Skip to main content

Πρωτοχρονιάτικη 2022 ΚΑΣΤΟΡΙΑ & Πρέσπες! από 367€

 Αναχώρηση 30 Δεκ - 2 Ιαν 2023...4μέρες

ΠΡΕΣΠΕΣ - ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΪΒΑΖΗ ΝΤΟΛΤΣΟ

Καστοριά η πόλη που  ξυπνάει τις αισθήσεις και τις μνήμες, μια πόλη που συνδυάζει φυσική ομορφιά και πολιτιστική κληρονομιά. Η αμφιθεατρική της θέα από Βορρά και Νότο, τα κατάφυτα βουνά που την περιβάλλουν, τα γραφικά χωριά γύρω από αυτήν και το ελλειψοειδές σχήμα της λίμνης πολλαπλασιάζουν την ωραιότητα της.

Μεγαλείο φυσικού κάλλους η λίμνη Ορεστιάδα της Καστοριάς που, όταν τα νερά της παγώνουν, το θέαμα είναι φαντασμαγορικό. Οι κύκνοι και τα άλλα πτηνά που πετούν πάνω από τα νερά της προσθέτουν στη γραφικότητα και τη μαγεία της.

Μόνο μια επιτόπια επίσκεψη θα σας πείσει γι’ αυτό που εμείς επιχειρούμε μέσα από το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας.

 

Με επίπεδο υπηρεσιών και service ξενοδοχείου 4 αστέρων, δεν είναι τυχαίο πως το Chloe Hotel προτείνεται από όλους τους έγκυρους οδηγούς ως μια από τις κορυφαίες επιλογές στην Καστοριά.

1η μέρα: Αθήνα - Καλαμπάκα - Καστοριά

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30 για την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς, μέσω Καλαμπάκας. Άφιξη το απόγευμα στην πόλη των γουναράδων και εγκατάσταση στο πολυτελέστατο και γιορτινά στολισμένο CHLOE HOTEL Luxury Living 3* sup. Αργότερα μεταφορά σε κοντινό εστιατόριο για δείπνο.

2η μέρα: Ενυδρείο - Σπήλαιο Καστοριάς “Σπηλιά του Δράκου” - Λαογραφικό Αϊβάζη - Ντολτσό

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ημέρα αφιερωμένη στην πόλη της Καστοριάς με τις αμέτρητες ομορφιές. Οι επισκέψεις μας αρχίζουν από το εντυπωσιακό Ενυδρείο (έξοδα ατομικά), το μεγαλύτερο γλυκού νερού των Βαλκανίων σε ένα διώροφο κτίριο 450 τετραγωνικών μέτρων. Συνεχίζουμε με προσκύνημα στη Μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας, Βυζαντινό μνημείο ανεκτίμητης αξίας από το 1082 μ.Χ. και μικρό περίπατο κατά μήκος της λίμνης Ορεστιάδας, τον καθρέφτη της πόλης, που είναι πάντα αναζωογονητικός και χαρίζει υπέροχες εικόνες. Επόμενη επίσκεψη μας θα είναι στο Σπήλαιο Καστοριάς ή “Σπηλιά του Δράκου” (έξοδα ατομικά) ένα από τα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά των Βαλκανίων, εξοπλισμένο με ιδιαίτερα εξελιγμένες εγκαταστάσεις. Αργότερα θα περπατήσουμε στο Ντολτσό, την παλιά γειτονιά των Ρωμιών κατά την οθωμανική περίοδο, με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και τα αρχοντικά που στέκονται μεγαλόπρεπα και θυμίζουν το λαμπρό παρελθόν. Επίσκεψη στο υπέροχο Λαογραφικό Μουσείο που στεγάζεται στο αρχοντικό Νεράντζη Αϊβάζη (έξοδα ατομικά) και την Παναγία την Κουμπελίδικη. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μεταφορά σε τοπικό εστιατόριο για δείπνο - ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, γλέντι!

3η μέρα: Πρέσπες

Χρόνια Πολλά!!! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή ταιριαστή με την ημέρα στα στα φυσικά σύνορα της χώρας, τη Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα, τον Αγ. Γερμανό με τα περίφημα φασόλια Πρεσπών, κεφαλοχώρι της περιοχής και τον οικισμό Ψαράδες με αξιόλογα αρχιτεκτονικά δείγματα της περιοχής. Ο Εθνικός Δρυμός των Πρεσπών διαθέτει μοναδική και σπάνια χλωρίδα και πανίδα, είναι ακόμα ένας πραγματικά θαυμαστός τόπος καθώς και το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, το σήμα κατατεθέν της Μικρής Πρέσπας αλλά και της ευρύτερης περιοχής μέσα σε ένα μαγικό ονειρικό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση σε κοντινό εστιατόριο για δείπνο.

4η μέρα: Λιμναίος Οικισμός Δισπηλιού - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε για επίσκεψη στον Προϊστορικό Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού, όπου ανακαλύφθηκε ο πρώτος λιμναίος οικισμός του 5000 π.Χ. (έξοδα ατομικά). Στον χώρο θα δούμε την πιστή αναπαράσταση των συνηθειών και του τρόπου ζωής του νεολιθικού ανθρώπου, ως κυνηγού για την αναζήτηση τροφής, με τον εξοπλισμό του. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές πούλμαν
  • • Διαμονή στο ξενοδοχείο CHLOE HOTEL Luxury Living 3* sup στην Καστοριά.
  • • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • • Δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) σε τοπικά εστιατόρια
  • • Εορταστικό δείπνο ρεβεγιόν 31 Δεκ με μουσική - γλέντι (στη θέση του δείπνου της ημέρας)
  • • Αρχηγός-συνοδός
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών.
  • • Φ.Π.Α.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά σε τοπικά εστιατόρια,

Ρεβεγιόν στις 31/12 με μουσική γλέντι

CHLOE HOTEL Luxury Living 3* sup

ΝΕΟ ΕΤΟΣ

4 μέρες

30 Δεκ - 2 Ιαν

Δίκλινο

367

Μονόκλινο

560

 

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής € 1,5 το δωμάτιο / διανυκτέρευση

 

CHLOE HOTEL Luxury Living 3* sup

The finest choice in Kastoria

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Το ξενοδοχείο Chloe είναι ένα νεόδμητο πολυτελές κατάλυμα στην πόλη της Καστοριάς, απέχει 1500 μέτρα από το κέντρο, φροντισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με θέα στη λίμνη και το επιβλητικό όρος Βίτσι. Η φυσική ομορφιά της περιοχής θα σας καταπλήξει, ενώ η μαγεία θα συνεχιστεί στους χώρους του Chloe Hotel. Το κοσμοπολίτικο περιβάλλον άψογης αισθητικής ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο κλασικό και το minimal.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με τη μοναδικότητα της αισθητικής τους και τον απόλυτα σύγχρονο χαρακτήρα τους προσφέρουν εξαιρετική άνεση συνδυασμένη με λύσεις υψηλής τεχνολογίας και προϊόντα της κορυφαίας εταιρίας συστημάτων ύπνου Coco-mat. Όλα διαθέτουν κλιματισμό / θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο δωματίου, μίνι ψυγείο, καθρέπτη μακιγιάζ, στεγνωτήρα μαλλιών, μπαλκόνι, δωρεάν Wi-Fi και άνετα κρεβάτια με πουπουλένια παπλώματα της εταιρείας COCO-MAT.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Με επίπεδο υπηρεσιών και service ξενοδοχείου 4 αστέρων, δεν είναι τυχαίο πως το Chloe Hotel προτείνεται από όλους τους έγκυρους οδηγούς ως μια από τις κορυφαίες επιλογές στην Καστοριά.

Διαθέτει έπιπλα κλασικής φινέτσας σε ζεστά γήινα χρώματα που συνθέτουν ένα περιβάλλον κομψότητας και διακριτικής πολυτέλειας με αύρα αρχοντιάς από το αναπαυτικό café-bar μέχρι και την φωτεινή τραπεζαρία και την ηλιόλουστη βεράντα. Το πρωινό στο Chloe είναι εμπειρία με ατελείωτες νοστιμιές του αμερικάνικου μπουφέ που περιλαμβάνει παραδοσιακές απολαύσεις, σπιτικές μαρμέλαδες, χειροποίητα γλυκά και παραδοσιακές πίτες. Ακόμα διαθέτει δωρεάν Wi-Fi σε όλους του τους χώρους, Room service, υπόγειο χώρο στάθμευσης αλλά και ελεύθερο parking γύρω από το ξενοδοχείο.