

 

 

1η Μέρα:
Αθήνα – Παρίσι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι με την AIR FRANCE. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ. Μεταφορά και τακτοποίηση στα επιλεγμένα ξενοδοχεία AMBASSADOR RADISSON BLU 5* deluxe κεντρικό στην Όπερα, ή στο NOVOTEL TOUR EIFFEL 4* ή στο MILLENNIUM OPERA 4* ή στο RONCERAY OPERA 3* κοντά στην όπερα και τα πολυκαταστήματα ή στο RADISSON BLU BOULOGNE 4* που βρίσκεται στην περιοχή Boulogne και συνδυάζει την γαλλική φινέτσα και ambiance. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη.

 

2η Μέρα:
Βερσαλλίες – Λούβρο – Μουσείο αρωμάτων Fragonard
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λίμνες Επόμενος σταθμός το μουσείο του Λούβρου. Θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με τους πίνακες όπως το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τέλος θα επισκεφθούμε το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ που στεγάζεται σε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της πόλης του Φωτός που στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες όπως η Μαρία Καλλας . Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε τη «μύτη» σας για τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

3η Μέρα:
Παρίσι – εκδρομή στο Πάρκο Αστερίξ
Πρόγευμα και ολοήμερη επίσκεψη στο πανέμορφο πάρκο του Αστερίξ με τους γραφικούς Γαλάτες ήρωες Αστερίξ και Οβελίξ, με αναπαραστάσεις μονομαχιών, αρματοδρομίες, αμπάρι σκλάβων, κ.λ.π. Επιστροφή το απόγευμα στο Παρίσι.

 

4η Μέρα:
Παρίσι – (Νορμανδία)
Μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη περιήγηση γνωριμίας στην Νορμανδία (έξοδα ατομικά), με τις επισκέψεις μας στην μεσαιωνική Ονφλέρ με το γραφικό της λιμανάκι και στην μεσαιωνική ειδυλλιακή Ντωβίλ με την δίδυμη της Τρουβίλ που αποτελούν το καμάρι της κοσμοπολίτικης ακτής .Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

 

5η Μέρα:
Στο Βασίλειο της Disneyland
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνεϋλαντ. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 ρεστοράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο visionarium, με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Επιστροφή στο Παρίσι, διανυκτέρευση.

 

6η Μέρα:
Παρίσι – (προαιρετική εκδρομή Κάστρα Λίγηρα)
Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη . Απολαύστε την μητροπολιτική πλευρά της Γαλλικής Πρωτεύουσας, στις απαστράπτουσες μπουτίκ της Faubourg St. Honore και Avenue Montagne, ή αν θέλετε έναν ζεστό μυρωδάτο γαλλικό καφέ καθήστε στο "Avenue" όπου θα συναντήσετε τους ομορφότερους ανθρώπους της πόλης. Επίσης επισκεφθείτε τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα τη Gallerries Lafayette και Printemps. Διαφορετικά ακολουθήστε την ολοήμερη εκδρομή μας (έξοδα ατομικά) στην κοιλάδα του ποταμού Λίγηρα. Πρώτος μας σταθμός θα είναι το πρώτο αναγεννησιακό ανάκτορο της Γαλλίας, το κάστρο Σαμπόρ, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι και βρίσκεται στην καρδιά ενός από τα μεγαλύτερα προστατευόμενα δάση της χώρας. Ύστερα από μια μαγευτική διαδρομή με συντροφιά το μεγαλύτερο σε κυβικό όγκο ποτάμι της Γαλλίας , θα επισκεφθούμε την Καστρούπολη Αμπουάζ, όπου έζησε τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής του ο μεγάλος Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο κάστρο όπου βρίσκεται ο τάφος της μεγάλης αυτής προσωπικότητας, αλλά κα στο εργαστήριο του όπου φυλάσσονται αντίγραφα των πιο σπουδαίων εφευρέσεων του. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αγορές Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

 

7η Μέρα:
Παρίσι – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος εφόσον το επιτρέπει η πτήση. Περπατήστε στην Αριστερή όχθη του Σηκουάνα, εκεί που ο Ζαν Πωλ Σαρτρ και η Σιμόν Μποβουάρ έκαναν τον περίπατο τους και αγοράστε τα διάσήμα "μακαρόν" στο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Laduree. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

 

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση: 1, 8, 15, 16, 22, 23, 27, 28, 31 Ιουλίου // 4, 5, 6,12, 13, 19, 20, 26, 27 Αυγούστου // 2 Σεπτεμβρίου & 24, 25 Οκτωβρίου // 4, 5, 6, 7 μέρες

    
  
 RADISSON BLU BOULOGNE 4* MILLENNIUM
OPERA 4*
AMBASSADOR RADISSON BLU 5* del
 7 μέρες7 μέρες7 μέρες 
Δίκλινο645795899
3ο ατ. έως 12 ετ.495440 452 
Μονόκλινο89911951398

 

     
  
 NOVOTEL EIFFEL 4*RONCERAY
OPERA 3*
28η Οκτωβρίου
RADISSON BOULOGNE 4*
 6 μέρες7 μέρες7 μέρες 25-28/1024-28/10
Δίκλινο729810 689575695
3ο άτ. έως 12 ετ.440440440435435
3ο-4ο άτ. σε family625625---
Μονόκλινο10501190950755895
 
Οι αναχωρήσεις 1/7, 8/7 & 2/9 έχουν επιβάρυνση.
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 145 € περίπου.

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ -ΠΑΡΙΣΙ -ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE
  •      Διαμονή στα ξενοδοχεία AMBASSADOR RADISSON BLU 5* deluxe NOVOTEL TOUR EIFFEL 4* ή MILLENNIUM OPERA 4* ή RADISSON BLU BOULOGNE 4* ή RONCERAY OPERA 3*
  •      Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •      Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  •      Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  •      Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  •      Εκπτωτικά κουπόνια από τα καταστήματα Galleries Lafayette
  •      Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  •      Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου € 17-20, Βερσαλλίες € 15 και Disneyland € 69 ενήλικας – € 55 παιδί κάτω των 12) μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π

 

 

Σημειώσεις:

  •      Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το 6ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 3η & 6η μέρα.

 

 

 


 

 

 

 

Κοσμοπολίτικη Κυανή ακτή


6 ή 8 μέρες Νίκαια – Αντίμπ – Κάννες  - Εζ μουσείο αρωμάτων Fragonard - Μονακό - Σαν Τροπέ – Πορτ Γκριμό. Πτήσεις με την AIR FRANCE και διαμονή στα επιλεγμένα SUITE NOVOTEL 4*  ή στο NOVOTEL MONTFLEURY 4*.

 

1η Μέρα:
Αθήνα – Νίκαια – Αντίμπ – Κάννες
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Νίκαια με απευθείας πτήση της AIR FRANCE. Άφιξη στο αεροδρόμιο "Κοτ Ντ' Αζουρ", το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Γαλλίας και αμέσως θα αναχωρήσουμε για την Αντίμπ , η πάλαι ποτέ Ελληνική αποικία Σοφία Αντίπολις, πασίγνωστη για το ιστορικό της κέντρο όπου δεσπόζει το κάστρο της και το μουσείο Πικάσο. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες όπου και θα τακτοποιηθούμε στα κεντρικά ξενοδοχεία NOVOTEL CANNES MONTFLEURY 4* χτισμένο σε ένα πανέμορφο ανιθισμένο λόφο με κήπους και μεγάλη πισίνα ή στο SUITE NOVOTEL 4* σε απόσταση περιπάτου από την κοσμοπολίτικη παραλία της Croisette . Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, τόπος συνάντησης των πλουσίων όλου του κόσμου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τα εντυπωσιακά πλωτά παλάτια στο λιμάνι των Καννών αλλά και να φωτογραφηθούμε με φόντο το περίφημο κόκκινο χαλί που βρίσκεται στο «παλάτι», όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται το διασημότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου. Για το δείπνο σας προτείνουμε τα γραφικά ταβερνάκια της παλιάς πόλης και για το ποτό σας η πρόταση μας είναι το ατμοσφαιρικό Charlie's Bar με την φοβερή μουσική.

 

2η Μέρα:
Κάννες – Νίκαια (προαιρετική επίσκεψη Μόντε Κάρλο )
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την περιήγησή μας στην πόλη της Νίκαιας. Θα ξεκινήσουμε από την παλιά πόλη όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών με τα παζάρια της, ο καθεδρικός της ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στη διάσημη πλατεία Μασενά, αφιερωμένη στον ομώνυμο στρατηγό. Θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας, καθώς και για το μεσημεριανό μας φαγητό στα πάμπολλα και όμορφα μπιστρό. Η πρόταση μας είναι το Mama Delice Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τις Κάννες και το ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες που ολοκληρώθηκαν υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη του Καρόλου Γκαρνιέ. Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στο μπαρ του Café de Paris. Δοκιμάστε Kir Royal στο Le Bar Americain στις σάλες του Hotel de Paris παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου, και χορέψτε στους ρυθμούς του Buddha Bar. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο μας.

 

3η Μέρα:
Κάννες – Εζ μουσείο αρωμάτων Fragonard – Μονακό
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε τη «μύτη» σας για τις αγορές σας. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό, τα διαμερίσματα των Πριγκιπισσών και τους εξωτικούς κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών στον κόσμο, τής οικογένειας Γκριμάλντι. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέϊς και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ'. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να ικανοποιήσετε τον καταναλωτισμό σας στα μαγαζιά του βράχου αλλά και να γευματίσετε στο Le Pinocchio, το καλύτερο Ιταλικό εστιατόριο . Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

4η Μέρα:
Κάννες – (προαιρετική εκδρομή Μασσαλία - Εξ αν Προβάνς)
Μετά το πρόγευμα, η ημέρα σας είναι ελεύθερη να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε να εντρυφήσετε στην περιοχή της Προβηγκίας, ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή μας στην Μασσαλία και στη Εξ αν Προβάνς. Πρώτος μας σταθμός το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, η Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ, όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα στο Miramar, το καλύτερο εστιατόριο του λιμανιού ή στο Le Cirque, και ψώνια στο πολυκατάστημα Galleries Lafayette. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πόλη των νερών, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη στη Γαλλία. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο, όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο από το 13ο έως και το 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό Les Deux Garcons αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών ζωγράφων. Το απόγευμα επιστροφή Κάννες και στο ξενοδοχείο μας.

 

5η Μέρα:
Κάννες - Σαν Τροπέ – Πορτ Γκριμό
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα λαοφιλή θέρετρα της Κυανής Ακτής. Πρώτος μας σταθμός είναι το διάσημο ψαροχώρι του Σαν Τροπέ, καταφύγιο του Φρεντερίκο Μιστράλ, όπου θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής των διάσημων κατοίκων και επισκεπτών της. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τις πανάκριβες μπουτίκ και τα αριστοκρατικά καφέ, όπως το Café de Paris, και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος μας σταθμός το Πόρτ Γκριμό που θεωρείται, όχι άδικα ως η μικρή Βενετία της Κυανής Ακτής. Ένας οικισμός με 2500 κτίσματα πάνω στα κανάλια που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 1962 περιμένει να σας δείξει τις ομορφιές του. Βαρκάδες , βόλτες και καλό γεύμα σας είναι κάποια από αυτά που σας προτείνουμε στον ελεύθερο σας χρόνο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

6η Μέρα:
Κάννες – ελεύθερη μέρα
Μετά το πρόγευμα, η ημέρα σας είναι ελεύθερη να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Πρόταση μας είναι να πάρετε το καραβάκι απ το λιμάνι των Καννών και να περάσετε απέναντι στο νησί της Αγίας Μαργαρίτας που χαρακτηρίζεται από ένα τεράστιο δάσος με ευκαλύπτους και το απόρθητο κάστρο του νησιού που ολοκληρώθηκε υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη του Βομπάν και έγινε πασίγνωστο χάρις στον άνθρωπο με το σιδηρούν προσωπείο που φυλακίστηκε εκεί. Σας προτείνουμε να γευθείτε θαλασσινά εδέσματα στο διάσημο εστιατόριο La Guerite.

 

7η Μέρα:
Κάννες – εκδρομή στα χωριά της Προβηγκίας Μουζέν – Τουρέτ – Σαν Πωλ ντε Βανς
Μετά το πρόγευμα εκδρομή στα χωριά της Προβηγκίας. Θα ξεκινήσουμε για το Μουζέν ένα πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό της Κυανής ακτής, σε σχήμα κοχυλιού. Περιβάλλεται από βουνά, πυκνά δάση και από εκτάσεις με ελαιόδεντρα. Χαρακτηρίζεται από καλοδιατηρημένα κτίρια γαλλικής αρχιτεκτονικής και από πολύχρωμα σαγηνευτικά τοπία, έχοντας αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς καλλιτέχνες και διασημότητες στο πέρασμα των χρονών, όπως ο Πικάσο, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Κρίστιαν Ντιόρ και πολλοί άλλοι. Στο χωριό του Μουζέν, ο Πικάσο πέρασε τα 15 τελευταία χρόνια της ζωής του, όπου και απεβίωσε και σήμερα το μουσείο φωτογραφίας του χωριού εκθέτει φωτογραφικό υλικό σημαντικών έργων του ζωγράφου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό της Βιολέτας και των καλλιτεχνών, την Τουρέτ, σκαρφαλωμένη επάνω στο βράχο με τα όμορφα σοκάκια της και τα γραφικά της εστιατόριά, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και αγορές. Το Chez Grand Mere είναι η δική μας πρόταση. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μεσαιωνικό χωριό αετοφωλιά Σαν Πωλ ντε Βανς. Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια με τα υπέροχα παλαιοπωλεία, αποδώστε φόρο τιμής στο Μαρκ Σαγκάλ, πιείτε το ρόφημα σας στo ιστορικό καφέ Le Tilleul και επισκεφθείτε το ίδρυμα Μεγκτ με την πλούσια συλλογή έργων επιφανών καλλιτεχνών της μοντέρνας τέχνης όπως ο Μιρό, ο Μπρακ και ο Σαγκάλ. Μη λησμονήσετε να ανεβείτε στο γοτθικό καθεδρικό ναό του χωριού όπου φυλάσσεται η Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας, πίνακας που αποδίδεται στον Τιντορέτο.

 

8η Μέρα:
Κάννες – Νίκαια - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Νίκαιας για τη πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στο αεροδρόμιο με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

 

Τιμή κατ' άτομο 
Αναχωρήσεις: 9, 14, 21, 26, 28 Ιουλίου // 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 Αυγούστου // 1 Σεπτεμβρίου // 6, 8 μέρες
       
           SUITE NOVOTEL 4*         NOVOTEL MONTFLEURY 4*
 6 μέρες  8 μέρες   
 SMART
PRICE
 SMART
PRICE
 6 μέρες8 μέρες
Δίκλινο599 649675 725695839
3 ατ. έως 12 ετ.475 525515 565 575629
 Μονόκλινο839 8891020 10709951265
 
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση.
Τιμή κατ' άτομο 
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ( αεροπορικό & ξενοδοχείο )
     
           SUITE NOVOTEL 4*         NOVOTEL MONTFLEURY 4*
    
 6 μέρες 8 μέρες 6 μέρες8 μέρες
Δίκλινο499575575699
3 ατ. έως 12 ετ.375415455505
 Μονόκλινο7399208751140
 
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 145

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΑΣΣΑΛΙΑ // ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE
  •      Πέντε (5) ή εφτά (7) διαν/σεις στις Κάννες στα κεντρικά NOVOTEL CANNES MONTFLEURY 4* & SUITE NOVOTEL 4*
  •      Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •      Kλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις, ως πρόγραμμα
  •      Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  •      ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίου
  •      Είσοδοι σε μουσεία μουσεία, μνημεία & λοιπά
  •      Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

 

Σημειώσεις:

  •      Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  •      Το 6ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 6η & 7η μέρα
  •      Το πρόγραμμα των διακοπών περιλαμβάνει μόνο αεροπορικά και ξενοδοχείο.
  •      Στις αναχωρήσεις 9,14 Ιουλίου δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στα χωριά της Προβηγκίας και περιλαμβάνεται η εκδρομή στη Μασσαλία
  •      Στην αναχώρηση 1/9 οι πτήσεις του προγράμματος είναι ΑΘΗΝΑ- ΜΑΣΣΑΛΙΑ-ΑΘΗΝΑ και η τελευταία διανυκτέρευση γίνεται στη Μασσαλία
  •      Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

 

 

 


 

 

 

Στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού & της Αλσατίας


6 μέρες Χαιδελβέργη – Κολμάρ – Riquewihr – Μπάντεν Μπάντεν – Βισμπάντεν -  Λίμνη Τίτιζε – Καταρράκτες Triberg – Φράιμπουργκ – Φρανκφούρτη- Ρουντεσχάιμ. Πτήσεις με LUFTHANSA & διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

1η Μέρα:
Αθήνα - Φρανκφούρτη – Μπάντεν Μπάντεν –– Στρασβούργο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την LUFTHANSA. Αναχώρηση για το Στρασβούργο με ενδιάμεση στάση το Μπάντεν Μπάντεν. Η ξακουστή αυτή λουτρόπολη είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές, τα λουτρά του Καρακάλα, αλλά & το Καζίνο, κτίριο "κόσμημα" της πόλης, με τους ολάνθιστους κήπους & τον ποταμό Όος που την διαρρέει. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το Στρασβούργο. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο και κεντρικό ξενοδοχείο SOFITEL STRASBOURG GRAND ILE Deluxe σε από- σταση περιπάτου από τη "μικρή Γαλλία" με τα γαλλικά εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή.

 

2η Μέρα:
Στρασβούργο – ξενάγηση πόλεως …δρόμος του κρασιού μέχρι το Κολμάρ
Μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στη πρωτεύουσα αλλά και αρχηγείο του Ευρωκοινοβουλίου. Στο κέντρο της πόλης δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναό της Notre Dame με ύψος 142 μ., αλλά και το εντυπωσιακό Αστρονομικόρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν παγκοσμίως. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περπατήσουμε στα πολυ- άριθμα γεφύρια πάνω από τα κανάλια του ποταμού Ιλ, τη γνωστήκουκλί- στικη "Μικρή Γαλλία" με τα ξύλινα σπιτάκια. Νωρίς το μεσημέρι θα ανα- χωρήσουμε για το ιστορικό Ρίκβιρ, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό κυρίως για την αρχιτεκτονική των κτιρίων του 16ου αιώνα, που μοιάζουν ανέπαφα, των τειχών που το περιβάλλουν & του κάστρου που δεσπόζει. Εδώ παράγεται το περίφημο κρασί Riesling. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας στη καρδιά της Αλσατίας, θα φτάσουμε στην γοητευτική πόλη του Κολμάρ, διατρέχοντας τον "Δρόμο του κρασιού", γεμάτο από αμπελώνες, στις πλαγιές των Βοσγίων λόφων. Το Κολμάρ είναι πλούσιο σε μεσαιωνική και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Στρασβούργο.

 

3η Μέρα:
στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού, λίμνη Τίτιζε, καταρράκτες & Triberg
Μπουφέ πρόγευμα & σήμερα θα επισκεφτούμε τρεις σημαντικές τοποθεσίες στο Μέλανα Δρυμό. Πρώτη μας στάση το Φράϊμπουργκ από τις γνωστότερες & πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου & θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό, που είναι γεμάτο με ψηλά κωνοφόρα δέντρα & ξύλινα κουκλίστικα σαλέ. Το οδοιπορικό μας περνώντας από γραφικές κοιλάδες θα καταλήξει αρχικά στην πνιγμένη στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και στη συνέχεια στους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας στην περιοχή Τρίμπεργκ. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού, για αυτό μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το τοπικό μουσείο, με εκθέματα της περιοχής, ή κάποιο από τα πολλά καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

4η Μέρα:
Στρασβούργο- Βισμπάντεν - Ρουντεσχάιμ – Χαϊδελβέργη
Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για το Βισμπάντεν, την πρωτεύουσα του κρατιδίου της Έσσης και ένα από τα πιο παλιά και αγαπημένα θέρετρα ιαματικών λουτρών. Θα συνεχίσουμε για το χωριό του Ρουντεσχάιμ με το ξακουστο κρασι, το Eiswein και το παγωμένο γλυκό κρασί που παράγεται στην κοιλάδα του Ρήνου από υπερώριμα σταφύλια τα οποία παραμένουν ατρύγητα στο κλήμα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώ- ρηση για τη γραφική Χαϊδελβέργη. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο και κεντρικό ξενοδοχείο μας CROWNE PLAZA 4* sup.

 

5η Μέρα:
Χαϊδελβέργη
Μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση για περιήγηση της πόλης .Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, με τις ενδιαφέρουσες εκκλησίες των Ιησουϊτών, & του Αγ. Πνεύματος, θα θαυμάσουμε τα κτίρια με την Μπαρόκ αρχιτεκτονική & την πολύβουη κεντρική πλατεία της αγοράς. Μετά το τέλος της περιήγησης μπορείτε να ανεβείτε μέχρι το επιβλητικό Schloss (κάστρο της Χαϊδελβέργης), για να θαυμάσετε την πόλη και το ποταμό πανοραμικά, αλλά και για να δείτε το περίφημο Γερμανικό μουσείο Φαρμακευτικής. Το βράδυ θα δώσουμε ραντεβού στην παραδοσιακή γερμανική μπυραρία Zum Guldenen Schaf για να απολαύσουμε το αποχαιρετιστήριο δείπνο μας, μαζί με ένα ποτήρι τοπικής μπύρας & κλασικές γερμανικές λιχουδιές.

 

6η Μέρα:
Χαιδελβέργη – Φρανκφούρτη - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μία τελευταία βόλτα. Νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Φρανκφούρτη. Τα κεντρικά γραφεία πολλών τραπεζών & εφημερίδων βρίσκονται εδώ & η πόλη θεωρείται από τα σημαντικά, οικονομικά & πολιτιστικά κέντρα της Γερμανίας & ολόκληρης της Ευρώπης. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση: 27 Ιουλίου // 3,10,17,24,31 Αυγούστου // 27 Οκτ. // 4,  6 μέρες

       
  SMART PRICE 28η Οκτωβρίου
27-30Οκτ.
 SMART PRICE
  
Δίκλινο685735499549
3ο ατ. έως 12 ετ.585615372422
Μονόκλινο845940655705
 
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 160 € περίπου
Επιβάρυνση από άλλες πόλεις 130 €
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση.

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ με τη LUFTHANSA
  •      Τρεις στο ξενοδοχείο SOFITEL STRASBOURG GRAND ILE Deluxe & δύο διανυκτερεύσεις στο CROWNE PLAZA 4* στη Χαιδελβέργη
  •      Αποχαιρετιστήριο δείπνο σε παραδοσιακή μπυραρία
  •      Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •      Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  •      Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  •      Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.
  •  

Σημειώσεις:

  •      Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  •      Η διαμονη στην αναχώρηση της 28ης Οκτωβρίου γίνεται στο HILTON STRASBOURG
  •      Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

 


 

 

 


Benelux & Κάτω Χώρες Executive


8 μέρες ‘Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ - Χάγη – Ντελφτ – Ρόττερνταμ – Μάαστριχτ - Μπρυζ – Γάνδη – Βρυξέλλες  Αμβέρσα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό.

 

1η Μέρα:
Αθήνα – Άμστερνταμ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την KLM όπου και θα περιηγηθούμε. Θα δούμε τα Βασιλικά Ανάκτορα, τoν μύλο του Ρέμπραντ κ.α Μεταφορά και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY 5* το οποίο βρίσκεται στη πλατεία Dam το πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Το βράδυ θα περπατήσουμε στα στενά σοκάκια της περίφημης συνοικίας "Tα Κόκκινα Φανάρια".

 

2η Μέρα:
''Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ
Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS καθώς και στα μουσεία Van Gogh και Rijks. Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε τα γνωστά ψαροχώρια Marken και Volendam. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

3η Μέρα:
Άμστερνταμ – Χάγη – Ντελφτ – Ρόττερνταμ – Μάαστριχτ
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη «πόλη της Ειρήνης», Χάγη. Επόμενος σταθμός η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, Ντέλφτ και στη συνέχεια αναχώρηση για το Ρότερνταμ στις εκβολές του ποταμού Ρήνου . Αργά το απόγευμα άφιξη στο Μάαστριχτ το οποίο αποτελεί το ιερό σταυροδρόμι του Ρήνου και του Μόζα. Το Μάαστριχτ επίσης είναι γνωστό για τις διάσημες Πανεπιστημιακές Σχολές τους πολύ διάβατους πεζόδρομους και την πληθώρα των μαγαζιών για κάθε γούστο Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH Maastricht 4*

 

4η Μέρα:
Μάαστριχτ – Μπρυζ
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την παραμυθένια Μπρυζ . Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από την κεντρική πλατείας Grotte Markt, θα δούμε την Πλατεία του Δημαρχείου και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH Brugge 4*.

 

5η Μέρα:
Μπρυζ – Γάνδη – Βρυξέλλες
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Γάνδη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Βρυξέλλες όπου και θα περιηγηθούμε. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH ATLANTA 4* sup . Το βράδυ προαιρετικός περίπατος στην Grand Plaz.
 

 

6η Μέρα:
Βρυξέλλες ( Βατερλό – Ντινάντ – Λουξεμβούργο )
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση (έξοδα ατομικά) για το Λουξεμβούργο . Πέρασμα από τον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλώ με στάση σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του Βελγίου την Ντινάντ Αργά το απόγευμα επιστροφή στις Βρυξέλλες.
 

 

7η Μέρα:
Βρυξέλλες - Αμβέρσα – Άμστερνταμ
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Άμστερνταμ με ενδιάμεση στάση την Αμβέρσα το μεγαλύτερο λιμάνι του Βελγίου. Άφιξη στο Άμστερνταμ και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο Novotel 4*
 

 

8η Μέρα:
Άμστερνταμ – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση της επιστροφής.

 

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις: 5, 12 Αυγούστου // 8 μέρες
   
 SMART PRICE 
Δίκλινο945990
3ο άτ. έως 12 ετ.795845
Μονόκλινο13451395

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ με την KLM
  •      Εφτά (7) συνολικά διανυκτερεύσεις σε 4* & 5* ξενοδοχεία με πρωινό
  •      Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  •      Aρχηγός -συνοδός του γραφείου μας
  •      Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλο- δωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.

 

 


 

 

 

Γαλλοιταλική Ριβιέρα και Κόμο


9 μέρες οδικώς Κόμο – Κάννες - Νίκαια - Σαν Πωλ ντε Βανς (Μόντε Κάρλο) - Eζ μουσείο αρωμάτων - Σάντα Μαργαρίτα - Πόρτο Φίνο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρωινό καθημερινά.

 

1η Μέρα:
Αθήνα - Πάτρα / πλοίο
Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στην Ανκόνα σε 20 ώρες.

 

2η Μέρα:
Ανκόνα – Κόμο
Άφιξη στη Ανκόνα και ξεκούραστοι ξεκινάμε το ταξίδι μας με προορισμό τη περιοχή της Λίμνης Κόμο που μας προσκαλεί να την εξερευνήσουμε. Στο φόντο βρίσκονται ψηλές καταπράσινες βουνοκορφές και μια καλοκαιρινή περιπέτεια ξεκινάει με διαμονή στο επιλεγμένο JUST HOTEL LOMAZZO 4* στη γύρω περιοχή του Κόμο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα:
Κόμο – Κάννες
Μπουφέ πρόγευμα και γνωριμία με τη πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, ο Καθεδρικός Ναός γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι σημαντικά αξιοθέατα κατά την περιήγηση μας. Το Μουσείο Μεταξιού, το Αρχαιολογικό Μουσείο, η κατοικία του Guiseppe Garibaldi και το μνημείο Tempio Voltiano συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες. Άφιξη και τακτοποίηση σε 4* ξενοδοχείο.

 

4η Μέρα:
Κάννες - Νίκαια - Σαν Πωλ ντε Βανς (Μόντε Κάρλο)
Μετά το πρόγευμα ξενάγηση, στην πόλη των αστέρων του σινεμά. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Νίκαιας,ένα από τα πασίγνωστα θέρετρα της Κυανής Ακτή όπου και θα περιηγηθούμε. Παλία πόλη, πλατεία Μασενά, και βόλτα στον εμπορικό δρόμο της πόλης, Ζαν Μεντεσάν. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή καφέ. Νωρίς το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο στις Κάννες, αφού προηγηθεί ξενάγηση στο μεσαιωνικό χωριό αετοφωλιά Σαν Πωλ ντε Βανς. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το διάσημο καζίνο, και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες του. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο.

 

5η Μέρα:
Κάννες - Eζ μουσείο αρωμάτων - Μονακό
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση, για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Επίσκεψη στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Ξενάγηση στην παλιά πόλη. Επίσκεψη στο ωκεανογραφικό μουσείο του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό. Επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας Γκριμάλντι, τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέϊς και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ'. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

6η Μέρα:
Κάννες - Σάντα Μαργαρίτα - Πόρτο Φίνο – Κόμο
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για Κόμο, μέσω της Γαλλοιταλικής Ριβιέρας. Πρώτος σταθμός το πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της Ιταλικής Ριβιέρας, η πανέμορφη Σάντα Μαργαρίτα. Από εδώ έχουμε δύο επιλογές (έξοδα ατομικά), ή με κρουαζιέρα θα περάσουμε τις δαντελωτές ακτές με τις καταπράσινες πλαγιές γεμάτες βίλλες, ή με το τοπικό λεωφορείο της γραμμής φτάνουμε στο παγκόσμια γνωστό Πόρτο Φίνο που συγκεντρώνει τους VIP's του πλούτου και των καλλιτεχνών. Αναχώρηση και αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Κόμο. Τακτοποίηση και δείπνο.

 

7η Μέρα:
Κόμο - Μιλάνο ...shopping
Πρωινό & αναχώρηση για το Μιλάνο, με αξιοθέατα όπως το Ντουόμο, η Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, η περίφημη Σκάλα και άλλα σημαντικά μνημεία. Επισκεφθείτε την πασίγνωστη αγορά της πόλης, για shopping therapy. Με λίγα ευρώ μπορείτε να πιείτε ένα κοκτέιλ στο Bar Martini στο κεντρικό κατάστημα των Dolce & Gabbana, έναν εσπρέσσο συνοδευμένο από σοκολατάκι με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα στη Γκαλέρια Βιττόριο Εμμανουέλε στο Cucci Cafe. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.

 

8η Μέρα:
Κόμο - Ανκόνα - Εν πλω
Πρόγευμα και αναχώρησή για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο.

 

9η Μέρα:
Πάτρα - Αθήνα
Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα

 

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις: 30 Ιουλίου // 11,19 Αυγούστου // 9 μέρες οδικώς
   
                 SMART PRICE 
Δίκλινο645695
3ο άτ. έως 12 ετ.395445
Μονόκλινο825875

Διαφορές καμπινών σελ. 3.
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση.

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Εισιτήρια πλοίου Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με την SUPERFAST ή τη MINOAN
  •      Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδο- χείο JUST HOTEL LOMAZZO 4* στη περιοχή του Κόμο
  •      Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά ( continental στο Κόμο )
  •      Τρία δείπνο στο ξενοδοχείο JUST HOTEL LOMAZZO 4*
  •      Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως αναλυτικό ανωτέρω πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν
  •      Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας
  •      Τοπικός ξεναγός στη Φλωρεντία
  •      Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, δημοτικός φορος στα ξενοδοχεία (καταβάλεται απ ευθείας σε αυτά) και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.

 

Σημείωση:

  •      Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

 

 


 

 

 

 


Άμστερνταμ - Μάρκεν - Βόλενταμ


4,5 μέρες στο Άμστερνταμ με διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πλουσιοπάροχο πρωινό καθημερινά.

 

1η μέρα: Αθήνα – 'Άμστερνταμ – ξενάγηση πόλεως
2η μέρα: 'Άμστερνταμ – ( ελεύθερη μέρα )
3η μέρα: Άμστερνταμ – Μάρκεν – Βόλενταμ
4η μέρα: 'Άμστερνταμ – (Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη)
5η μέρα: 'Άμστερνταμ – Αθήνα

 

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση: 26, 27 Ιουλίου // 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24 Αυγ. // 4, 5 μέρες
    
 RAMADA APOLLO 4*
GOLDEN TULIP 4*
NOVOTEL 4*
MERCURE 4*
 4 μέρες5 μέρες4 μέρες5 μέρες
     
Δίκλινο499539515559
3ο άτ. έως 12 ετ.385400390410
Μονόκλινο615685640730
    

Φοροι αεροδρομίου & επίναυλοι κασυσίμων € 145

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ με την TRANSAVIA
  •      Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  •      Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •      Μεταφορές, περιηγήσεις / εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα
  •      Aρχηγός -συνοδός του γραφείου μας
  •      Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία

 

Σημείωση:

  •      Το τετραήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τη 2η μέρα