Skip to main content

Μπανγκόκ, Πούκετ & Σιγκαπούρη, 11-12 ημέρες απο 1395

Μεταξένιες παραλίες, Σμαραγδένιος Βούδας και Βοτανικοί κήποι   - Ταξιδεύουμε στις δύο αρχοντικές και συνάμα τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, ασιατικές μητροπόλεις, Μπανγκόκ & Σιγκαπούρη και χαλαρώνουμε στον εξωτικό επίγειο παράδεισο της Ταϋλάνδης, το Πούκετ.

Εγγυημένες Καλοκαιρινές αναχωρήσεις 2018, με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore & Tiger) με το νέο αεροσκάφος dreamliner της Boeing.

Ταξιδεύουμε για 11 ημέρες / 8 νύχτες στις 2,9/ΑΥΓ

Ταξιδεύουμε για 12 ημέρες / 9 νύχτες στις 3,17,22/ΙΟΥΛ, 5,7/ΑΥΓ

Πρόγραμμα 

1η ημέρα: Πτήση από την Ελλάδα για Μπανγκόκ
Αναχώρηση μέσω Σιγκαπούρης για την πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης, τη Μπανγκόκ.

2η ημέρα: Μπανγκόκ
Άφιξη στη «Βενετία της Ανατολής», όπου θα μας συναντήσει ο τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός, για να μας εισάγει στα μυστικά της μεγαλούπολης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης σε ένα από τα διάσημα sky view bars της Μπανγκόκ.

3η ημέρα: Μπανγκόκ (ξενάγηση της πόλης)
Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγηση της Μπανγκόκ, όπου θα επισκεφτούμε τον υπέροχο Ναό της Αυγής (Wat Arun) και το ναό του ξαπλωμένου Βούδα (Wat Po). Θα διασχίσουμε τον ποταμό της πόλης, το μεγαλοπρεπή Τσάο Πράγια με τουριστική βάρκα, απ’ όπου θα έχουμε μοναδική θέα του Βασιλικού παλατιού. Συνεχίσουμε την περιήγηση στην περιοχή Πρατούναμ και την τοπική αγορά, ενώ θα απολαύσουμε την μοναδική ατμόσφαιρα με τους παραδοσιακούς μικροπωλητές των υπαίθριων αγορών της πρωτεύουσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το θέαμα του Siam Niramit, με την ιστορία και τον πολιτισμικό πλούτο της Ταϋλάνδης σε μία θεατρική υπερπαραγωγή. Εναλλακτικά, μπορείτε να περπατήσετε τη νυχτερινή αγορά της Μπανγκόκ.

4η ημέρα: Μπανγκόκ - Πούκετ
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ για την πτήση μας για το ειδυλλιακό Πούκετ. Άφιξη στο Πούκετ, συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Ο αντιπρόσωπος μας θα σας μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για την περιοχή και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή μπάνιο στον Ινδικό ωκεανό. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πούκετ - Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι με γεύμα
Σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα περίφημα νησιά Πι Πι και τη Maya Bay, όπου γυρίστηκε η διάσημη ταινία “The Beach” με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ταϋλάνδης. Ανακαλύψτε τις σπηλιές Viking και θαυμάστε τα σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά και τους ασβεστολιθικούς βράχους. Θαυμάστε τον υποθαλάσσιο πλούτο του νησιού Bamboo με τα τροπικά ψάρια και τα πολύχρωμα κοράλλια. Ακόμη μία στάση της σημερινής μας κρουαζιέρας είναι το νησί των μαϊμούδων (Monkey Beach), όπου εκατό μαϊμούδες κατεβαίνουν στην παραλία για να παίξουν μαζί σας για ανταλλαγή με φαγητό.

