Skip to main content

Βαρκελώνη 5 μέρες ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-19/02/2018 απο 529.00

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 15-19/02/2018

1η Μέρα  ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, την Βαρκελώνη. Ξεκινάμε αμέσως για την πρώτη μας περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο της Βαρκελώνης. Θα περπατήσουμε την Ράμπλας τον διασημότερο πεζόδρομο της Ισπανίας. Η Ράμπλας με την αγορά των λουλουδιών της, με τους υπαίθριους καλλιτέχνες και ζωγράφους της με την αστείρευτη ζωντάνια της. Περπατώντας την Ράμπλας θα δούμε την βρύση καναλέτας, να πιείτε νερό για να ξανά επιστρέψετε στην Βαρκελώνη σύμφωνα με μία τοπική παράδοση. Είναι επίσης το σημείο συνάντησης των οπαδών της πιο επιτυχημένης ομάδας του 21 αιώνα, της Μπαρτσελόνα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την κεντρική αγορά τροφίμων και φρούτων την LaBoqueria. Μία εκπληκτική αγορά όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάσημα Ισπανικά αλλαντικά, εξωτικά φρούτα και να φάτε φρέσκα ψάρια και τάπας. Η μεγαλύτερη και παλαιότερη αγορά της Ισπανίας σας περιμένει να γευτείτε τα υπέροχα προιόντα της. Στην συνέχεια θα δούμε την διάσημη λυρική σκηνή όπου οι μεγαλύτεροι τενόροι και σοπράνο του κόσμου έχουν εμφανιστεί. Θα τελειώσουμε την πρώτη μας ξενάγηση στην πλατεία Ρεάλ, η οποία είναι μια τυπική Ισπανική πλατεία με καμάρες. Απολαύστε τον καφέ σας ή το φαγητό σας σε ένα από τα πολλά μαγαζιά βρίσκονται γύρω – γύρω .Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια  ξεκούραση .

2η Μέρα  ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Η ξενάγηση μας  αρχίζει από την κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης την PlazaCatalunia.Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο PaseodeGreciaμε τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού διασήμων αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την CasaBatllo και CasaMiliaτου μεγάλου AntonioGaudi . Θα σταματήσουμε και  θα δούμε από κοντά το αριστούργημα του , την περίφημη εκκλησία SagradaFamilia . Συνεχίζουμε  την ξενάγηση μας περπατώντας από το PortoOlympicoλιμάνι στην περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων , το Ολυμπιακό χωριό και τη Barceloneta  παλιά γειτονία των ψαράδων . Θα περάσουμε από την άλλη πλευρά της  πόλης  και θα ανηφορήσουμε στο λόφο Montjuik όπου βρίσκεται το Ολυμπιακό στάδιο και όλες οι εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας του 1992 . Η επόμενη στάση μας στο Ισπανικό χωριό που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του 1929. Η ξενάγηση μας θα τελειώσει  στο ιστορικό κέντρο της πόλης τη περίφημη γοτθική συνοικία όπου βρίσκονται και τα περισσότερα διοικητικά κτήρια , το παλάτι τω καθολικών βασιλιάδων και ο καθεδρικός ναός . Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε Φλαμένγκο στη πατρίδα του και να αφεθείτε στον έντονο και γεμάτο πάθος ρυθμό του .

3η Μέρα    ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – GIRONA– FIGUERES ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ )

Πρωινό και ξεκινάμε για την γενέτειρα του μεγάλου καταλονού ζωγράφου το Figueres ! Μετά από μια πανέμορφη διαδρομή σχεδόν δύο ωρών διασχίζοντας δάση από πεύκα και λεύκες φτάνουμε στο μουσείο θέατρο του εκκεντρικού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί . Το πιο επισκέψιμο μουσείο στη Καταλονία και το τρίτο σε ολόκληρη την Ισπανία περιλαμβάνει την μεγαλύτερη συλλογή έργων του  Νταλί στον κόσμο . Σε ένα ονειρικό κτήριο θα θαυμάσετε πίνακες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι τον θάνατο του . Βγαίνοντας από το μουσείο απολαύστες επίσης την μόνιμη έκθεση κοσμημάτων που αποτελείτε από 37 μοναδικά κοσμήματα τα όποια σχεδίασε ο πολυτάλαντος ζωγράφος .Μετά από ένα καφέ στο ιστορικό  κέντρο αναχώρηση για την πόλη της Girona  όπου θα  θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό της παναγίας με το μεγαλύτερο κλίτος γοτθικού ναού στ κόσμο . Επίσης θα περπατήσουμε στο εβραϊκό προάστιο , ένα από τα καλύτερα διατηρημένα στην Ευρώπη όπου έμεναν οι σεφαρδιτες οι εβραίοι της Ισπανίας μέχρι το 1492. Η Gironaμε το ποτάμι της  τον όναρ και τα πανέμορφα ζωγραφιστά σπιτάκια της στην όχθες του θυμίζουν Φλωρεντία .           

4η Μέρα    ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ )

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα . Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το μουσείο του μεγαλύτερου ζωγράφου του εικοστού αιώνα Πάμπλο Πικάσο . Σε πέντε πανέμορφα μεσαιωνικά παλατάκια απολύστε πίνακες της πρώτης φάσης του γνωστού ζωγράφου . Στη συνέχεια δείτε την πανέμορφη εκκλησία Σάντα Μαρία Ντελ Μαρ  η οποία είναι ένα  τέλειο παράδειγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής . Επίσης επισκεφτείτε το πρώτο πάρκο της Βαρκελώνης το παλιό οχυρό του Φιλίππου του Ε το πάρκο Ciutadella , που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του  1888. Δίπλα από το πάρκο δεσπόζει η αψίδα του θριάμβου που ήταν η είσοδος για αυτήν την σημαντική ημερομηνία της Βαρκελώνης . Επίσης επισκεφτείτε το ενυδρείο ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε τη μαγεία του θαλασσίου βασιλείου . Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου επισκεφτείτε το campnou, το γήπεδο της φημισμένης Μπαρτελόνα της καλύτερης ομάδας του κόσμου . Επισκεφτείτε το μουσείο της και δείτε τις χρυσές μπάλες και τα χρυσά παπούτσια του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου του Μέσι . Στο μεγαλύτερο γήπεδο της  Ευρώπης ζήστε την ατμόσφαιρα από τις κερκίδες του γηπέδου . Τέλος το νοσοκομείο του Σαν Πάμπλο  το μεγαλύτερο μοντερνιστικό συγκρότημα στον κόσμο  ένα νοσοκομείο βγαλμένο μέσα από παραμύθι μνημείο της Ουνέσκο και έργο του μεγάλου αρχιτέκτονα Λούις Ντομενεκ Μουντανερ

 5η Μέρα    ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ  ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα .  

    Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

Βαρκελώνη 5 μέρες  ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-19/02/2018

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Early Booking

Κανονική Τιμή

Παιδί2-

12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις-Αερ.Εταιρία-Παρ/σεις

15/2

Medinaceli 4*

πρωινό

529 €

569 €

245 €

125 €

AegeanAirlines

Αθήνα-Βαρκελώνη08:40-10:55

Bαρκελώνη-Αθήνα11:45-15:50

Hotel 4 Barcelona 4*

πρωινό

540 €

580 €

245 €

135 €

Hotel Gotico 4*

πρωινό

550 €

590 €

245 €

139 €

Φόροιαεροδρομίων&επίναυλοικαυσίμων150€.Περιλαμβάνει 8 kgχειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kgανά άτομο.

Προαιρετική εκδρομή Girona-Figueres 40 €