Skip to main content

Αναχ. 22/11/2016 «Ιόνιο, Αδριατική & Βενετία»! ΑΠΟ 499,00

Κατάκολο, Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Βενετία (2 διαν/σεις), πτήση για Αθήνα

Αναχώρηση: 22 με 27 Νοεμβρίου 2016

Με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Mediterranea

ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΟΔΟ!!!

5/6ημερη 

Τρίτη, 22 Νοέμβριου: Μεταφορά Αθήνα - Κατάκολο                                            Αναχώρηση: 09.30

Συνάντηση στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων & Ξενοφώντος) στις 09:00 το πρωί όπου θα βρίσκετε το λεωφορείο με πινακίδα στο μπροστινό μέρος (CruisewayTravel/OrangeCruises). Η συνοδός του γραφείου μας θα φροντίσει για την επιβίβασή σας στο λεωφορείο και θα βρίσκεται μαζί σας καθ’ όλη  τη διάρκεια της διαδρομής όπου θα διαρκέσει περίπου 4 ½ ώρες. Αναχώρηση στις 09:30

Τρίτη, 22 Νοέμβριου: Κατάκολο                                                                              Αναχώρηση: 18.30

Άφιξη στο Κατάκολο. Η συνοδός μας, μαζί με το προσωπικό της CostaCruises θα σας παρέχουν βοήθεια στο λιμάνι του Κατάκολου για την διαδικασία της επιβίβασης στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CostaMediterranea.

Τετάρτη, 23 Νοέμβριου: Κέρκυρα                                       Άφιξη: 08.00               Αναχώρηση: 17.00

ΤοεντυπωσιακόφρούριοτηςΚέρκυραςμαςκαλωσορίζειεπιβλητικόστοπανέμορφο, ίσωςκαιπιογνωστό, νησίτουΙονίου. Χαθείτεσταστενάτηςπαλιάςπόλης, περιπλανηθείτεστοΠαλιόΕνετικόΦρούριοήκατευθυνθείτεπροςτοβορρά, μετιςεντυπωσιακέςπαραλίες. Εμφανήείναιταίχνητωναυτοκρατοριώνπουπέρασαναπόεδώ, κληροδοτώνταςμοναδικούςαρχιτεκτονικούςθησαυρούςστοκαταπράσσινονησίπουαγκαλιάζεταιαπόσμαραγδένιανεράκαιχρυσέςαμμουδιές. Απολαύστετογραφικότοπίο, γεμάτομεπεύκα, κυπαρίσσια, λεμονιές, πορτοκαλιέςκαιελαιόδεντρακαιτραβήξτεπροςτοόροςΠαντοκράτωρ, γιανααπολαύσετεμιααπλάκαταπληκτικήπανοραμικήθέα.

Πέμπτη, 24 Νοέμβριου: Ντουμπρόβνικ, Κροατία             Άφιξη: 08.00               Αναχώρηση: 13.00

Το γραφικόΝτουμπρόβνικ, που επάξια χαρακτηρίζεται ως «το κόσμημα της Αδριατικής», φυλάσσεται για περισσότερα από 1000 χρόνια περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά του τείχη. Πρόκειται για ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής, με ρωμαϊκές, μεσαιωνικές και αναγεννησιακές επιρροές. Στα πλακόστρωτα σοκάκια του ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες εποχές. Περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο Placa-Stradum,και θαυμάστε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως τοΦραγκισκανό μοναστήρι,τμήμα του οποίου λειτουργεί και ως μουσείο, τοΠαλάτι του Κυβερνήτηστην κεντρική πλατεία Lonza, τονΠύργο του Ρολογιού,τηνΕκκλησία του Αγίου Βλάσιου,τονΚαθεδρικό Ναό της Ανάληψης της Παρθένου,τομοναστήρι των Δομινικανών.Χρόνου δοθέντος, πάρτετοτελεφερίκμέχριτηνκορυφήτουλόφουSrdκαιαπολαύστετηνομορφότερηθέαπροςτηνπόληκαιταπερίχωράτης.

Παρασκευή, 25 Νοέμβριου: Βενετία                                   Άφιξη: 09.00               Αποβίβαση & Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο

Άφιξη στο λιμάνι της Βενετίας. Μετά το πρωινό μας θα αποβιβαστούμε από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CostaMediterranea. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Αφήνουμε τις αποσκευές μας και επιστρέφουμε στο λιμάνι. Επιβίβαση σε ιδιωτικό βαπορέτο και περιήγηση στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου με τις 400 γραφικές γέφυρες, τα εντυπωσιακά ‘παλάτσο’ που καθρεφτίζονται στα αμέτρητα κανάλια της, την αέναη κίνηση των βαπορέτο και τις περίτεχνες γόνδολες που κινούνται νωχελικά στους υδάτινους δρόμους της μοναδικής αναγεννησιακής πολιτείας. Στην επίσκεψη της πόλης (πεζή) θα δούμε το Παλάτι του Δόγη, Διοικητήριο της πάλαι ποτέ Γαληνοτάτης Δημοκρατίας, το Ναό της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, την τεράστια ομώνυμη πλατεία με το έμβλημα της πόλης, το καμπανίλε και τις στοές με τα φινετσάτα μαγαζιά και ρεστοράν, τη γέφυρα των στεναγμών που ένωνε το Διοικητήριο με τις φυλακές, τη γέφυρα και την αγορά του Ριάλτο στο πολύβουο Γκραν Κανάλ, και πολλά άλλα κτίρια περίτεχνα κατασκευασμένα, τα πιο πολλά με λευκό μάρμαρο και δαντελωτές αψίδες. Οποιαδήποτε όμως περιγραφή αδικεί κατάφορα τη γοητεία που ασκεί η μονάκριβη αυτή πλωτή πολιτεία στον επισκέπτη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο προάστιο του Μέστρε. Ελεύθερο απόγευμα, βράδυ.

Σαββάτο, 25 Νοέμβριου: Βενετία                                                                Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο

(προαιρετικές προαιρετικές: Μουράνο, Μπουράνο & Τορτσέλο ή Βερόνοα, Λίμνη Γκάρντα & Σιρμιόνε)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Μέρα ελεύθερη στην γοητευτική Βενετία. Σήμερα μπορείτε να διαλέξετε προαιρετικά μεταξύ μιας μίνι κρουαζιέρας στα νησιά Μουράνο (στο οποίο παράγονται τα φημισμένα γυάλινα αριστουργήματα, πολυέλαιοι, βάζα, σουβενίρ, κλπ.),  Μπουράνο και Τορτσέλο.

Εναλλακτικά προσφέρεται η εκδρομή στη γοητευτική Βερόνα, στην πόλη που έζησε την πιο τραγική ιστορία αγάπης όλων των αιώνων, του Ρωμαίου και της Ιουλιέττας και στη Γκάρντα, την πιο φημισμένη λίμνη της Ιταλίας με τα αρχοντικά και τα γραφικά της τοπία που σχηματίζουν φιόρδ καθώς σχίζουν τις αλπικές κοιλάδες.

Είναι η μεγαλύτερη λίμνη αν όχι  ωραιότερη της Ιταλίας που για την ποικιλία και την ομορφιά της φύσης της όπου συχνά αποκαλείται και ‘Μικρή Μεσόγειος’. Περιήγηση στο γραφικό Σιρμιόνε. Μεταξύ άλλων θα δούμε την κατοικία που πέρασε τα τελευταία χρόνια η διάσημη σοπράνο μας, Μαρία Κάλλας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα, βράδυ. Προτείνουμε το βράδυ να απολαύστε την Βενετσιάνικη ατμόσφαιρα πίνοντας το ποτό σας στο θρυλικό Harry’sBar του ξενοδοχείου Bellini, το οποίο έχει φιλοξενήσει προσωπικότητες όπως ο Χέμινγουεϊ, ο Γουέλς και ο Κόπολα.

Κυριακή, 27 Νοέμβριου: Βενετία                                                     πτήση επιστροφής για Ελλάδα

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο είμαστε έτοιμοι για τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Βενετίας για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Οι Πτήσεις μας
27 Νοεμβρίου 2016
Βενετία – Ρώμη           AZ1466            1210 – 1325
Ρώμη – Αθήνα            ΑZ718              1450 – 1755

 

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Τιμές κατ’ άτομο σε € ευρώ

   

Αναχ: 22 με 27/11/2016

Κατηγορίες

Περιγραφή καμπίνων

Δίκλινο

Μονόκλινο

IC

Εσωτερική Classic

499 €

599 €

EP

Εξωτερική με παράθυρο Premium

599 €

699 €

BP

Εξωτερικές με μπαλκόνι Premium

699 €

799 €

 

3ος/4ος ενήλικας όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

399 €

Παιδιά και νέοι κάτω των 18 ετών όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

299 €

 

 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

  •   Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνα της επιλογής σας.
  •   Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 125 €
  •   Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου 30 € το άτομο
  •   Η «TassadiSoggiorno» προσωπικός δημοτικός φόρος (€3 κατ΄άτομο τη διανυκτέρευση)
  •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Βενετία – Ρώμη – Αθήνα με Alitalia.
  •   Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα Club & Samsara εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο),
  •   Υπηρεσία δωματίου δωρεάν στις premium κατηγορίες (υπάρχει χρέωση στις κατηγορίες classic),
  •   Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γυμναστήριο και ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.
  •   Η μεταφορά Αθήνα – Κατάκολο
  •   Όλες οι μεταφορές σας στην Βενετία από/προς λιμάνι/ κρουαζιερόπλοιο/ξενοδοχείο/αεροδρόμιο.
  •   Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο Antony Palace Hotelστο Μέστρε
  •   Περιήγηση με ιδιωτικό βαπορέτο στη Βενετία με έλληνα ξεναγό
  •   ‘Έμπειρη συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
  •   Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Προαιρετικές εκδρομές, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, επιπλέον φαγητά και ποτά εκτός της κρουαζιέρας, φιλοδωρήματα εκτός του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα.

Χρέωση παροχής υπηρεσιών:

• Ενήλικες: 30 € • Παιδιά & νέοι από 4-14 ετών: 15 € • Παιδιά έως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ. Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας σας και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της κρουαζιέρας.  

 

Γενικές σημειώσεις

   Για την ολοκλήρωση της κράτησηςκαι σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).

   Επιπλέονείναι απαραίτη το να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.

   Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.

   Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

   Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού

   Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται με μίνιμουμ συμμετοχή 20 ατόμων.

   Κόστος προαιρετικής εκδρομής στη Βερόνα, λίμνη Γκάρντα & Σιρμιόνε 40 € το άτομο

   Κόστος προαιρετικής εκδρομής στα 3 νησιά Μουράνο, Μπουράνο, Τορτσέλο 35 € το άτομο

 

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις

        180-60 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50 € το άτομο

        59-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: 20% ακυρωτικά επί του συνόλου

        44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 30% ακυρωτικά επί του συνόλου

        29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου

        14-07 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου

        06-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου