Skip to main content

ΜΥΘΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Γιορτές 2022-23! από 195€

Αναχώσηση 24 - 26 Δεκ.2022,  31 Δεκ - 2 Ιαν 2023,  06 - 8 Ιαν2023 ...3 μέρες  &  23 - 26 Δεκ.2022,  30 Δεκ.-2 Ιαν2023...4 μέρες 

ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ∆ΙΟΝ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ...Χιονοδρομικό Ελατοχωρίου - Μονή Οσίου Εφραίμ Σύρου

1η μέρα: Αθήνα - Δίον - Πιερία

Αναχώρηση στις 07:30 από Αθήνα για την όμορφη Πιερία με ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά) όπου θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό και θα θαυμάσουμε τα πλούσια ευρήματα αλλά και την περίφημη “ύδραυλι”, το αρχαιοελληνικό μουσικό όργανο που χρονολογείται τον 1ο αι. π.Χ. και στα μεσαιωνικά χρόνια εξελίχθηκε στο εκκλησιαστικό όργανο της Δυτικής Εκκλησίας. Χρόνος για γεύμα και εγκατάσταση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα POSEIDON PALACE 4* sup στην παραλία της Λεπτοκαρυάς. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά - Βέροια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην Βεργίνα, για να θαυμάσουμε το μουσείο των βασιλικών τάφων Αιγών (έξοδα ατομικά) το οποίο προστατεύει τα ανεκτίμητα ευρήματα - αρχαιολογικούς θησαυρούς από το 1997. Ο ασύλητος τάφος του Φιλίππου Β’, βασιλιά της Μακεδονίας και πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις του αιώνα στην Ευρώπη. Αργότερα ανάβαση στις καταπράσινες πλαγιές του Βερμίου. Κοντά στο χωριό Καστανιά βρίσκεται η φημισμένη Μονή της Παναγίας Σουμελά, με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που θεωρείται έργο του Ευαγγελιστή Λουκά και προέρχεται από την ιστορική μονή του Πόντου. Προσκύνημα και συνεχίζουμε για γνωριμία με την γοητευτική Βέροια και τις υπέροχες γεύσεις της. Χρόνος για γεύμα και επίσκεψη στο “Βήμα του Απόστολου Παύλου” και τον παραδοσιακό οικισμό της Μπαρμπούτας με τα επιβλητικά αρχοντικά, δίπλα στις όχθες του Τριπόταμου με την πλούσια βλάστηση. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ εορταστικό δείπνο ρεβεγιόν με μουσική - γλέντι ως αργά!

3η μέρα: Μονή Οσίου Εφραίμ Σύρου - Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου - Ελατοχώρι

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τους πρόποδες του Ολύμπου, όπου βρίσκεται η εντυπωσιακή Μονή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου, το μοναδικό προσκύνημα του Αγίου στον ελλαδικό χώρο. Επίσκεψη και αναχώρηση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου σε υψόμετρο 1450μ. (καιρού επιτρέποντος). Διαθέτει δέκα πίστες συνολικού μήκους 12 χλμ. κάθε βαθμού δυσκολίας. Χρόνος για παιχνίδι στο χιόνι και καφέ στο διώροφο σαλέ με τη σύγχρονη αισθητική. Αργότερα θα έχουμε χρόνο για γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες του Ελατοχωρίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Όλυμπος - Λιτόχωρο - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για υπέροχη φυσιολατρική διαδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου, μέχρι το Λιτόχωρο. Χρόνος για γνωριμία και περίπατο στο όμορφο Μακεδονίτικο χωριό και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Σημείωση: Η 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης ημέρας.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική - γλέντι

 

POSEIDON PALACE 4* sup

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

3 μέρες

24 - 26 Δεκ.

31 Δεκ - 2 Ιαν

4 μέρες

23 - 26 Δεκ.

30 Δεκ.-2 Ιαν

3 μέρες

6 - 8 Ιαν

Δίκλινο

215

298

195

3ο άτομο *

155

215

165

3ο άτομο ως 13 ετών *

100

150

100

4ο άτομο 2 ως 13 ετών *

155

215

155

Μονόκλινο

265

380

255

         

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο    

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές πούλμαν
  • • Διαμονή στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4* στην παραλία της Λεπτοκαρυάς
  • • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Εορταστικό δείπνο ρεβεγιόν 24 και 31 Δεκ στη θέση του δείπνου της ημέρας με μουσική - γλέντι.
  • • Αρχηγός-συνοδός
  • • Ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό στο Μουσείο του Δίον
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

µε διαµονή στο φιλόξενο POSEIDON PALACE 4* sup

Χτισμένο σε έκταση 65 στρεμμάτων κατά μήκος της παραλίας της Λεπτοκαρυάς, 2 χλμ από το κέντρο, βρίσκεται το συγκρότημα Poseidon Palace, 4 αναβαθμισμένων αστέρων με 12μηνη λειτουργία, ιδανικό για διακοπές όλο το χρόνο και εκδρομές στον Όλυμπο και την Πιερία.

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια 25μ2 σε επτά ανεξάρτητα διώροφα κτίρια, όλα με μοντέρνα έπιπλα και εξοπλισμένα με κλιματισμό/θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, ελεύθερο Wi-Fi, μπαλκόνι με θέα στους κήπους ή τη θάλασσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με πλούσια μπουφέ πρωινού και δείπνου, κεντρικό μπαρ, παιδική χαρά μεγάλους κήπους, γήπεδο τένις, μίνι γκολφ, πινγκ-πονγκ, ενοικίαση ποδηλάτων,

μίνι μάρκετ, παρεκκλήσι, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi σε όλους τους χώρους, δωρεάν χώρο στάθμευσης (υπαίθριας). Κέντρο ευεξίας (με χρέωση) για περιποιήσεις προσώπου και σώματος, αίθουσες μασάζ, ατμόλουτρο, υδρομασάζ/τζακούζι, σάουνα και γυμναστήριο. Για τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργούν και ταβέρνα με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, 2 εξωτερικές πισίνες, Aquapark για παιδιά 3 ως 10 ετών, pool bar και beach bar όπου σερβίρονται και σνακ, δυνατότητα για πολλά θαλάσσια σπορ.