Skip to main content

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ BANSKO

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Χειμώνας 2012-2013


Τιμές κατ άτομο για πακέτο αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή 2 νύχτες, μεταφορές από και προς αεροδρόμιο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

IDA 3* ( 300 μέτρα από τα lift ) 

Διατροφή

01/12 – 20/12

12/01 – 31/03

Πακέτο 2 νύχτες κατ άτομο

Επιπλέον νύχτα

Πακέτο 2 νύχτες κατ άτομο

Επιπλέον νύχτα

Ενήλικας σε δίκλινο δωμάτιο

Πρωινό

€ 198

€ 21

215

25

Ενήλικας σε μονόκλινο 

Πρωινό

€ 225

€ 29

235

34

Ενήλικας σε πρόσθετο κρεβάτι δωμάτιο

Πρωινό

€ 188

€ 16

205

18

Παιδί 2 έως 12 ετών με τους γονείς

Πρωινό

€ 150

€ 11

155

13








SUNRISE 4* ( 400 μέτρα από τα lift ) 

Διατροφή

01/12 – 20/12 & 24/02 – 31/03

13/01 – 23/02

Πακέτο 2 νύχτες κατ άτομο

Επιπλέον νύχτα

Πακέτο 2 νύχτες κατ άτομο

Επιπλέον νύχτα

Ενήλικας σε δίκλινο δωμάτιο

Πρωινό

€ 215

€ 21

225

25

Ενήλικας σε μονόκλινο 

Πρωινό

€ 225

€ 29

235

34

Ενήλικας σε πρόσθετο κρεβάτι δωμάτιο

Πρωινό

€ 188

€ 16

205

18

Παιδί 2 έως 12 ετών με τους γονείς

Πρωινό

€ 150

€ 11

155

13








 

Οι τιμές των αεροπορικών εκδρομών περιλαμβάνουν:

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Θεσσαλονίκη- Αθήνα, μεταφορά με πολυτελές πούλμαν από Θεσσαλονίκη – Μπάνσκο και επιστροφή, διαμονή στα αναφερόμενα ξενοδοχεία, διατροφή όπως αναγράφεται , έμπειρους συνοδούς/αρχηγούς του γραφείου, μεταφορά προς/από το σταθμό του τελεφερίκ και ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο), ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνουν:

Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμου €80 , επιπλέον γεύματα και ποτά, εισιτήρια τελεφερίκ/λιφτ, προαιρετικές διασκεδάσεις, προαιρετικές εκδρομές, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη μασάζ και προγράμματα ομορφιάς, τοπικούς φόρους.

 

Παρατηρήσεις

Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή και διαβατήριο. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους, χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΟΦΙΑ: Ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. Τιμή 20 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση.

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ: Ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη Φιλιππούπολη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μαρίτσα (Έβρος). Θα ανηφορήσουμε στην παλιά πόλη και πεζή περιήγηση στα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά.  θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου και την εκκλησία Κωνσταντίνου & Ελένης. Θα δούμε ακόμη το σπίτι του Λαμαρτίνου, τον Λόφο των Απελευθερωτών, το Πάνθεον, το Ιμαρέτ τζαμί και το Ρωμαϊκό θέατρο. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά και στο πεζόδρομο που απλώνεται στην καρδιά της πόλης. Γεύμα προαιρετικά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Μπάνσκο. Τιμή 20 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση.

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΜΕΛΝΙΚ: Ολοήμερη εκδρομή στο Σαντάνσκι για σύντομη  γνωριμία  με την λουτρόπολη.  Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον Μπάνσκα και τον Μπρστιτζα  και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη Γιάνο Σαντάνσκι. Χρόνος ελεύθερος στην ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Θα συνεχίσουμε για το γραφικό Μέλνικ, το παλιό Ελληνικό χωριό. Τα πανέμορφα αρχοντικά, χτισμένα με τη ντόπια μακεδονίτικη αρχιτεκτονική, είναι σήμερα ξενώνες και ταβερνεία που το εσωτερικό τους θυμίζει βαυαρέζικες μπυραρίες. Κι όσο για το ξακουστό κόκκινο κρασί, που το προτιμούσαν ιδιαίτερα οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου, εξακολουθεί να παράγεται. Προαιρετική επίσκεψη στις κάβες στο αρχοντικό του Κορδόπουλου, το οποίο έχει μετατραπεί σήμερα σε Λαογραφικό Μουσείο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Μπάνσκο. Τιμή 20 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση.

Σημείωση : Η σειρά των προαιρετικών ξεναγήσεων, εκδρομών, περιηγήσεων  είναι ενδεικτική και δύναται να αλλάξει.