Skip to main content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ10/08/2015...6/7ήμερη κρουαζιέρα "Μαγευτική Βενετία"!!! απο 599,00

Επιβίβαση και αποβίβαση στον Πειραιά

Διάρκεια: 10 με 16 Αυγούστου

Με αναχώρηση στις 10Αυγούστου στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit από Πειραιά σαλπάρουμε για μία ξεκούραστη κρουαζιέρα στη Βενετία. 

Απολαύστε τη ρομαντική Βενετία με την άνεση και την πολυτέλεια ενός κρουαζιερόπλοιου κάνοντας επιβίβαση και αποβίβαση από το λιμάνι του Πειραιά.

Οι τιμές Orange ισχύουν για κρατήσεις έως και 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές Orange οποιαδήποτε στιγμή

1η ημέρα: 10 Αυγούστου: Πειραιάς – Επιβίβαση                                                              

Συγκέντρωση στον επιβατηγό σταθμό κρουαζιερόπλοιων στην πύλη Ε11 στο λιμάνι του Πειραιά στην αίθουσα αναχωρήσεων όπου θα σας περιμένει η συνοδός και προσωπικό του γραφείου μας και της NorwegianCruiseLine με πινακίδα “ORANGECRUISES” για την παράδοση των εισιτηρίων και τον έλεγχο των αποσκευών σας.

2η ημέρα: 11 Αυγούστου: Εν πλω                                                                                             -                                              -

Σήμερα ξυπνήστε ότι ώρα θέλετε. Το πρόγευμα σας περιμένει και ολόκληρη η μέρα είναι για ανάπαυλα με φόντο το γαλάζιο. Γνωριστείτε με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιό σας, κάντε γυμναστική, κολυμπήστε στην πισίνα ή απλά ξεκουραστείτε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο. Απολαύστε το γεύμα σας στο μπουφέ ή στην τραπεζαρία. Το βράδυ χορέψτε διασκεδάστε και δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο!

3η ημέρα: 12 Αυγούστου: Βενετία                                                            Άφιξη: 14.00                       Διανυκτέρευση στο πλοίο          

Άφιξη αργά το μεσημέρι στην πιο στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, την αναγεννησιακή πολιτεία που απλώνεται σε 117 νησιά, ενωμένα με περίπου 400 γέφυρες. Αμέτρητα κανάλια, εντυπωσιακά "palazzi" που καθρεφτίζονται στα νερά της λιμνοθάλασσας, περίτεχνες γόνδολες που κινούνται νωχελικά στους υδάτινους δρόμους της Γαληνότατης Δημοκρατίας, είναι μόνο μερικές από τις πρώτες εικόνες που θα αντικρύσετε στον περίπατό σας. Διασχίζοντας τα στενά, δαιδαλώδη σοκάκια της, θα ξετυλίγεται μπροστά σας η απίστευτη γοητεία της, που αποτυπώνεται σε κάθε κτίριο, κάθε αρχιτεκτονικό κόσμημα, κάθε πλατεία και γέφυρα. Η καρδιά της "χτυπά" στη μεγαλειώδη πλατεία του Αγίου Μάρκου, μια από τις μεγαλύτερες και πιο κοσμοπολίτικες πλατείες της Ευρώπης, που πλαισιώνεται από στοές, υπαίθρια καφέ και εστιατόρια. Στο ένα άκρο της δεσπόζει η Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στην άλλη το κωδωνοστάσιο (Campanile) που αποτελεί και έμβλημα της πόλης και φυσικά, το Παλάτι των Δόγηδων (PalazzoDucale) με τη γέφυρα των στεναγμών. Καθίστε και απολαύστε έναν εσπρέσο, απορροφώντας την αρμονία της υπέροχης αυτής πλατείας, κάθε γωνιά της οποίας παρουσιάζει αρμονία αρχιτεκτονικής, χρωμάτων και φωτός. Φυσικά, επιβάλλεται η επίσκεψη στα σημαντικά κτίρια που φιλοξενεί και γιατί όχι, η ανάβαση στο καμπαναριό, για μια πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα.

4η ημέρα: 13 Αυγούστου: Βενετία            Ελεύθερη ημέρα                              Αναχ.: 01:00 (ξημερώματα 14 Αυγούστου)

Βρίσκεστε σε έναν από τους 10 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου και σήμερα θα έχετε κάθε ευκαιρία να ανακαλύψετε ότι κερδίζει επάξια τον τίτλο πιο ρομαντικής πόλης της υφηλίου. Ξεκινήστε με έναν περίπατο στο Μεγάλο Κανάλι (CanalGrande), που πλαισιώνεται αριστερά και δεξιά από πανέμορφα κτίρια, εξαιρετικά δείγματα βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής και φυσικά, από τη γέφυρα του Ριάλτο, το δεύτερο πιο σημαντικό τουριστικό σημείο στη Βενετία. Η περίτεχνη γέφυρα, που συνδέει τις περιοχές του Σαν Πόλο και Σαν Μάρκο, υπήρξε ανέκαθεν ζωντανό κοινωνικό κέντρο, εξαιτίας των αγορών της περιοχής. Συνεχίστε την εξερεύνηση της συγκλονιστικής αυτής πόλης, ακολουθώντας τα λιθόστρωτα που θα σας οδηγήσουν μέσα από μικρές γέφυρες και πλατείες, στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Βενετίας. Κάθε γωνιά και ένα καινούριο αρχιτεκτονικό θαύμα. Κάθε στροφή και μια ακόμη έκπληξη. Μη χάσετε την ευκαιρία για μια βόλτα με γόνδολα στα κανάλια της, που θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές ρομαντισμού. Όσο κομψά και αριστοκρατικά είναι τα κτίρια της, άλλο τόσο είναι και τα καταστήματά της, που αποτελούν πειρασμό αγορών, προσφέροντας χειροποίητα διακοσμητικά, αυθεντικές βενετσιάνικες μάσκες, κρυστάλλινες δημιουργίες από το γειτονικό νησάκι Μουράνο και δαντελένια κομψοτεχνήματα από το γραφικό Μπουράνο. Ο περίπατος ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό δείπνο πλάι στα πολύ καλά εστιατόρια που θα βρείτε σε κάθε γωνιά της πλατείας του Αγίου Μάρκου και της περιοχής του Ριάλτο. Αργά το βράδυ φωτογραφίστε στη μνήμησας την φωτισμένη Βενετία καθώς σαλπάρουμε για την επιστροφή μας στην Ελλάδα.

Συνολική διάρκεια παραμονής στη Βενετία περίπου 36 ώρες

5η & 6η ημέρα: 14 & 15 Αυγούστου: Εν πλω                                                                         -                                              -             

Η ημέρα σας ανήκει. Πάρτε μέρος σε κάποιες από τις δραστηριότητες που σας προσφέρει το πλοίο, κάντε τις τελευταίες αγορές σας από τα dutyfree του πλοίο ή απλά ξεκουραστείτε να αναπολήστε τις μοναδικές στιγμές τις κρουαζιέρας σας.

7η ημέρα: 16 Αυγούστου: Πειραιάς                                                         Άφιξη: 07:00                       Αποβίβαση                       

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά νωρίς το πρωί. Μετά το πρωινό σας, αποβίβαση από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο NorwegianSpirit.

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Τιμές κατ’ άτομο σε ευρώ

Κατ

Περιγραφή καμπίνων

Τιμή

ORANGE

Τιμή KANONIKH

Τιμή ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ID

Εσωτερική

599 €

649 €

999 €

IA

Εσωτερική

649 €

749 €

999 €

Εξωτερική με παράθυρο

749 €

849 €

1.345 €

BB

Εξωτερικές με μπαλκόνι

849 €

949 €

1.959 €

BA

Εξωτερικές με μπαλκόνι

899 €

999 €

1.999 €

 

3ος/4ος ενήλικας όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

449 €

Παιδιά κάτω των 18 ετών όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

199 €

 

Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων

99 €

 

 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

  •       Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνα της επιλογής σας.
  •       Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο.
  •       Συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις, την καθημερινή ψυχαγωγία και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του πλοίου.
  •       Έλληνας συνοδός επί του πλοίου καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας.
  •       Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

Λιμενικά έξοδα 99 €, προαιρετικές εκδρομές, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα.
Χρέωση παροχής υπηρεσιών: 12.95 $ € το άτομο την ημέρα

Το ανωτέρω ποσό χρεώνεται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας σας επάνω στο πλοίο. Υπάρχει η δυνατότητα αναπροσαρμογής του ποσού σε συνεργασία με την ρεσεψιόν του πλοίου

Γενικές Σημειώσεις:

    Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.

    Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού

    Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

    Οι τιμές Orange ισχύουν για κρατήσεις έως και 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές Orange οποιαδήποτε στιγμή

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις

        60-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: απώλεια προκαταβολής

        44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου

        29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου

        14-07 ημέρες πριν την αναχώρηση: 90% ακυρωτικά επί του συνόλου

        06-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου