Skip to main content

Καμπότζη, Λάος, Μπανγκόκ και Σιγκαπούρη | Απρίλιος - ΠΑΣΧΑ - Μάιος 2024 Διάρκεια: 15, 16 ΗΜΕΡΕΣ από 2199

Αναχωρήσεις: 11/04, 30/04, 07/05, 21/05

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα­νάλια (κλονγκ) που τη διατέμνουν.

 

2η ημέρα: Άφιξη στη ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Άφιξη στη Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη που αρχίζει σιγά-σιγά να μας ξεδιπλώνει τις ομορφιές της. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ξενάγηση)

Σήμερα θα εξερευνήσουμε την Μπανγκόκ με ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα από 100 δια­φορετικά, πολυτελή και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτε­κτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορ­σελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητι­κές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμα­ντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλο­θέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφι­σμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμα­ράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ­τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προ­θήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης και προστά­της της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυ­πωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα.

Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, τον Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κι­νέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο πο­τάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ελεύθερη ημέρα)

Ελεύθερη ημέρα στην Μπανγκόκ και χρόνος για χαλάρωση και εξερεύνηση της πόλης με τους δικούς σας ρυθμούς. Τα κρυφά μυστικά της Μπανγκόκ, μιας από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις στον κόσμο, δεν σταματούν ποτέ! Ανακαλύψτε τα στα παζάρια, στις αγορές, στους ναούς και στις γειτονιές της πόλης με τους φρενήρεις ρυθμούς και την απίστευτη, αστείρευτη ενέργεια! Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – πτήση για ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση με προορισμό το Τσιάνγκ Ράι, τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο ή «Τρίγωνο του Οπίου». Η περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η «πύλη για τη Νότια Κίνα».

Το Τσιάνγκ Ράι ιδρύθηκε από το βασιλιά Meng Rai το 1262 και ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της δυναστείας του πριν πέσει στα χέρια των Βιρμανών, όπου παρέμεινε για πολλές εκατοντάδες χρόνια. Διαθέτει τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα - με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα, που έρχεται από τα γύρω βουνά.

Με την άφιξή μας ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, τα πολλά βουδιστικά μοναστήρια και τους ναούς με την «εξωτική» αρχιτεκτονική που υψώνουν τους χρυσοποίκιλτους οβελίσκους τους στον ουρανό.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ένας μικρός εμπορικός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζωντανεύει από τους εκατοντάδες μικροπωλητές. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ – Χουεϊκσάι – κρουαζιέρα στον ποταμό ΜΕΚΟΝΓΚ – ΠΑΚΜΠΕΝΓΚ

Σήμερα θα διασχίσουμε οδικώς τα σύνορα της Ταϊλάνδης, περνώντας στο παρθένο έδαφος του Λάος. Από το Τσιένγκ Κονγκ θα περάσουμε με βάρκα απέναντι στο Χουεϊκσάι. Θα μεταβούμε στην αποβάθρα και θα επιβιβαστούμε στο ποταμόπλοιο με το οποίο θα ταξιδέψουμε στον ποταμό Μεκόνγκ. Η ενδιαφέρουσα αυτή διαδρομή θα μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μοναδικές στιγμές της ζωής των μειονοτικών φυλών που ζουν στις όχθες του ποταμού. Πριν το ηλιοβασίλεμα θα φθάσουμε στο Πακμπένγκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΠΑΚΜΠΕΝΓΚ – κρουαζιέρα στον ποταμό ΜΕΚΟΝΓΚ – ΛOYANΓK ΠPAΜΠANΓK

Σήμερα θα συνεχίσουμε την πλεύση στον ποταμό Μεκόνγκ με τελικό προορισμό την παλιά πρωτεύουσα του Λάος, τη Λουάνγκ Πραμπάνγκ. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας μας, θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο ιερά και φημισμένα σπήλαια, το Πακ Ου, στο οποίο βρίσκονται αναρίθμητα βουδιστικά αγάλματα όλων των ειδών, στυλ και μεγεθών, αφιερωμένα από τους πιστούς, καθώς και το χωριό Μπαν Σανγκ Χάι, όπου παράγεται το δημοφιλές ποτό από ρύζι λάο-λάο.

Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε στη Λουάνγκ Πραπάνγκ, μια ήσυχη πόλη στα βόρεια του Λάος, σε ένα πολύ όμορφο σημείο ανάμεσα στη συμβολή των ποταμών Khan και Μεκόνγκ, περικυκλωμένη από πανύψηλα βουνά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ (ξενάγηση)

Από τις ομορφότερες, τις πιο παραδοσιακές και καλοδιατηρημένες πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας, η Λουάνγκ Πραμπάνγκ γοητεύει τον ταξιδιώτη με τα ποικίλα αρχιτεκτονικά στοιχεία σε συνδυασμό με την πλούσια φύση που την περιβάλλει.

Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη με επίσκεψη στον αρχαιότερο ναό της Λουάνγκ Πραμπάνγκ, τον Βατ Σεν, και στον εντυπωσιακό Βατ Ξιέν Τονγκ, από τους παλαιότερους ναούς στην πόλη. Είναι χαρακτηριστική η στέγη του, που «αγκαλιάζει» τον ναό, φτάνοντας σχεδόν μέχρι το επίπεδο του εδάφους, απόλυτα αντιπροσωπευτική της λαοτιανής παράδοσης.

Θα επισκεφτούμε επίσης τα πρώην βασιλικά Ανάκτορα της Λουάνγκ Πραμπάνγκ, που σήμερα στεγάζουν το Εθνικό Μουσείο. Αφού ανακαλύψουμε την ιστορία του Λάος, συνεχίζουμε για να ζήσουμε από κοντά το «σήμερα» της πόλης και των κατοίκων της. Προορισμός μας η παλιά πόλη, όπου θα μαγευτούμε από την αρχιτεκτονική των κτιρίων, τα χρώματα, τον ρυθμό και την καθημερινότητα των ντόπιων. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με ανάβαση στον ιερό λόφο Που Σι, που θα μας ανταμείψει με μια πανοραμική θέα της Λουάνγκ Πραμπάνγκ και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ – πτήση για ΣΙΕΜ ΡΙΠ: λίμνη Τόνλε Σαπ – χωριό Τσονγκ Νεάς

Σήμερα αναχωρούμε από τη Λουάνγκ Πραμπάνγκ και φτάνουμε αεροπορικώς στη Σιέμ Ριπ, τη δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Καμπότζης. Με την άφιξή μας, θα κατευθυνθούμε στη Λίμνη Τόνλε Σαπ, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Τσονγκ Νεάς. Η Τόνλε Σαπ είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Νοτιοανατολική Ασία και μία από τις πιο παραγωγικές εσωτερικές αλιευτικές δραστηριότητες στον κόσμο. Συνδέεται μάλιστα με τον ποταμό Μεκόνγκ μέσω του ποταμού Τόνλε Σαπ, μήκους 100 χιλιομέτρων. Οι εικόνες θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Σιέμ Ριπ, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΙΠ: ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας, γι’ αυτό και τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο και έχει μια μεγάλη τετράγωνη λίμνη περιστοιχισμένη από τέσσερις μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Τέλος, ο ναός Pre Rup είναι από τους παλαιότερους του συγκροτήματος και είναι αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΙΠ – ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Σήμερα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας στο μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ. Έπειτα θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Πνομ Πενχ, πρωτεύουσα της Καμπότζης. Στη διαδρομή θα κάνουμε στάσεις και επισκέψεις σε σημεία που έχουμε επιλέξει για να γνωρίσουμε την αυθεντική ζωή της Καμπότζης στην επαρχία της. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ (ξενάγηση) – πτήση για ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Πάμε σήμερα να γνωρίσουμε την Πνομ Πενχ μέσα από ξενάγηση που θα μας αποκαλύψει τα σημαντικότερα αξιοθέατά της. Ξεκινάμε με το Μουσείο Tuol Sleng, που ήταν φυλακές κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ, και θα συνεχίσουμε με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι, και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Οι οξυκόρυφες στέγες και τα μυτερά αετώματα των κτιρίων θυμίζουν έντονα την κοινή πολιτιστική παράδοση που έχει η Καμπότζη με τη γειτονική Ταϊλάνδη.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση μας με προορισμό τη Σιγκαπούρη, το νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση)

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε μια πανοραμική περιήγηση στην πόλη, (περίπου 4 ώρες), κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος και θα επισκεφτούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Θα μπούμε επίσης στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών, στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Διανυκτέρευση στη Σιγκαπούρη.

 

14η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: ημέρα ελεύθερη – πτήση επιστροφής

Μέρα ελεύθερη (check out στις 11:00) στη Σιγκαπούρη για τις τελευταίες μας βόλτες στην υπερσύγχρονη πόλη ή για αγορές στα πολλά εμπορικά της κέντρα.

Το βράδυ θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

15η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/4/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις - Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 990 €
  Twin Room 2199 € 990 €
  Triple Room 2199 € 990 €
  Single Room 3189 € 990 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ :  36 €

+ ΒΙΖΑ ΛΑΟΣ :  50 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  30/4/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις - Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 990 €
  Twin Room 2199 € 990 €
  Triple Room 2199 € 990 €
  Single Room 3189 € 990 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ :  36 €

+ ΒΙΖΑ ΛΑΟΣ :  50 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  7/5/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 16 ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις - Με μία επιπλέον διανυκτέρευση στην Μπανγκόκ - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 990 €
  Twin Room 2199 € 990 €
  Triple Room 2199 € 990 €
  Single Room 3189 € 990 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ :  36 €

+ ΒΙΖΑ ΛΑΟΣ :  50 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/5/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 16 ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις - Με μία επιπλέον διανυκτέρευση στην Μπανγκόκ - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 990 €
  Twin Room 2199 € 990 €
  Triple Room 2199 € 990 €
  Single Room 3189 € 990 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ :  36 €

+ ΒΙΖΑ ΛΑΟΣ :  50 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4* sup.
  • Ημιδιατροφή στην Καμπότζη και στο Λάος, μόνο πρωινό στην Μπανγκόκ και στη Σιγκαπούρη.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί ξεναγοί.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Έλληνας αρχηγός – συνοδός που είναι μαζί σας συνεχώς στο Λάος και στην Καμπότζη.
  • Στην Μπανγκόκ και στη Σιγκαπούρη ο αρχηγός ενδέχεται να είναι μαζί σας μόνο στις ξεναγήσεις και στις μεταφορές, και όχι την ελεύθερη ημέρα. Στις  ελεύθερες ημέρες θα σας προτείνει πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990€
  • Βίζα Καμπότζης: 36€
  • Βίζα Λάος: 50€
  • Οι βίζες πληρώνονται στην Ελλάδα.

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1755

11/04/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:20

21:00

LH 772

11/04/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:20

14:10 (+1)

LH 791

24/04/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΟΝΑΧΟ

23:25

06:00 (+1)

LH 1750

25/04/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

30/04/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:20

21:00

LH 772

30/04/2024

ΜΟΝΑΧΟ –  ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:25

14:10 (+1)

LH 791

13/05/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΟΝΑΧΟ

23:25

05:50 (+1)

LH 1750

14/05/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

07/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:20

21:00

LH 772

07/05/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:25

14:10 (+1)

LH 791

21/05/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΟΝΑΧΟ

23:25

06:00 (+1)

LH 1750

22/05/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

16 ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις

Με μία επιπλέον διανυκτέρευση στην Μπανγκόκ

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

21/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:20

21:00

LH 772

21/05/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:25

14:10 (+1)

LH 791

04/06/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΟΝΑΧΟ

23:25

06:00 (+1)

LH 1750

05/06/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

16 ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις

Με μία επιπλέον διανυκτέρευση στην Μπανγκόκ