Skip to main content

2ος & 3ος αγώνας: Ιαπωνία vs Ελλάδας / Ελλάδα vs Ακτή Ελεφανοστού 3.380€

17 - 26 Ιουνίου, 10 ημέρες / 8 νύχτες

 

Για τον δεύτερο και τρίτο αγώνα της πρώτης φάσης η Εθνική μας θα ταξιδέψει στα βορειοανατολικά της χώρας στο Νατάλ και την Φορταλέζα για τον αγώνα με την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού, αντίστοιχα. Αρκετά δύσκολοι και απαιτητικοί αντίπαλοι και οι δύο με τον Ντρογκμπά και τον Χόντα να προσπαθήσουν να κάνουν την ζωή του Φερνάντος Σάντος και των παικτών του δύσκολη. Στηρίξτε λοιπόν την Εθνικής μας από την Ελληνική κερκίδα στους δύο πιο καθοριστικούς αγώνες στα γήπεδα της Βραζιλίας! 

 

1Η ΗΜΕΡΑ: 17/06 Συγκέντρωση στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για Άμστερνταμ, άφιξη και μεταφορά με shuτtle bus στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας και χρόνος ελεύθερος για μία σύντομη επίσκεψη στην πόλη. Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: 18/06 Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά με shuttle bus στο αεροδρόμιο Schiphol για την πτήση μας με προορισμό το Νατάλ. Το Νατάλ η πόλη του ήλιου πρωτεύουσα της επαρχίας “RIO GRANDE DE NORTE”. Η επαρχία αυτή είναι γνωστή , αφού λέγεται πως έχει την πιο καθαρή ατμόσφαιρα στον κόσμο. Κάτω από τον λαμπερό ήλιο και τον καθαρό ουρανό, ζούνε οι 800.000 κάτοικοι της πόλης , φιλόξενοι και θερμοί αντιπρόσωποι της βραζιλιάνικης νοοτροπίας . Άφιξη και μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων σας θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση στα δωμάτια σας και διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: 19/06 Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο γήπεδο για τον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Ιαπωνία . Μετά την λήξη του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ: 20/06 Νατάλ – ελεύθερη ημέρα ( Προαιρετική εκδρομή STRAND BUGGY TOUR 50€ το άτομο περίπου)
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την εκδρομή στο GENIPABU είναι η πιο συναρπαστική ημερήσια εκδρομή. Ξεκινάει με την εντυπωσιακή διαδρομή ανάμεσα στους αμμόλοφους με το ταχύτατο αμαξάκι της παραλίας (BUGGY). Στη συνέχεια θα διασχίσουμε με φεριμπότ τον ποταμό POTENGI περνώντας από διάφορα χωριά κατά μήκος του. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε και να γνωρίσουμε πολλά «εναλλακτικά» αθλήματα όπως το σκέιντ-μπόρντ στην άμμο ή το σλάιντερ (τσουλήθρα), όπου αφού δεθεί ο ενδιαφερόμενος σε ένα ειδικό «τελεφερίκ», κάνει μια «βουτιά» μέσα στη λίμνη. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε τον ποταμό CEARA-MIRIN με σχεδίες μια για το κάθε αμαξάκι BUGGY και τους επιβάτες του.
5Η ΗΜΕΡΑ: 21/6 Νατάλ – ελεύθερη μέρα (προαιρετική εκδρομή ΒARRA DE CUNHAU 70€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ)
Πρωινό και έτοιμοι να εξερευνήσουμε την περιοχή πηγαίνοντας 100 χλμ. περίπου νότια από το ΝΑΤΑL. Καθοδόν περνάμε από μία περιοχή με υπέροχες παραλίες όπου τα δελφίνια δίνουν την δική τους παράσταση και δεξαμενές με τεράστιες ιχθυοκαλλιέργειες γαρίδας. Στο CUNHAU θα κάνουμε μία όμορφη βαρκάδα στον ποταμό στις όχθες του οποίου υπάρχει μεγάλη τροπική βλάστηση (MANGROVE). Θα αναζητήσουμε το μεγαλύτερο τροπικό καβούρι που μπορεί να φτάνει σε μέγεθος πεπονιού και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε με την βάρκα προς το δέλτα του ποταμού όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε όπως και να εξερευνήσουμε την παρθένα παραλία στην πίσω πλευρά της μικρής χερσονήσου. Μετά το μεσημεριανό θα επισκεφτούμε το γνήσιο παραδοσιακό Ινδιάνικο χωριό VILLA FLOR όπου θα μας υποδεχθούν τα παιδιά του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά ένα αυθεντικό Βραζιλιάνικο δείπνο CHURASCO. Υπάρχει έτοιμος μπουφές και οι σερβιτόροι περνάνε με μεγάλους δίσκους με διαφόρων ειδών κρεατικών , τα οποία διαλέγετε και κόβονται στο πιάτο σας επιτόπου. Μετά από το λουκούλλειο δείπνο μας θα μεταβούμε στο NIS SHOW στην VIA COSTEIRA. Ένα φαντασμαγορικό σόου διάρκειας μιάμισης ώρας με πολύ Σάμπα, όμορφες φιγούρες από εντυπωσιακά μελαμψά σώματα και ασύγκριτο βραζιλιάνικο κέφι. Θα μυηθούμε επίσης στον χορό ΚΑΠΟΕΡΑ με πολλές κινήσεις από τις πολεμικές τέχνες που απαιτεί απόλυτο σωματικό έλεγχο και έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τον ρυθμό της μουσικής. Κατά την διάρκεια του σόου μπορείτε να παραγγείλετε όσο ποτό θέλετε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση
6Η - 7Η ΗΜΕΡΑ: 22-23/6 Νατάλ – ελεύθερες μέρες
8Η ΗΜΕΡΑ: 24/06 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Φορταλέσα μια πόλη που εκτός από τις 3000 ώρες ήλιου το χρόνο και την πεντακάθαρη αύρα της θάλασσας , προσφέρει στον επισκέπτη αμέτρητες ανέσεις. Για αυτούς που αγαπούν την διασκέδαση με το καλό φαγητό και ποτό , υπάρχουν αμέτρητα “στέκια” στην κοσμοπολίτικη περιοχή “DRAGAO DO MAR”. Mεταφορά στο γήπεδο για τον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Ακτή Ελεφαντοστού. Μετά την λήξη του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
9Η ΗΜΕΡΑ: 25/06 Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα μέχρι να αναχωρήσουμε με τη γλυκόπικρη γεύση της επιστροφής για το αεροδρόμιο από όπου θα πάρουμε την πτήση μας της επιστροφής.
10Η ΗΜΕΡΑ: 26/06 Άφιξη στο Άμστερνταμ και στη συνέχεια, στην Αθήνα.

ΠΤΗΣΕΙΣ KLM:
KL 1576 17/06/2014 ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 17.15 19.45
ΟR 355 18/06/2014 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΝΑΤΑΛ 08.55 18.00
OR 356 26/06/2014 ΝΑΤΑΛ –ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 18.20 11.10
HV 6867 26/06/2014 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ 16.15 20.35

 

 

Τιμή κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 17-26/6 σε Ξενοδοχείο 4*

Pipa Ocean View με πρωϊνό 3.380€ το δίκλινο

(990€ επιβάρυνση μονόκλινου)

   
   

Περιλαμβάνονται

• Πτήσεις με KLM Αθήνα – Άμστερνταμ – Αθήνα

• Πτήσεις με ARKE FLY (member of TUI) Άμστερνταμ – Νατάλ - Άμστερνταμ (economy class)

• 1 διανυκτέρευση με πρωινό στο Άμστερνταμ (περιοχή
αεροδρομίου) με μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

• 7 διανυκτερεύσεις με πρωινό στα ξενοδοχείο Pipa ocean view 4* περιοχή Pipa Tibau de sol 75km από το Νατάλ

• Όλες οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και από και προς στα γήπεδα

• Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός του γραφείου μας

• Ασφάλεια επαγγελματικής αστικής ευθύνης

Φόροι αεροδρομίου

Δεν περιλαμβάνονται


• Όλα τα γεύματα που δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα & Αλκοολούχα ποτά

• Προαιρετικές εκδρομές, διασκεδάσεις και οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα • Φιλοδωρήματα

• Δυνατότητα αναβάθμισης της οικονομικής σας θέσης σε : Comfort Class 100 € η Premium Class 350€ (all
surcharges)

• Εισιτήρια αγώνα εξασφαλισμένα στην Ελληνική κερκίδα! (Κατ 1, Κατ 2, Κατ 3).

Κόστος κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

 

 

Τα εισιτήρια του αγώνα