Skip to main content

Πασχαλιά στο Βελιγράδι 2, 3 Μαΐου, 20 Ιουνίου

5 μέρες Εθνικό Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - Κοιλάδα Βοιβοντίνας - Νόβισαντ - Σρέμσκι Καρλόβτσι & μίνι κρουαζιέρα με πτήσεις της OLYMPIC AIR. Διαμονή στο πολυτελές METROPOL PALACE ή στο ZIRA HOTEL με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία.

Μέρα:
Αθήνα – Βελιγράδι

Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση με OLYMPIC AIR για το Βελιγράδι. Άφιξη και μεταφορά στο πλήρως ανακαινισμένο (2012) ξενοδοχείο METROPOL PALACE 5* (www.metropolpalace.com) στη καρδιά της πόλης ή εναλλακτικά στο μοντέρνο ZIRA HOTEL 4* (www.zirahotels.com). Χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με τη «λευκή πόλη» των Βαλκανίων.

 

Μέρα:
Βελιγράδι, ξενάγηση

Πρωινό και ξενάγηση πόλης ξεκινώντας από το κεντρικό & εμπορικό δρόμο Κνεζ Μιχαήλοβα πριν καταλήξουμε στο μεσαιωνικό κάστρο Καλεμεγδάν, στη συμβολή των ποταμών Σάβα & Δούναβη. Συνεχίζουμε με τις Εκκλησίες Ruzica & Αγ. Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ευρώπη κα. Το βράδυ γευματίστε σε κάποιο από τα πολυάριθμα εστιατόρια της πόλης.

 

Μέρα:
Βελιγράδι (Εθνικό Πάρκο Φρούσκα Γκόρα – Νόβισαντ - Σρέμσκι Καρλόβτσι)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα με δασώδεις λόφους κατά μήκος του Δούναβη. Θα επισκεφθούμε την μικρή πόλη Σρεμσκι Καρλόβσκι, με το Πατριαρχείο, τη Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία, το Νομαρχιακό Μουσείο κα. Συνεχίζουμε για το Νόβισαντ όπου το κέντρο του κοσμούν ιστορικά κτήρια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών. Επιστροφή στο Βελιγράδι.

 

Μέρα:
Βελιγράδι (μίνι κρουαζιέρα)

Πρωινό & μέρα ελεύθερη. Περπατήστε στις όχθες του Δούναβη, καθίστε σε ένα από τα πολλά καφέ ή απολαύστε μια κρουαζιέρα, που καταλήγει στη παλιά περιοχή του Βελιγραδίου, το Ζέμουν, όπου μπορείτε να προκαλέσετε τη τύχη σας στο Nέο Καζίνο της πόλης. Εναλλακτικά, περπατήστε στη περιοχή Σκαντάρλια αγαπημένο μέρος των ντόπιων με καλό φαγητό, καλό ντόπιο ρακί με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

 

Μέρα:
Βελιγράδι-Αθήνα
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας αυτό.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 2, 3 Μαΐου, 20 Ιουνίου, 5 μέρες
   
 ZIRA 4*METROPOL 5*Deluxe
 ημιδιατροφήπρωινό
Δίκλινο355385
3ο ατ. έως 12 ετ.195192
Μονόκλινο455570

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 141.
Επιβάρυνση απο Θεσ/κη 60 € & 120 € από άλλες πόλεις.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΑΘΗΝΑ με OLYMPIC AIR
     Τέσσερις διαν/σεις στο πολυτελές METROPOL PALACE 5* ή στο ZIRA HOTEL 4* στο Βελιγράδι
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Τέσσερα δείπνα συνολικά για όσους επιλέξουν διαμονή στο ZIRA HOTEL
     Μεταφορές, ξεναγήσεις & εκδρομές σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
     Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός
     Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, έξοδα κρουαζιέρας & ότι αναφέρεται προαιρετικό και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Σημειώσεις:
     Η ροή των εκδρομών, περιηγήσεων και ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς καμιά παράλειψη.