Διάρκεια: 9 ώρες

Περιλαμβάνεται γεύμα, ποτά και εξοπλισμός

Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο

Τι να πάρετε μαζί σας: Αντηλιακό, εντομοαπωθητικό, φωτογραφική κάμερα


6η ημέρα: Πούκετ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στον κόλπο Πανγκ Νγκα και το νησί James Bond)
Για σήμερα προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στον κόλπο Πανγκ Νγκα και το νησί James Bond. Αναχώρηση στις 08.00 από το ξενοδοχείο για μία από τις συναρπαστικότερες περιοχές της Ταϋλάνδης, τον κόλπο του Πανγκ Νγκα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πολυάριθμους ασβεστολιθικούς βράχους, οι οποία αναδύονται μέσα από την θάλασσα, με ποιο διάσημο αυτόν του νησιού James Bond, γνωστό από την ομώνυμη ταινία του 1974. Εκεί θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε στην παραλία και να καταδυθούμε στα υπέροχα νερά με τα πολύχρωμα εξωτικά ψάρια. Ακόμη θα απολαύσουμε μοναδική διαδρομή με καγιάκ μέσα από τα σπήλαια και τα μακρόβια φυτά του νησιού Πανάκ. Μεσημεριανό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στη συναρπαστική φύση της δυτικής ακτής της Ταϋλάνδης, με επίσκεψη σε μερικές από τις κορυφαίες παραλίες της χώρας και χρόνο ελεύθερο για snorkeling στα υπέροχα νερά.

Διάρκεια: 9 ώρες

Μεταφορά με κλιματιζόμενο όχημα

Περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ πάνω στο πλοίο, εποχιακά φρούτα, αναψυκτικά, καφέ & τσάι και υπηρεσία τοπικού ξεναγού

Τι να πάρετε μαζί σας: Μαγιό, ελαφριά καλοκαιρινά ρούχα, αντηλιακό, πέδιλα ή αθλητικά πέδιλα, καπέλο, φωτογραφική μηχανή, πετσέτα θαλάσσης.

7η ημέρα: Πούκετ (Ελεύθερη ημέρα)
Ελεύθερη μέρα για χαλαρώσετε στην παραλία, να παζαρέψετε στις υπέροχες τοπικές υπαίθριες αγορές

8η ημέρα: Πούκετ - Σιγκαπούρη & Ξενάγηση της πόλης
Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο, μία πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη. Σύγχρονα εμπορικά κέντρα, μοντέρνοι γυάλινοι πύργοι, πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και οι επιβλητικοί ναοί, πανέμορφα αποικιακά αναπαλαιωμένα μέγαρα κι ένας άρτιος πολεοδομικός σχεδιασμός. Η Σιγκαπούρη αποτελεί την πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η σύγχρονη ασιατική Βαβέλ, όπως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη Σιγκαπούρη, εναλλάσσει πολλές διαφορετικές εικόνες και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της. Ξεκινάμε απευθείας για την ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσετε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο, βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall και το Singapore Cricket Club. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και τον κόλπο της Μαρίνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική συνοικία της Chinatown, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Εκεί θα επισκεφθούμε το Thian Hock Kheng, έναν από τους παλαιότερους Κινέζικους ναούς της Σιγκαπούρης. Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από πέτρα, πλακάκια και ξύλο, δράκους και φοίνικες, υπέροχα σκαλίσματα, γλυπτά και κίονες. Επόμενη στάση μας είναι η μικρή Ινδία, όπου θα περπατήσουμε τα δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, γεμάτα από εξωτικά φρούτα, τοπικά λαχανικά, βότανα και μπαχάρια και γιρλάντες από ορχιδέες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο.

9η ημέρα: Σιγκαπούρη (ελεύθερη ημέρα)
Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το νησί Σεντόσα, με το θεματικό πάρκο της Universal Studios και το μεγαλύτερο ενυδρείο της Ασία, μεταξύ άλλων. Μη ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το εναέριο τελεφερίκ για να απολαύσετε από ψηλά τη Σιγκαπούρη. Το βράδυ απολαύστε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre μπροστά από το εμβληματικό Marina Bay Sands.

10η ημέρα: Σιγκαπούρη. Πτήση για Ελλάδα
Check out από τα δωμάτια στις 11.30. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην περιοχή της μαρίνα ή στην πολυσύχναστη λεωφόρο Orchard, για τις τελευταίες σας αγορές. Σας προτείνουμε επίσης να περιπλανηθείτε στην Little India και την Chinatown. Κατά τις 22.30 θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Τσανγκί να επιβιβαστούμε στην πτήση της επιστροφής (αναχώρηση στις 02.45 τα ξημερώματα).

11η ημέρα: Άφιξη στην Ελλάδα
Το πρωί θα φτάσουμε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημείωση: Στο πρόγραμμα των 12 ημερών, περιλαμβάνετε μία επιπλέον ελεύθερη ημέρα στη Μπανγκόκ

 
 

Μπανγκόκ, Πούκετ & Σιγκαπούρη, 11 ημέρες

Τιμές ανά άτομο σε δίκλινο Ξενοδοχείο Μπανγκόκ Ξενοδοχείο Πούκετ. Παραλία Πατόνγκ ή Καρόν Ξενοδοχείο Σιγκαπούρης 2,9/ΑΥΓ
Κατηγορία 2 νύχτες 4 νύχτες 2 νύχτες 11 ημέρες / 8 νύχτες
Comfort Furama Silom 4* Ramada Deevana Patong Resort 4* G Singapore Hotel 4* 1.395 €
Superior Aetas Lumpini 5* Hyatt Place Patong 4* The Elizabeth 4* 1.470 €
Deluxe Anantara Sathorn 5* Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa 5* Orchard Hotel Singapore 5*

1.595 €

 

 

Μπανγκόκ, Πούκετ & Σιγκαπούρη, 12 ημέρες

Τιμές ανά άτομο σε δίκλινο Ξενοδοχείο Μπανγκόκ Ξενοδοχείο Πούκετ. Παραλία Πατόνγκ ή Καρόν Ξενοδοχείο Σιγκαπούρης 3,17,22/ΙΟΥΛ, 5,7/ΑΥΓ
Κατηγορία 3 νύχτες 4 νύχτες 2 νύχτες 12 ημέρες / 9 νύχτες
Comfort Furama Silom 4* Ramada Deevana Patong Resort 4* G Singapore Hotel 4* 1.440 €
Superior Aetas Lumpini 5* Hyatt Place Patong 4* The Elizabeth 4* 1.515 €
Deluxe Anantara Sathorn 5* Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa 5* Orchard Hotel Singapore 5* 1.640 €

Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων.
Οι παραπάνω τιμές αποτελούν προσφορά, για κρατήσεις τουλάχιστον ένα μήνα πριν την ημερομηνία αναχώρησης και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Επιβαρύνσεις πτήσεων:
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο με πτήσεις της Aegean: Επιβάρυνση από 150 € ανά άτομο
Αναχώρηση από Λάρνακα: Επιβάρυνση από 180€ ανά άτομο

Σημείωση διαμονής:
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των συγκεκριμενων ξενοδοχειων, θα σας προτείνουμε εναλλακτικά ξενοδοχεία ίδιας κατηγορίας και ποιότητας

 

Η τιμή περιλαμβάνει
Αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσεις μέσω Σιγκαπούρης

  • Μία βαλίτσα και μία χειραποσκευή κατ’ άτομο
  • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων
  • Συνολικά 8 ή 9 διανυκτερεύσεις (όπως αναγράφονται παραπάνω) στη Μπανγκόκ, το Πούκετ και τη Σιγκαπούρη σε ξενοδοχεία της επιλογής σας με πρωινό
  • Ιδιωτικές μεταφορές από το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ στο ξενοδοχείο επιλογής
  • Ιδιωτικές μεταφορές από το αεροδρόμιο του Πούκετ στο ξενοδοχείο επιλογής
  • Ιδιωτικές μεταφορές από το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης στο ξενοδοχείο επιλογής
  • Ελληνόφωνη περιήγηση - ξενάγηση Μπανγκόκ
  • Ολοήμερη κρουαζιέρα στη νησιά Πι-Πι με γεύμα
  • Αγγλόφωνη ξενάγηση της Σιγκαπούρης
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • ΦΠΑ


Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει

  • Έξοδα προσωπικής φύσεως
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Ποτά και φαγητά κατά τη διάρκεια των πτήσεων


Γενικές Σημειώσεις

  • Τα Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στην Ταϋλάνδη, ούτε στη Σιγκαπούρη
  • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό.
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα οικονομικά ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες.
  • Check in στο δωμάτιο: 14.00 & Check out από το δωμάτιο: 12.00.
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking).
  • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.
  • Οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες σύμφωνα με τις διεθνείς ισοτιμίες συναλλαγής την ημερομηνία της προσφοράς. Σε περίπτωση σημαντικής διακύμανσης το γραφείο φέρει το δικαίωμα ν’ αναπροσαρμόσει την προσφορά αναλόγως.

 

Από Αθήνα με την Scoot Airlines & Από Θεσσαλονίκη με την Aegean & την Scoot Airlines
Αρ. πτήσης Δρομολόγιο Ώρες πτήσεων Αρ. πτήσης Δρομολόγιο Ώρες πτήσεων
- Α3 103 Θεσσαλονίκη - Αθήνα 07.25-08.15
TR 713 Αθήνα - Σιγκαπούρη 11.30-03.55+1 TR 713 Αθήνα - Σιγκαπούρη 11.30-03.55+1
TR 686 Σιγκαπούρη – Μπανγκόκ 06.50-08.10 TR 686 Σιγκαπούρη – Μπανγκόκ 06.50-08.10
   
  Μπανγκόγκ - Πούκετ 10.20-11.50   Μπανγκόγκ - Πούκετ 10.20-11.50
   
TR 687 Πουκέτ - Σιγκαπούρη 09.20-12.20 TR 687 Πουκέτ - Σιγκαπούρη 09.20-12.20
   
TR 712 Σιγκαπούρη - Αθήνα 02.45-08.45 TR 712 Σιγκαπούρη - Αθήνα 02.45-08.45
- Α3 116 Αθήνα - Θεσσαλονίκη 13.30-14.25

 

 

 

Δυνατά σημεία του ταξιδιού:

Μαζί & Μόνοι: Ατομικό ταξίδι με πρόγραμμα ξεναγήσεων και εκδρομών: Έχουμε διαμορφώσει για εσάς ένα βασικό πρόγραμμα το οποίο μπορούμε από κοινού να μεταβάλουμε και να αλλάξουμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

  • Τοπικός αγγλόφωνος αντιπρόσωπος που θα σας δώσει τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό
  • Ιδιωτικές μεταφορές από-προς αεροδρόμια-ξενοδοχεία
  • Τρεις (3) τοπικές εκδρομές. Ελληνόφωνη περιήγηση – ξενάγηση Μπανγκόκ. Ολοήμερη αγγλόφωνη κρουαζιέρα στη νησιά Πι-Πι με γεύμα. Αγγλόφωνη ξενάγηση της Σιγκαπούρης
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Προαγορασμένες αεροπορικές θέσεις σε τιμή γκρουπ, για τη διασφάλιση οικονομικής τιμής του πακέτου σας


Θετικά σημεία του ταξιδιού

  • Δύο από τις συναρπαστικότερες χώρες στον κόσμο, προσφέροντας τέλεια μίξη μεταξύ πολιτισμού, αρχαιολογικών θησαυρών και υπέροχων εξωτικών παραλιών
  • Ιδανικά δρομολόγια για να αξιοποιήσετε όλες τις ημέρες της εκδρομής
  • Εξαιρετικό 5* ξενοδοχείο στο κέντρο της Μπανγκόκ
  • Υπέροχα παραθαλάσσια θέρετρα σε κεντρική παραλία του Πούκετ
  • Ξενάγηση της Μπανγκόκ με γνωριμία όλων των σημαντικών αξιοθέατων της πόλης
  • Ελληνόφωνος ξεναγός στη Μπανγκόκ
  • Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι με γεύμα
  • Ξενάγηση της πόλης στη Σιγκαπούρη με γνωριμία όλων των σημαντικών αξιοθέατων της πόλης