Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 Κρουαζιέρα "Δυτική Μεσόγειος με Έλληνα συνοδό"!!!από 1249 €

 

8/9ήμερη κρουαζιέρα "Δυτική Μεσόγειος με Έλληνα συνοδό"

8/9ημερη κρουαζιέρα στη «Δυτική Μεσόγειο & Σάντα Μαργκαρίτα/Πορτοφίνο»

με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSCPreziosa

Αναχωρήσεις: 02 Ιουλίου, 13 Αυγούστου  2016

με Έλληνα Συνοδό, αεροπορικά εισιτήρια, όλες οι μεταφορές και διανυκτέρευση στη Γένοβα

Δύο μοναδικές αναχωρήσεις στους πιο δημοφιλής προορισμούς της Δυτικής Μεσογείουμε τη ναυαρχίδα της MSC Cruises το πολυτελές MSC Preziosa. 
Ανακαλύψτε την Ρώμη την Αιώνια πόλη, το Παλέρμο στη Σικελία, την Μάλτα το νησί των Ιπποτών, την ιστορική Βαλένθια και τη Μασσαλία στην επαρχία της Προβηγκίας. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας μας θα διανυκτερεύσουμε στη γενέτειρα του Χριστόφορου Κολόμβου τη Γένοβα και θα επισκεφτούμε δύο από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς τη Σάντα Μαργκαρίτα και το Πορτοφίνο στην επαρχία της Λιγουρίας.

1η ημέρα: Γένοβα, Ιταλία       Αναχώρηση: 18.00

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μιλάνο (Μαλπένσα) με απευθείας πτήση της Aegean.  Μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι της Γένοβας και επιβίβαση στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSCPreziosa.

Η Γένοβαέχει μια μεγάλη ιστορία ως ένα από τα πιο σπουδαία λιμάνια της Μεσογείου. Στην προκυμαία θα μπορέσετε να επισκεφθείτε ένα εξαιρετικόμουσείοκαι έναενυδρείο. Η πόλη έχει τη δεύτερη μεγαλύτερημεσαιωνική συνοικία στην Ευρώπη,ιδανική για μια απογευματινή περιήγηση, όπου θα θαυμάσετε έξοχα δείγματα Γοτθικής αρχιτεκτονικής.

2η ημέρα: Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Ιταλία      Άφιξη: 07.00                      Αναχώρηση: 17.00

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίοκαι τηΡωμαϊκή αγορά,να επισκεφθείτε το Βατικανόκαι τηνΚαπέλα Σιστίνα,να φωτογραφηθείτε σταΙσπανικά Σκαλιάή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στηΦοντάνα ντι Τρέβι,ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

3η ημέρα: Παλέρμο, Σικελία, Ιταλία            Άφιξη: 09.00                      Αναχώρηση: 15.00

ΤοΠαλέρμο, η πρωτεύουσα τηςΣικελίας, βρίσκεται στο Βορειοδυτικό άκρο του νησιού σε γραφική τοποθεσία δίπλα στο όρος Πελλεγκρίνο, στον ομώνυμο κόλπο. Ρωμαϊκά, Αραβικά και Νορμανδικά στοιχεία αναμειγνύονται αρμονικά, στην πόλη που ο Γκαίτε περιέγραψε ως την «ωραιότερη πόλη του κόσμου». Στον περίπατό σας θα δείτε τοΑνάκτορο των Νορμανδών, ένα από τα ομορφότερα παλάτια της Ιταλίας και δείγμα νορμανδικής αρχιτεκτονικής, τονΚαθεδρικό Ναόμε το ηλιόμετρο (ηλιακό παρατηρητήριο του 1690), τις εκκλησίες SantaMariadell'Ammiraglio και SanGiovannidegliEremiti (εκκλησία του Αγίου Ιωάννη των Ερημιτών, 12ος αιώνας), τοανάκτορο Abatellis όπου φιλοξενείται η Πινακοθήκη, τοΕπαρχιακό Αρχαιολογικό Μουσείο AntonioSalinas,το νεοκλασικό TeatroMassimo (1897) και πολλές μικρές πλατείες που θυμίζουν το έντονο ιστορικό παρελθόν
της πόλης.

4η ημέρα: Βαλέτα, Μάλτα     Άφιξη: 08.00                      Αναχώρηση: 17.00

ΗΒαλέτα, η πόλη που "χτίστηκε από ευγενείς για ευγενείς", είναι το εμπορικό και διοικητικό κέντρο του συγκροτήματος των νησιών τουΑρχιπελάγους της Μάλτας,μια απαράμιλλα γοητευτική πόλη. Περιπλανηθείτε στα στενά σοκάκια, με τα υπέροχα κτίρια, τατείχη, ταπαλάτιακαι τιςεκκλησίεςτης, επισκεφθείτε τονΚαθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη,που φιλοξενεί τον πίνακα "Ο Αποκεφάλισμός του Ιωάννη του Βαπτιστή" του Καραβάτζο, αλλά και τοΠαλάτι των Μεγάλων Μαγίστρων.Αξίζει να κάνετε μια εκδρομή στιςΤρεις Πόλεις,χτισμένες πάνω σε δύο ακρωτήρια στο Μεγάλο Λιμάνι, αλλά και στηΣλίμακαι τοΣεν Τζούλιανς,που φημίζονται για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα τους.

5η ημέρα: Εν πλω                                                                                             -                                              -

Σήμερα ξυπνήστε ότι ώρα θέλετε. Το πρόγευμα σας περιμένει και ολόκληρη η μέρα είναι για ανάπαυλα με φόντο το γαλάζιο. Χαλαρώστε στους μοναδικούς χώρους που διαθέτει το πολυτελές MSCPreziosa , κάντε γυμναστική, κολυμπήστε στην  πισίνα ή απλά ξεκουραστείτε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο. Απολαύστε το γεύμα σας  στο μπουφέ ή στην τραπεζαρία. Το βράδυ  χορέψτε διασκεδάστε και δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο!

6η ημέρα: Βαλένθια, Ισπανία       Άφιξη: 09.00                      Αναχώρηση: 16.00

H ιστορικήΒαλένθια, που ιδρύθηκε το 138 π.Χ. ως ρωμαϊκή αποικία, είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία και μεγαλύτερο λιμάνι της. Κτισμένη στις όχθες τουΓκουαδαλκιβίρ, χαρακτηρίζεται από σπουδαία αξιοθέατα, που αντανακλούν το πέρασμα Βησιγότθων, Μαυριτανών, Καταλανών και Αραγονίων, που άφησαν τα ίχνη τους σε ένα πολιτισμικό παζλ. Στο ιστορικό κέντρο θα συναντήσετε πολλά μνημεία ιδιαίτερης ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας, όπως o γοτθικός Καθεδρικός Ναός, οι μεσαιωνικές πύλες Serrano και οι πύργοι Quart, ηLlotjadelaSeda (Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από το 1996) και το παλάτι MarquésdeDosAigües.Παντρεύοντας αρμονικά το παρελθόν με το παρόν, η σύγχρονη εικόνα της πόλης αντανακλάται στο φουτουριστικό και πρωτοποριακό συγκρότημα της Πόλης των Τεχνών και των Επιστημών(CiutatdelesArtsilesCiències).

7η ημέρα: Μασσαλία, Γαλλία        Άφιξη: 13.00                      Αναχώρηση: 20.00

Το λιμάνι τηςΜασσαλίαςείναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τηςΓαλλίας, με ιδιαίτερο στιλ και πολλές αντιθέσεις. Ιδρύθηκε το 600 π.Χ αιώνα από τους  Έλληνες Φωκαείς. Κατά την παραμονή σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Chateaud’If, το κάστρο-πρώην φυλακή όπου εμπνεύστηκε οΑλέξανδρος Δουμάςτον «Κόμη Μοντεχρήστο» το 1845, να περιηγηθείτε στο ιστορικό λιμάνι, να θαυμάσετε τη Ρωμαϊκή εκκλησία του Αγ. Λαυρεντίου και βέβαια το ναό της Παναγίας, BasilicaNotreDamedelaGarde,του 19ου αιώνα με το επίχρυσο άγαλμα της Θεοτόκου. Από τη Μασσαλία ξεκινούν εκδρομές στηνΠροβηγκία, τα χωριά και τους αμπελώνες της, αλλά και στις επαρχίες Αρλ και Αβινιόν, που απαθανάτισαν στον καμβά τους, οι διάσημοι ζωγράφοι VanGogh, Cezanne, Matisse και Picasso.

8η ημέρα: Γένοβα, Ιταλία   Άφιξη: 09.00                     Διανυκτέρευση                               

Άφιξη στο λιμάνι της Γένοβα, αποβίβαση και μεταφορά σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη της Μεσογείου, στις ακτές τηςΛιγουρίας, στην Ιταλία την Σάντα Μαργκαρίτα και το Πορτοφίνο.

Ξεχωρίζει το κάστρο του 1550 που κτίστηκε  από τη Δημοκρατία της Γένοβας ως αμυντικό φρούριο ενάντια στους πειρατές της Βορείου Αφρικής. Πανέμορφη είναι και η γύρω περιοχή  της Λαβάνια και η Ρωμαιογοτθική βασιλική του Σαν Σαλβατόρε ντι Κοντζόρνο. Θα επισκεφτούμε το Πορτοφίνο, το φυσικό λιμάνι του PortusDelphini (έτσι ονομαζόταν παλαιότερα χάρη στα πολλά δελφίνια που ζούσαν στον κόλπο). Απολαύστε τον καφέ σας με θέα τα κίτρινα, πορτοκαλί, ροζ και σομόν σπίτια, κυκλωμένα από γαλαζοπράσινα, διάφανα νερά όπου είναι αραγμένα δεκάδες υπερπολυτελή σκάφη, πλάι στις παραδοσιακές ψαρόβαρκεςστο ξενοδοχείο. χρόνος για μία γνωριμία με την γενέτειρα του μεγάλουεξερευνητήκαι θαλασσοπόρουΧριστόφορου Κολόμβου.

Μετά το τέλος της εκδρομής μας ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.Βράδυ ελεύθερο.          

9η ημέρα: Γένοβα, Ιταλία                                                                             -                                              -

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο έχοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά και με μοναδικές εμπειρίες θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Μιλάνο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

 

Δρομολόγιο

     Ημέρα / Λιμάνι / Άφιξη / Αναχώρηση 
 • 1 / Γένοβα, Ιταλία / - / 18:00 
 • 2 / Τσιβιταβέκεια, (Ρώμη), Ιταλία / 07:00 / 17:00 
 • 3 / Παλέρμο, Σικελία, Ιταλία / 09:00 / 15:00 
 • 4 / Βαλέτα, Μάλτα / 08:00 / 17:00 
 • 5 / Εν Πλω / - / - 
 • 6 / Βαλένθια, Ισπανία / 09:00 / 16:00 
 • 7 / Μασσαλία, Γαλλία / 13:00 / 20:00 
 • 8 / Γένοβα, Ιταλία / 09:00 / - 
 • 9 / Γένοβα, Ιταλία / - / -

 

MSC Preziosa της MSC Cruises

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ναυπήγηση 2013
Ανακαίνηση  -
Ολική χωρητικότητα 139.072τ. 
Μήκος

333,30μ.

Πλάτος 37,92μ.
Αρ. Επιβατών 3.274
Αρ. Πληρώματος 1,313
Σύνολο καμπίνων 1,751
Ταχύτητα 24

Καμπίνες

cabin
Σουϊτες
cabin
Εξωτερική με παράθυρο
cabin
Εξωτερική μπαλκόνι
cabin
Εσωτερικές Καμπίνες

 

Τιμοκατάλογος

Σημαντική Σημείωση
Οι παρακάτω τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα κατηγορίας I1, O2 & B2. 
Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπίνων και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ή να αποσυρθούν από την εταιρία χωρίς καμία προειδοποίηση.

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Τιμές κατ’ άτομο σε ευρώ

   

Ημερομηνίες αναχωρήσεων

   

02 Ιουλίου

13 Αυγούστου

Κατ

Περιγραφή καμπίνων

Τιμή Orange

Τιμή Κανονική

Τιμή Μονοκλίνου

Τιμή Orange

Τιμή Κανονική

Τιμή Μονοκλίνου

IS

Εσωτερική Bella

1.249 €

1.349 €

1.899 €

1.349 €

1.449 €

2.149 €

O2

Εξωτερική με παράθυρο fantastica

1.399 €

1.499 €

2.149 €

1.499 €

1.599 €

2.349 €

B2

Εξωτερική με μπαλκόνι Fantastica

1.549 €

1.649 €

2.399 €

1.649 €

1.749 €

2.599 €

 

3ος/4ος ενήλικας όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

1.099 €

1229 €

Παιδιά και νέοι κάτω των 18 ετών όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

849 €

899 €

 

Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων

199 €

 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

      Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνας της επιλογής σας.

      Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Μιλάνο-Αθήνα με την AegeanAirlines.

      Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό).

      Συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις, την καθημερινή ψυχαγωγία και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του πλοίου.

      Όλες οι μεταφορές σας από/προς λιμάνι/κρουαζιερόπλοιο/ξενοδοχείο/αεροδρόμιο.

      Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στην Γένοβα μετά το τέλος της κρουαζιέρας.

      Εκδρομή στην Σάντα Μαργκαρίτα και το Πορτοφίνο στο τέλος της κρουαζιέρας

      ‘Έμπειρος συνοδός του γραφείου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της κρουαζιέρας

      Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 199 €, ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται – κόστος 20 € ανά άτομο), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, η *χρέωση παροχής υπηρεσιών, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης,  οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, επιπλέον φαγητά και ποτά εκτός της κρουαζιέρας, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα.

 

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:

Ενήλικες 9 € το άτομο την ημέρα • Παιδιά & νέοι 3-13 ετών: 50% • Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ.
Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο.  Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν. 

Οι πτήσεις μας με την  Aegean Airlines

2/7/2016              Αθήνα – Μιλάνο              Α3 660                   Αναχ 08.35 – Άφιξη 10.10

10/7/2016            Μιλάνο – Αθήνα              Α3 665                   Αναχ 17.10 – Άφιξη 20.40

Οι πτήσεις μας με την  Aegean Airlines

13/8/2016            Αθήνα – Μιλάνο              Α3 660                   Αναχ 08.35 – Άφιξη 10.10

21/8/2016            Μιλάνο – Αθήνα              Α3 661                   Αναχ 11.00 – Άφιξη 14.30

 

Γενικές Σημειώσεις:

    Για την ολοκλήρωση της κράτησηςκαι σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).

    Επιπλέον είναι απαραίτητονα αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.

    Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.

    Οι τρίκλινες και τετράκλινες καμπίνες είναι κατόπιν ζήτησης

    Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού

    Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

    Οι τιμές Orange ισχύουν για κρατήσεις έως και 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές Orange οποιαδήποτε στιγμή

Πολιτική Ακυρωτικών

        180-60 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50 € έξοδα διαχείρισης ή απώλεια προκαταβολής (όποιο είναι μεγαλύτερο)

        59-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 30% ακυρωτικά επί του συνόλου

        29-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου