Skip to main content

Μπαλί Σιγκαπούρη Πάσχα 2020 από 1040,00

Νούσα Ντούα - Όρος Μπατουκάρου & Ορυζώνες Τζατιλουβί - Ναός Πούρα Λουχούρ - Δάσος πιθήκων - Ναός Τάνα Λοτ - Ουμπούντ - Επίσκεψη πόλης στην Σιγκαπούρη
11 ΗΜΕΡΕΣ
16-25/04

Ημέρα 1η (16/4): Αθήνα - Μπαλί
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για το Μπαλί.

Ημέρα 2η (17/4): Μπαλί
Άφιξη στο Μπαλί, το ινδουιστικό κέντρο της Ινδονησίας με την πλούσια ιστορία, τους μοναδικούς ναούς και τα υπέροχα τοπία. Δικαίως ονομάστηκε και νησί των θεών από τις θεότητες στις οποίες είναι αφιερωμένοι οι δεκάδες διάσπαρτοι ναοί. Ορυζώνες, ηφαίστεια, βουνά, λίμνες και αμέτρητοι ναοί συνθέτουν ένα μοναδικό, εξωτικό τοπίο που δικαίως τοποθέτησε το Μπαλί στους κορυφαίους προορισμούς.
Μετά την παραλαβή των αποσκευών ο τοπικός μας αντιπρόσωπος θα σας καλωσορίσει και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και χαλάρωση στην παραλία του ξενοδοχείου.

Ημέρα 3η (18/4): Μπαλί (Spa και χαλάρωση)
Σήμερα θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ένα αυθεντικό μπαλινέζικο μασάζ σε Spa εκτός ξενοδοχείου για μία ώρα, που θα μας χαλαρώσει και θα μας αναζωογονήσει. Στη συνέχεια και μετά το γευστικότατο τσάι από τζίντζερ που θα μας προσφέρουν θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο με ελεύθερο χρόνο στην παραλία ή για να γνωρίσουμε την πόλη και τη νυχτερινή της ζωή.

Ημέρα 4η (19/4):
Εκδρομή στο όρος Μπατουκάρου και τους ορυζώνες του Τζατιλουβί Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο για να επισκεφθούμε το δεύτερο ψηλότερο βουνό του Μπαλί και ιερό πνευματικό τόπο των Μπαλινέζων, το βουνό Μπατουκάρου, στο οποίο οι ντόπιοι πιστεύουν ότι μετά θάνατον το πνεύμα τους επιστρέφει. Θα επισκεφθούμε το μουσείο Σουμπάκ όπου θα μάθουμε για τη λειτουργία του ομώνυμου πολύπλοκου, παραδοσιακού και οικολογικού, αρδευτικού συστήματος που χρησιμοποιείται τα τελευταία χίλια χρόνια στις αγροτικές περιοχές. Τα τμήματα του Σουμπάκ είναι τα δάση που προστατεύουν την υδροδότηση, το ορεινό τοπίο, τα πεδινά πεύκα που συνδέονται με ένα σύστημα καναλιών, σήραγγες, φράγματα, χωριά και ναοί για να καταλήξει το νερό στην άρδευση των ορυζώνων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ινδουιστικό ναό Πούρα Λουχούρ στις πλαγιές του βουνού. Έναν από τους εννέα βασικούς ναούς στο Μπαλί, για την προστασία από τα διαβολικά πνεύματα, ο οποίος είναι ιδιαίτερης θρησκευτικής σημασίας για τους ντόπιους. Ακολουθεί επίσκεψη στο πάρκο με τις πεταλούδες, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία τεράστια ποικιλία πολύχρωμων πεταλούδων από όλη την Ινδονησία. Τέλος θα καταλήξουμε στο γραφικό χωριό Τζατιλουβί. Η περιοχή φιλοξενεί περισσότερες από 600 φυτείες ρυζιού, που δημιουργήθηκαν από τοπικούς συνεταιρισμούς, μετά την αλλαγή της διαχείρισης του νερού. Το φαντασμαγορικό, καταπράσινο τοπίο που ξεκινά από το βουνό για να καταλήξει στη θάλασσα, κόβει την ανάσα και προκαλεί εντυπωσιασμό και δέος με την ομορφιά του, κάνοντας το τοπίο ιδανικό για φωτογραφίσεις, ενώ αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 5η (20/4): Ημέρα ελεύθερη
Ημέρα ελεύθερη στο ξενοδοχείο ή αφιερωμένη στην εξερεύνηση της πόλης και τα ψώνια, προαιρετικές εκδρομές ή για χαλάρωση στην παραλία και τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας.

Ημέρα 6η (21/4): Μπαλί - Αλας Κέντατον - Μένγκουι - Ναός Τάνα Λοτ - Ουμπούντ
Μετά το πρωινό θα αφήσουμε το ξενοδοχείο μας στο Νότιο Μπαλί για την πιο ενδιαφέρουσα ίσως εκδρομή του νησιού πριν καταλήξουμε στο Ουμπούντ. Θα ξεκινήσουμε με τον ναό Ταμάν Αγιούν στο χωριό Μένγκουι που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «Ναός σε όμορφο κήπο». Ο Ναός φτιάχτηκε στα μέσα του 16ου αιώνα από την βασιλική δυναστεία των Μένγκουι και είναι
περιτριγυρισμένος από λίμνη και πανέμορφους κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ιερό δάσος των πιθήκων και τον ιερό ναό στο δάσος Άλας Κέντατον. Οι πίθηκοι θεωρούνται ιεροί φύλακες του ναού και κυκλοφορούν ελεύθεροι τόσο μέσα στον ναό όσο και στον περιβάλλοντα χώρο και έχουν μεγάλη άνεση με τους επισκέπτες.
Ακολουθεί η επίσκεψη του σημαντικότερου ίσως και πιο πολύ φωτογραφισμένου αξιοθέατου του νησιού, του ναού Τάνα Λοτ, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον ωκεανό, για να καταλήξουμε στο Ουμπούντ αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

Ημέρα 7η (22/4): Ουμπούντ
Ημέρα ελεύθερη στην περιοχή με τις συνεχείς θεατρικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, που παραμένει ακόμα σχετικά αλώβητη από τον μαζικό τουρισμό και αποτελεί το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Η μοναδική του φύση με τους ορυζώνες, την πυκνή βλάστηση, τα ποτάμια και τα καταλύματα αρμονικά ενταγμένα στο τοπίο δίνουν μία μοναδική αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κέντρο του χωριού με την φημισμένη αγορά ξυλόγλυπτων και την γραφική τοπική υπαίθρια αγορά.

Ημέρα 8η (23/4): Μπαλί - Σιγκαπούρη
Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντενπασάρ για την πτήση στην Σιγκαπούρη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 9η (24/4): Σιγκαπούρη (Επίσκεψη πόλης)
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη για να ανακαλύψουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής της πολυεθνικής Σιγκαπούρης.
Η βόλτα στους πολύχρωμους δρόμους της Μικρής Ινδίας, θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε την πολύβουη καθημερινότητα που διαπερνά κάθε γωνιά της περιοχής και στη συνέχεια η επίσκεψη στην περιοχή του ποταμιού της Σιγκαπούρης, όπου εξελίσσεται ένα μεγάλο μέρος της εμπορικής δραστηριότητας, θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς από ένα ταπεινό ψαροχώρι, μετατράπηκε σε ένα θαλάσσιο λιμάνι παγκόσμιας κλάσης και σε σύγχρονη μητρόπολη. Η πολυσύχναστη δραστηριότητα της Chinatown, τόπος όπου πολλοί από τους μετανάστες προγόνους των κατοίκων της Σιγκαπούρης εγκαταστάθηκαν, θα μας γοητεύσει, όπως και τα δεκάδες μαγαζιά με ποικίλα προϊόντα δίπλα στον παλαιότερο Ινδουιστικό ναό της πόλης, τον μεγαλοπρεπή Sri Mariamman. Στους φημισμένους βοτανικούς κήπους, τον
«πράσινο πνεύμονα» του κέντρου της πόλης θα νιώσουμε την ηρεμία της φύσης, ενώ στο εσωτερικό του πάρκου θα θαυμάσουμε τον Εθνικό Κήπο Ορχιδέας, με την μεγάλη ποικιλία και τα χρώματα των ορχιδέων, εθνικού φυτού της Σιγκαπούρης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Ημέρα 10η (25/4): Ημέρα ελεύθερη – Μεταφορά στο αεροδρόμιο
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στην πόλη για ψώνια στα φημισμένα πολυκαταστήματα της Orchard road ή για προαιρετικές εκδρομές. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα τα ξημερώματα.

Ημέρα 11η (26/4): Άφιξη στην Αθήνα
Πρωινή άφιξη στην Αθήνα με νωπές τις αναμνήσεις ενός μοναδικού ταξιδιού.

 Ταξίδι

 Διατρφή

 Ααχ/ση

 Διαμ/νή

 2κλινο

 1κλινο

Φόροι

Είσοδοι

 

 

ΜΠΑΛΙ

10 ημέρες

BΒ Πρωινό

 16/4

 Sadara 4* & Sthala 5* York 4*

 1.040

 +410

+370

 Ayodia * & Sthala 5* York 4*

 1.140

+480

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

προσφέρει:

Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Scoot Airlines (Θυγατρική της Singapore Airlines)
Ξενοδοχεία 4* & 5* αναλόγως της επιλογής σας
Πρωινό καθημερινά
Μεταφορές, μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
Είσοδοι κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη βάσει προγράμματος
Ξεναγήσεις και εκδρομές με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα
Επίσκεψη πόλης στην Σιγκαπούρη με αγγλόφωνο ξεναγό
ΔΩΡΟ: Μπαλινέζικο μασάζ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

• Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα
• Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300Κb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την
αναχώρηση του ταξιδιού
• Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου την οποία θα έχετε μαζί σας κατά την άφιξη στη χώρα

16/4

17/4

23/4

26/4

Αθήνα – Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη – Μπαλί Μπλαί – Σιγκαπούρη Σιγκαπούρη - Αθήνα

11.30                  03.35*

07.05                  09.50

10.50                  13.30

02.35                  09.05