Skip to main content

AΛΠΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Αναχ. 27/12/2022 & 06/01/2023! από 235€

Αναχωρήσεις 27 - 29 Δεκ.2022 &  6 - 8 Ιαν.2023...3μέρες

ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ

ΜΟΝΤΑΝΑ SPECIALS

  • Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ αμερικάνικου τύπου
  • Το Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ
  • Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Σύστημα JET, Νεροκουρτίνα και Σύστημα αντιστρόφου κολύμβησης
  • Ελεύθερη χρήση της αίθουσας Μπιλιάρδου & Πινγκ-Πονγκ και του Παιδότοπου
  • Cine βραδιές για τους μικρούς μας φίλους με προβολή κινούμενων σχεδίων
  • Early check in & late check out κατόπιν επικοινωνίας και διαθεσιμότητας

 

1η μέρα: Αθήνα - Καρπενήσι - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες

Αναχώρηση από Αθήνα 08:00 με ενδιάμεσες στάσεις για το ελατοσκέπαστο Καρπενήσι. Επίσκεψη στο ιστορικό Κεφαλόβρυσου όπου θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης αλλά και το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη. Χρόνος για γεύμα με θέα το δασύλλιο με τα υπερήλικα πλατάνια και τα γάργαρα νερά. Συνεχίζουμε για περίπατο στον υπέροχα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Σαν να σταμάτησε ο χρόνος εδώ, αφήνοντας άθικτη την ξεχωριστή τοπική ορεινή αρχιτεκτονική με εντυπωσιακά σαχνισιά και κεντρικούς εξώστες. Στην είσοδο του χωριού δίπλα στην κεντρική πλατεία ξεχωρίζει και το παλιό μεγάλο σχολείο που πλέον στεγάζει το μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Αργότερα εγκατάσταση στο MONTANA HOTEL & SPA 5* σε ονειρική τοποθεσία, πάνω από το Καρπενήσι. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Ι.Μ.Παναγίας Προυσού - Μικρό & Μεγάλο Χωριό

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ημέρα με εικόνες, τοπία και χρώματα μοναδικά. Διασχίζοντας τα “Ευρυτανικά Τέμπη” θα βρεθούμε στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας που φιλοξενεί την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας, η οποία είναι έργο του Ευαγγελιστού Λουκά και έφθασε εδώ με θαυματουργικό τρόπο από την Προύσα της Μικράς Ασίας κατά την περίοδο της εικονομαχίας τον 9ο αιώνα μ.Χ. Η Μονή στέκει από τότε μεγαλόπρεπα στις άκρες του απόκρημνου βράχου με την θέα αλλά και τη μορφολογία της περιοχής να καταπλήττουν κάθε προσκυνητή αλλά και τον απλό επισκέπτη. Πολύ κοντά είναι και ο πύργος με και το ρολόϊ του Καραϊσκάκη. Περιήγηση και προσκύνημα. Επιστρέφοντας, μικρή στάση στο “πάτημα της Παναγιάς” και αργότερα επίσκεψη στο Μικρό Xωριό μέσα στο ελατόδασος. Χρόνος για γεύμα στην περιοχή της Ποταμιάς και μετά περίπατος στα γραφικά δρομάκια του Μεγάλου Χωριού. Χρόνος για παραδοσιακά ψώνια και σουβενίρ. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο και να γευθείτε το διάσημο γαλακτομπούρεκο του “Αλέκου”. Επιστροφή και απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με σύστημα JET, νεροκουρτίνα και σύστημα αντιστρόφου κολύμβησης, αλλά και τις υπόλοιπες περιποιήσεις του σπά. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Μονή Αγάθωνος - Λουτρά Υπάτης - Γοργοπόταμος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Μονή Αγάθωνος, μία “κιβωτό της φύσης” χτισμένη στις πλαγιές της Οίτης με σημαντική θρησκευτική και οικολογική δραστηριότητα. Προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου και επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τον Βοτανικό κήπο και τα πολλά εκθέματα από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Συνεχίζουμε για καφεδάκι στη λουτρόπολη της Υπάτης με το όμορφο πάρκο και μετά για το καταπράσινο χωριό του Γοργοποτάμου. Χρόνος για γεύμα κοντά στην ιστορική γέφυρα με τα γάργαρα νερά και τις ταβέρνες με την παραδοσιακή ρουμελιώτικη κουζίνα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και τις ομορφότερες αναμνήσεις!

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο MONTANA HOTEL & SPA 5* στο Καρπενήσι
  • • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με σύστημα JET, νεροκουρτίνα και σύστημα αντιστρόφου κολύμβησης
  • • Αρχηγός / Συνοδός
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά

MONTANA HOTEL & SPA 5*

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ

3 μέρες

27 - 29 Δεκ.

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

3 μέρες

6 - 8 Ιαν.

Δίκλινο Standard

235

277

Δίκλινο Superior

255

289

3ο άτομο

185

200

3ο άτομο ως 6 ετών

100

100

3o άτομο 7 ως 12 ετών

180

180

4o άτομο ως 12 ετών

180

180

Μονόκλινο Standard

310

348

* 3ο άτομο: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο     

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

με πολυτέλεια στο εμβληματικό MONTANA HOTEL & SPA 5*

 

Το Hotel Spa Montana βρίσκεται σε προνομιακή θέση με μαγευτική θέα, μέσα στα έλατα, πάνω από το Καρπενήσι (1,5 χλμ) στο δρόμο προς το χιονοδρομικό  και σε υψόμετρο 1.250 μέτρων. Ξεχωρίζει για την υπέροχη του αρχιτεκτονική εξωτερικά και εσωτερικά με ανάγλυφα ξύλινα δοκάρια στα ταβάνια, πέτρα, χειροποίητα φωτιστικά και μεγάλα παράθυρα με θέα στην καταπράσινη κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταμού.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 140 δωμάτια, μαιζονέττες και suites, όλα εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ ή μίνι ψυγείο, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα δωματίου, κ.α.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει 2 αίθουσες εστιατορίων, Piano bar, snack bar, ατμοσφαιρικά lobby και σαλόνια με τζάκι, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα & εξωτερική πισίνα, Health & Spa Center με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, τζακούζι, πολλές περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Αίθουσα μπιλιάρδου, πίνγκ πόνγκ & αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, παιδική χαρά & εσωτερικό παιδότοπο, συνεδριακό κέντρο, κλειστό πάρκινγκ 150 αυτοκινήτων με απ’ ευθείας πρόσβαση στα δωμάτια με ασανσέρ, ελικοδρόμιο, δωρεάν WiFi, κ.α.